کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 71

-99 بررسی ترکیب پذیری و نوع اثرها در برخی صفات کمی در برنج
رحیم هنرنژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (340.6 K)

-98 بررسی رابطه عملکرد دانه با صفات کمی در 500 لاین گندم نان از طریق تجزیه به عاملها
بهزاد سرخی لله لو، بهمن یزدی صمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.61 K)

-97 ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺗﻮارث ﺻﻔﺎت ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ در ﮐﻠﺰا (.Brassica napus L) از ﻃﺮﯾﻖ ﺗﻼﻗﯽ ﻻﯾﻦ× ﺗﺴﺘﺮ
بهرام علیزاده، حسن امیری اوغان، حامد فرخ علایی، لیلی علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.85 K)

-96 ﺑﺮرﺳﯽ ﺻﻔﺎت ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ در ﺗﻌﺪادی از ژﻧﻮﺗﯿﭗ ﻫﺎی ﻟﻮﺑﯿﺎ ﺳﻔﯿﺪ
اسماعیل بیضایی، محمدرضا بی همتا، علی مقدم، اسلام مجیدی هروان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (211.14 K)

-95  بررسی تنش خشکی و محلول‌پاشی اسیدسالیسیلیک بر وزن هزاردانه و عملکرد کمی گلرنگ در منطقه سیستان
ایوب امیری، صدیقه اسمعیل زاده، علیرضا سیروس مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.63 K)

-94  مطالعه ژنتیکی برخی صفات گندم نان تحت تنش خشکی با استفاده از تجزیه میانگین نسل‌ها
جمیله عابدی، آزاده کریمی افشار، شهربانو عباسی، قاسم محمدی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (172.49 K)

-93 بررسی تغییرات صفات کمی در شرایط آبیاری عادی و تنش کمبود آب در لوبیا
مژگان شکوری، پروانه اسلامی، مصطفی ولیزاده، مجید نوروزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.5 K)

-92 بررسی میزان توارث پذیری Heritability برخی ازصفات کمی در برنج
رهام محتشمی، قربانعلی نعمت زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (209.51 K)

-91 بررسی تنوع صفات کمی و رابطه انها با عملکرد گندم نان در شرایط دیم و آبی
فرید نورمند، محمدعلی رستمی، محمدرضا قنادها
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.08 K)

-90 تجزیه عوامل علی موثر بر صفات کمی و کیفی چغندر قند .BETA VULGARIS L
جهانشاه بساطی، محمود مصباح، قاسم کریم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.16 K)

-89 بررسی همبستگی بین برخی صفات کمی و عملکرد در برنج (.Oryza sativa L)
احمد علی شوشی دزفولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (206.82 K)

-88 بررسی و مقایسه صفات کمی و کیفی ارقام کاملا جدید پنبه در شرایط اقلیمی کردکوی
عبدالقدیر قجری، علی اصغر میری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.21 K)

-87 تعیین همبستگی ژنوتیپی و فنوتیپی صفات کمی برنج با عملکرد از طریق تجزیه علیت
رهام محتشمی، قربانعلی نعمت زاده، فاطمه توسلی، محمدتقی آساد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.44 K)

-86 تجزیه و تحلیل ضرایب همبستگی موجود بین ویژگیهای اشتکینگهای بذری با صفات کمی بذر چغندر قند
سعید صادق زاده، جابر اسودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (337.31 K)

-85 ارزیابی چند شکلی الوزیم های استراز در ارقام بومی یونجه وارتباط آن با برخی صفات کمی
وحیده رضوی اهری، مصطفی ولیزاده، محمد مقدم، حسن منیری فر، محمدرضا شکیبا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (182.23 K)

-84 بررسی صفات کمی و کیفی ارقام و لاینهای متحمل به شوری جو در منطقه رودشت اصفهان
مهرداد محلوجی، داود افیونی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.26 K)

-83 ارتباط پروتئین با برخی از صفات کمی و کیفی لاینهای گندم سیمیت
محمد صادق خاوری نژاد، محمدرضا قنادها
مشاهده مقاله | اصل مقاله (147.13 K)

-82 بررسی صفات کمی و کیفی ارقام داخلی و خارجی چغندرقند در شرایط زارع در استان اصفهان به منظور تثبیت مدیریت تلفیقی محصول ICM
محسن افشان، مهدی ضرابی، حمیدرضا ابراهیمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.02 K)

-81 بررسی صفات کمی و کیفی دو رقم حساس و متحمل به بیماری ریزومانیای چغندر قند در زمینهای آلوده به بیماری در استان اصفهان
مهدی ضرابی، حمیدرضا ابراهیمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (321.03 K)

-80 تعیین تنوع قابلیت ترکیب پذیری برای صفات کمی در برنج
قربانعلی نعمت زاده، حسن عباسخانی دوانلو، رمضان مانی، محمد علی یزدانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.03 K)

-79 مقایسه بذر حقیقی پنج ژنوتیپ منتخب سیب زمینی و بررسی اثر تراکم روی برخی صفات کمی و کیفی
جمشید امیدی، حیدر ذوالنوریان، علی دلجو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.37 K)

-78 بررسی مقدماتی صفات کمی و کیفی رگه های گندم تحت تنش شوری
مجتبی وهابزاده، اسلام مجیدی هروان، . پاکدل، . امیری، . محلوجی، . میبدی، فیصل قاسم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (310.42 K)

-77 بررسی صفات کمی و کیفی ژنوتیپهای وارداتی پنبه و فاکتورهای ژنتیکی و محیطی در تظاهر فنوتیپی هر یک از صفات
عمران عالیشاه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.36 K)

-76 بررسی تاثیر کود زیستی فسفات بارور 2، نانوکلات آهن و سوپرجاذب بر عملکرد و صفات ( Cicer arietinum) فیزیولوژیکی نخود زراعی
ام البنین حسن پور، خسرو عزیزی، لیلا رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.7 K)

-75 بررسی همبستگی و روابط بین عملکرد دانه و سایر صفات کمی لوبیا
محمد حسن کوشکی، علی رضا آدکانیان، امین فرنیا، حسین استرکی، کیوان مسقدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.83 K)