کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | بررسی اثر زمانهای مختلف سرچر بر ارزش غذایی و عملکرد علوفه چند رقم جو و تریتیکاله دو منظوره | |
احمد زارع فیض آبادی، عوض کوچکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (440.5 K) | ||
2 | اناتومی گیاهی و ارتباط ان با ارزش غذایی گیاهان علوفه ای | |
پرویز رضوانی مقدم | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.83 K) | ||
3 | بررسی اثر مراحل مختلف برداشت بر ارزش غذایی, عملکرد دو خصوصیات زراعی سه رقم سورگوم علوفه ای | |
پرویز رضوانی مقدم، مهدی نصیری محلاتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (452.77 K) | ||
4 | غنی سازی گندم با مصرف بهینه کودهای شیمیایی و اثر آن در بهبود سلامتی جامعه | |
عزیز مجیدی، ابوالفتح سالاری، محمدجعفر ملکوتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (24.91 K) | ||
5 | بررسی ارزش غذایی گیاه داروئی Echinophora platyloba در استان لرستان و مقایسه آن با ارزش غذایی بعضی از ضایعات کشاورزی استفاده شده در تغذیه دام | |
کرم سپه وند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (21.04 K) |