کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 بررسی کیفیت پخت ارقام محلی برنج
فاطمه توسلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (130.57 K)

2 تعیین تعداد فاکتور موثر در چند صفت مهم بر کیفیت پخت برنج ORYZA SATIVA L
محمد نوروزی، محمدرضا قنادها، علی مومنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (236.14 K)

3 مطالعه ساختار ژنتیکی صفات موثر بر کیفیت پخت در پنج واریته برنج (ORYZA SATIVA L)
لیلا آهنگر، غلامعلی رنجبر، مجید نوروزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.77 K)

4 بررسی اثر ژن قابلیت ترکیب پذیری و اثرات سیتوپلاسمی در صفات تعیین کننده کیفیت پخت دانه برنج 0874-03
مریم حسینی، علی اکبر عبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.51 K)

5 بررسی خصوصیات کمی و کیفی لاین های بین المللی برنج
حسین رحیم سروش، مریم حسینی، مهرزاد اله قلی پور، علی اکبر عبادی، فاطمه حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (24.81 K)

6 بررسی ترکیب پذیری صفات مرتبط با کیفیت پخت و نحوه عمل ژن در ارقام برنج هیبرید به روش لاین در تستر
مرتضی ملکی، محمد زمان نوری، محمد حسین فتوکیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.04 K)

7 بررسی توارث عوامل موثر بر روی کیفیت پخت برنج
علی ستاری، بهرام ملکی زنجانی، علی مومنی، محمد نوروزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.71 K)