کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 اﺛﺮ ﻣﺼﺮف ﮐﻮد ﻓﺴﻔﺮ و اﻧﻮاع رﯾﺰ ﻣﻐﺬی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد داﻧﻪ و روﻏﻦ ﮐﻠﺰا رﻗﻢ اﮐﺎﭘﯽ در ﻣﻨﻄﻘﻪ اراک
زهرا ادیب زاده، حمید مدنی، مسعود گماریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (313.6 K)

2 اﺛﺮ ﻣﺼﺮف ﮐﻮد ﻓﺴﻔﺮ و اﻧﻮاع رﯾﺰ ﻣﻐﺬی ﺑﺮ ﺻﻔﺎت زراﻋﯽ ﮐﻠﺰا رﻗﻢ ﻫﺎﯾﻮﻻ (Brassica napus L)
فاطمه سلیمی ترکمانی، حمید مدنی، مسعود گماریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.68 K)

3 بررسی اثرهای مقادیر مختلف کود فسفر و تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود سفید در شرایط دیم خرم اباد
علی محمد بیرانوند، عطا اله سیادت، مسعود رفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.61 K)

4 بررسی اثر عمق گذاری مقادیر مختلف کود فسفر روی خصوصیات کمی و کیفی نیشکر
سیروس جعفری، عبدعلی ناصری، حبیب اله نادیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (168.39 K)

5 بررسی کاربرد باکتری های آزاد کننده فسفر بر ذرت دانه ای در مشهد
نوید علیدادی عبدل آباد، کیومرث بخش کلارستاقی، حمید مدنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.59 K)

6 بررسی میزان و روش مصرف فسفر در کلزا در گنبد
محمد صلاحی فراهی، عراز محمد نوری راد دوجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (23.7 K)

7 اثر کاربرد باکتری حل کننده فسفات Pseudomonas fluorescence برر روی عملکرد و اجزای عملکرد جو تحت سطوح مختلف کود فسفر
سید احمد افتخاری، محمدرضا اردکانی، فرهاد رجالی، فرزاد پاک نژاد، طاهره حسن آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.31 MB)

8 تاثیر کود فسفر باکتریایی بر عملکرد سیب زمینی در مناطق مختلف
حمید مدنی، محمدعلی ملبوبی، حسن حسن آبادی، محمدرضا نادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (23.52 K)

9 اثر سطوح مختلف فشردگی خاک و کود فسفر بر شاخص های ذرت رقم S.C.704 در منطقه شوش دانیال
ناظر آریان نیا، حبیب اله نادیان، عطاء اله سیادت، قربان نور محمدی، حسین حیدری شریف آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (59.83 K)