کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 بررسی اثر عناصر کم مصرف (بور و روی) بر عملکرد و اجزای عملکرد دو رقم ذرت سیلویی در کشت تابستانه
مسعود محسنی؛ محمدحسین حدادی؛ مهدیه احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.95 K)

2 تاثیر قارچ Rhizophagus intraradices و باکتری Micrococcusyunnanensis بر تحمل کنجد به سمیت بور
نرگس آبدار؛ مهدی زراعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

3 مطالعه اثرات مصرف مقادیر مختلف نیتروژن و بور در خصوصیات کمی و کیفی پنبه رقم ورامین
محسن سیلسپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.67 K)

4 بررسی اثرات سه عنصر نیتروژن، بور و گوگرد بر عملکرد و اجزای عملکرد، میزان روغن و پروتئین دانه گلرنگ (رقم محلی اصفهان)
فاطمه شریعتی نیا؛ مهری صفاری؛ علی اکبر مقصودی مود؛ محدثه شمس الدین سعید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.14 K)

5 تاثیر سطوح بور بر عملکرد و برخی از اجزای عملکرد در دو رقم کلزا در استان قزوین
جعفر شهابی فر؛ رضا خوش نظر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.42 K)

6 اثر محلول پاشی روی، آهن، بور و ترکیبات آن ها بر خصوصیات کمی گلرنگ
حسین کمرکی؛ محمد گلوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (25.16 K)

7 غنی سازی بذور ذرت دانه ای با کاربرد عناصر ریزمغذی
سیدحسین محسنی؛ احمد قنبری؛ مسعود محسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.83 K)

8 تاثیر ریز مغذی های آهن، منگنز، بور بر عملکرد بذر چغندرقند
معصومه نصیری؛ رئوف سید شریفی؛ ایرج امینی؛ سلیم فرزانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.85 K)

9 اثر روی و بور بر عملکرد و غلظت عناصر غذایی پرمصرف در دانه ذرت (zea mays l)
فرشید عارف
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.2 K)