کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 19

1 بررسی خواص کیفی ارقام تجارتی گندم نان از نظر امکان استفاده در صنایع ماکارونی سازی
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (611.44 K)

2 بررسی خواص کیفی و ارزش نانوائی ارقام گندم در استان یزد
هدایت حاجی آخوندی میبدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (548.76 K)

3 بررسی اثر کود ازته و نیز مواد تحریک کننده رشد و نمو روی بعضی از خواص کیفی و کمی ( رشد و نمو ) و نیز محصول دانه کلزای پائیزه
اسدالله حجازی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (440.01 K)

4 بررسی خواص کیفی ماده اولیه ماکارونی و نحوه تولید و ویزگیهای ان
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (453.35 K)

5 بررسی و مقایسه خواص کمی و کیفی ارقام جدید پنبه
محمدتقی سروری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.89 K)

6 بررسی خواص کیفی ارقام محلی برنج ایران
فرحناز فرخ زاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (449.06 K)

7 تعیین خواص کیفی برنج و بررسی روابط همبستگی ژنوتیپی و فنوتیپی صفات کیفی آن به روش تجزیه علیت
رهام محتشمی؛ قربانعلی نعمت زاده؛ فاطمه توسلی؛ محمدتقی آساد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.37 K)

8 بررسی خواص کمی و کیفی ارقام امید بخش جو مناطق معتدل کشور در استان اصفهان
مهرداد محلوجی؛ داود افیونی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.97 K)

9 بررسی خواص کمی و کیفی و روند تحمل به بیماری پژمردگی ورتیسیلومی در ارقام و دورگهای ممتاز پنبه
حجت اله محمود جانلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (298.48 K)

10 بررسی تاثیر تیمار بذر و تاریخ کاشت بر استقرار و خواص کمی و کیفی چغندرقند
حمید برکی؛ عوض کوچکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (261.46 K)

11 بررسی تنش خشکی در مرحله کوتیلدونی بر خواص کمی و کیفی چغندر قند.
محمدرضا جهاد اکبر؛ حمیدرضا ابراهیمیان؛ مینا عقدائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (328.7 K)

12 بررسی خواص کیفی گندم کویر در روشهای مختلف کاشت و میزان بذر در شرایط شور استان یزد
هدایت حاجی آخوندی میبدی؛ حمید ایران نژاد؛ اسلام مجیدی هروان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (310.04 K)

13 اثر سولفات روی و منگنز بر خواص کیفی و کمی دو رقم گندم در سطوح مختلف فسفر
سید مهدی سلیمان پناه؛ محمد علی اسماعیلی؛ سید خلاق میرنیا؛ علی چراتی آرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (231.92 K)

14 بررسی بعضی خواص کیفی و عملکرد دانه پنج ژنوتیپ گندم دوروم در چهار تراکم تحت شرایط آب و هوایی اهواز
برمک جعفری حقیقی؛ رضا مامقانی؛ علی کاشانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.19 K)

15 بررسی و مطالعه اکوتیپهای محلی اسپرس جهت دستیابی به ارقام برتر از نظر خواص کیفی و کمی
احمد مزین؛ اردلان مهرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (204.48 K)

16 بررسی و مقایسه خواص کمی و کیفی ژنوتیپ های گل محمدی ( Risa damascenaM )
مهبد صاحبی؛ رضا طبائی عقدانی؛ علی اشرف جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.22 K)

17 بررسی روش های مختلف کاشت بر خواص کمی و کیفی پنبه
حسین جمیلی؛ محمد سیرجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (23.81 K)

18 ارزیابی خواص کمی و کیفی ارقام سیب زمینی در منطقه جلگه ای گرگان
فرامرز سیدی؛ حسین علی فتحی؛ جلال محمدزاده؛ منصور صلاتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.26 K)

19 سازگاری فارینو گراف و اکستنسو گراف جهت تعیین کیفیت ارقام گندم های نان برای تهیه نان های مسطح
بهروز پیرایش فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (503.59 K)