English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
19
1
بررسی خواص کیفی ارقام تجارتی گندم نان از نظر امکان استفاده در صنایع ماکارونی سازی
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (611.44 K)
2
بررسی خواص کیفی و ارزش نانوائی ارقام گندم در استان یزد
هدایت حاجی آخوندی میبدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (548.76 K)
3
بررسی اثر کود ازته و نیز مواد تحریک کننده رشد و نمو روی بعضی از خواص کیفی و کمی ( رشد و نمو ) و نیز محصول دانه کلزای پائیزه
اسدالله حجازی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (440.01 K)
4
بررسی خواص کیفی ماده اولیه ماکارونی و نحوه تولید و ویزگیهای ان
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (453.35 K)
5
بررسی و مقایسه خواص کمی و کیفی ارقام جدید پنبه
محمدتقی سروری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (392.89 K)
6
بررسی خواص کیفی ارقام محلی برنج ایران
فرحناز فرخ زاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (449.06 K)
7
تعیین خواص کیفی برنج و بررسی روابط همبستگی ژنوتیپی و فنوتیپی صفات کیفی آن به روش تجزیه علیت
رهام محتشمی، قربانعلی نعمت زاده، فاطمه توسلی، محمدتقی آساد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (265.37 K)
8
بررسی خواص کمی و کیفی ارقام امید بخش جو مناطق معتدل کشور در استان اصفهان
مهرداد محلوجی، داود افیونی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (377.97 K)
9
بررسی خواص کمی و کیفی و روند تحمل به بیماری پژمردگی ورتیسیلومی در ارقام و دورگهای ممتاز پنبه
حجت اله محمود جانلو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (298.48 K)
10
بررسی تاثیر تیمار بذر و تاریخ کاشت بر استقرار و خواص کمی و کیفی چغندرقند
حمید برکی، عوض کوچکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (261.46 K)
11
بررسی تنش خشکی در مرحله کوتیلدونی بر خواص کمی و کیفی چغندر قند.
محمدرضا جهاد اکبر، حمیدرضا ابراهیمیان، مینا عقدائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (328.7 K)
12
بررسی خواص کیفی گندم کویر در روشهای مختلف کاشت و میزان بذر در شرایط شور استان یزد
هدایت حاجی آخوندی میبدی، حمید ایران نژاد، اسلام مجیدی هروان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (310.04 K)
13
اثر سولفات روی و منگنز بر خواص کیفی و کمی دو رقم گندم در سطوح مختلف فسفر
سید مهدی سلیمان پناه، محمد علی اسماعیلی، سید خلاق میرنیا، علی چراتی آرایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (231.92 K)
14
بررسی بعضی خواص کیفی و عملکرد دانه پنج ژنوتیپ گندم دوروم در چهار تراکم تحت شرایط آب و هوایی اهواز
برمک جعفری حقیقی، رضا مامقانی، علی کاشانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (377.19 K)
15
بررسی و مطالعه اکوتیپهای محلی اسپرس جهت دستیابی به ارقام برتر از نظر خواص کیفی و کمی
احمد مزین، اردلان مهرانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (204.48 K)
16
بررسی و مقایسه خواص کمی و کیفی ژنوتیپ های گل محمدی ( Risa damascenaM )
مهبد صاحبی، رضا طبائی عقدانی، علی اشرف جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (34.22 K)
17
بررسی روش های مختلف کاشت بر خواص کمی و کیفی پنبه
حسین جمیلی، محمد سیرجانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (23.81 K)
18
ارزیابی خواص کمی و کیفی ارقام سیب زمینی در منطقه جلگه ای گرگان
فرامرز سیدی، حسین علی فتحی، جلال محمدزاده، منصور صلاتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (29.26 K)
19
سازگاری فارینو گراف و اکستنسو گراف جهت تعیین کیفیت ارقام گندم های نان برای تهیه نان های مسطح
بهروز پیرایش فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (503.59 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه