کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 19

1 بررسی خواص کیفی ارقام تجارتی گندم نان از نظر امکان استفاده در صنایع ماکارونی سازی
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 611.44 K

2 بررسی خواص کیفی و ارزش نانوائی ارقام گندم در استان یزد
هدایت حاجی آخوندی میبدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 548.76 K

3 بررسی اثر کود ازته و نیز مواد تحریک کننده رشد و نمو روی بعضی از خواص کیفی و کمی ( رشد و نمو ) و نیز محصول دانه کلزای پائیزه
اسدالله حجازی
مشاهده مقاله اصل مقاله 440.01 K

4 بررسی خواص کیفی ماده اولیه ماکارونی و نحوه تولید و ویزگیهای ان
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 453.35 K

5 بررسی و مقایسه خواص کمی و کیفی ارقام جدید پنبه
محمدتقی سروری
مشاهده مقاله اصل مقاله 392.89 K

6 بررسی خواص کیفی ارقام محلی برنج ایران
فرحناز فرخ زاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 449.06 K

7 تعیین خواص کیفی برنج و بررسی روابط همبستگی ژنوتیپی و فنوتیپی صفات کیفی آن به روش تجزیه علیت
رهام محتشمی، قربانعلی نعمت زاده، فاطمه توسلی، محمدتقی آساد
مشاهده مقاله اصل مقاله 265.37 K

8 بررسی خواص کمی و کیفی ارقام امید بخش جو مناطق معتدل کشور در استان اصفهان
مهرداد محلوجی، داود افیونی
مشاهده مقاله اصل مقاله 377.97 K

9 بررسی خواص کمی و کیفی و روند تحمل به بیماری پژمردگی ورتیسیلومی در ارقام و دورگهای ممتاز پنبه
حجت اله محمود جانلو
مشاهده مقاله اصل مقاله 298.48 K

10 بررسی تاثیر تیمار بذر و تاریخ کاشت بر استقرار و خواص کمی و کیفی چغندرقند
حمید برکی، عوض کوچکی
مشاهده مقاله اصل مقاله 261.46 K

11 بررسی تنش خشکی در مرحله کوتیلدونی بر خواص کمی و کیفی چغندر قند.
محمدرضا جهاد اکبر، حمیدرضا ابراهیمیان، مینا عقدائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 328.7 K

12 بررسی خواص کیفی گندم کویر در روشهای مختلف کاشت و میزان بذر در شرایط شور استان یزد
هدایت حاجی آخوندی میبدی، حمید ایران نژاد، اسلام مجیدی هروان
مشاهده مقاله اصل مقاله 310.04 K

13 اثر سولفات روی و منگنز بر خواص کیفی و کمی دو رقم گندم در سطوح مختلف فسفر
سید مهدی سلیمان پناه، محمد علی اسماعیلی، سید خلاق میرنیا، علی چراتی آرایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 231.92 K

14 بررسی بعضی خواص کیفی و عملکرد دانه پنج ژنوتیپ گندم دوروم در چهار تراکم تحت شرایط آب و هوایی اهواز
برمک جعفری حقیقی، رضا مامقانی، علی کاشانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 377.19 K

15 بررسی و مطالعه اکوتیپهای محلی اسپرس جهت دستیابی به ارقام برتر از نظر خواص کیفی و کمی
احمد مزین، اردلان مهرانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 204.48 K

16 بررسی و مقایسه خواص کمی و کیفی ژنوتیپ های گل محمدی ( Risa damascenaM )
مهبد صاحبی، رضا طبائی عقدانی، علی اشرف جعفری
مشاهده مقاله اصل مقاله 34.22 K

17 بررسی روش های مختلف کاشت بر خواص کمی و کیفی پنبه
حسین جمیلی، محمد سیرجانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 23.81 K

18 ارزیابی خواص کمی و کیفی ارقام سیب زمینی در منطقه جلگه ای گرگان
فرامرز سیدی، حسین علی فتحی، جلال محمدزاده، منصور صلاتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 29.26 K

19 سازگاری فارینو گراف و اکستنسو گراف جهت تعیین کیفیت ارقام گندم های نان برای تهیه نان های مسطح
بهروز پیرایش فر
مشاهده مقاله اصل مقاله 503.59 K