کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 بررسی اثر عناصر کم مصرف (بور و روی) بر عملکرد و اجزای عملکرد دو رقم ذرت سیلویی در کشت تابستانه
مسعود محسنی، محمدحسین حدادی، مهدیه احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.95 K)

2 تاثیر قارچ Rhizophagus intraradices و باکتری Micrococcusyunnanensis بر تحمل کنجد به سمیت بور
نرگس آبدار، مهدی زراعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

3 مطالعه اثرات مصرف مقادیر مختلف نیتروژن و بور در خصوصیات کمی و کیفی پنبه رقم ورامین
محسن سیلسپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.67 K)

4 بررسی اثرات سه عنصر نیتروژن، بور و گوگرد بر عملکرد و اجزای عملکرد، میزان روغن و پروتئین دانه گلرنگ (رقم محلی اصفهان)
فاطمه شریعتی نیا، مهری صفاری، علی اکبر مقصودی مود، محدثه شمس الدین سعید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.14 K)

5 تاثیر سطوح بور بر عملکرد و برخی از اجزای عملکرد در دو رقم کلزا در استان قزوین
جعفر شهابی فر، رضا خوش نظر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.42 K)

6 اثر محلول پاشی روی، آهن، بور و ترکیبات آن ها بر خصوصیات کمی گلرنگ
حسین کمرکی، محمد گلوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (25.16 K)

7 غنی سازی بذور ذرت دانه ای با کاربرد عناصر ریزمغذی
سیدحسین محسنی، احمد قنبری، مسعود محسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.83 K)

8 تاثیر ریز مغذی های آهن، منگنز، بور بر عملکرد بذر چغندرقند
معصومه نصیری، رئوف سید شریفی، ایرج امینی، سلیم فرزانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.85 K)

9 اثر روی و بور بر عملکرد و غلظت عناصر غذایی پرمصرف در دانه ذرت (zea mays l)
فرشید عارف
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.2 K)