کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 19 |
|
1 |
|
بررسی خواص کیفی ارقام تجارتی گندم نان از نظر امکان استفاده در صنایع ماکارونی سازی |
|
پرویز ایرانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 611.44 K
|
|
2 |
|
بررسی خواص کیفی و ارزش نانوائی ارقام گندم در استان یزد |
|
هدایت حاجی آخوندی میبدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 548.76 K
|
|
3 |
|
بررسی اثر کود ازته و نیز مواد تحریک کننده رشد و نمو روی بعضی از خواص کیفی و کمی ( رشد و نمو ) و نیز محصول دانه کلزای پائیزه |
|
اسدالله حجازی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 440.01 K
|
|
4 |
|
بررسی خواص کیفی ماده اولیه ماکارونی و نحوه تولید و ویزگیهای ان |
|
پرویز ایرانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 453.35 K
|
|
5 |
|
بررسی و مقایسه خواص کمی و کیفی ارقام جدید پنبه |
|
محمدتقی سروری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 392.89 K
|
|
6 |
|
بررسی خواص کیفی ارقام محلی برنج ایران |
|
فرحناز فرخ زاد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 449.06 K
|
|
7 |
|
تعیین خواص کیفی برنج و بررسی روابط همبستگی ژنوتیپی و فنوتیپی صفات کیفی آن به روش تجزیه علیت |
|
رهام محتشمی، قربانعلی نعمت زاده، فاطمه توسلی، محمدتقی آساد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 265.37 K
|
|
8 |
|
بررسی خواص کمی و کیفی ارقام امید بخش جو مناطق معتدل کشور در استان اصفهان |
|
مهرداد محلوجی، داود افیونی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 377.97 K
|
|
9 |
|
بررسی خواص کمی و کیفی و روند تحمل به بیماری پژمردگی ورتیسیلومی در ارقام و دورگهای ممتاز پنبه |
|
حجت اله محمود جانلو |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 298.48 K
|
|
10 |
|
بررسی تاثیر تیمار بذر و تاریخ کاشت بر استقرار و خواص کمی و کیفی چغندرقند |
|
حمید برکی، عوض کوچکی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 261.46 K
|
|
11 |
|
بررسی تنش خشکی در مرحله کوتیلدونی بر خواص کمی و کیفی چغندر قند. |
|
محمدرضا جهاد اکبر، حمیدرضا ابراهیمیان، مینا عقدائی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 328.7 K
|
|
12 |
|
بررسی خواص کیفی گندم کویر در روشهای مختلف کاشت و میزان بذر در شرایط شور استان یزد |
|
هدایت حاجی آخوندی میبدی، حمید ایران نژاد، اسلام مجیدی هروان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 310.04 K
|
|
13 |
|
اثر سولفات روی و منگنز بر خواص کیفی و کمی دو رقم گندم در سطوح مختلف فسفر |
|
سید مهدی سلیمان پناه، محمد علی اسماعیلی، سید خلاق میرنیا، علی چراتی آرایی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 231.92 K
|
|
14 |
|
بررسی بعضی خواص کیفی و عملکرد دانه پنج ژنوتیپ گندم دوروم در چهار تراکم تحت شرایط آب و هوایی اهواز |
|
برمک جعفری حقیقی، رضا مامقانی، علی کاشانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 377.19 K
|
|
15 |
|
بررسی و مطالعه اکوتیپهای محلی اسپرس جهت دستیابی به ارقام برتر از نظر خواص کیفی و کمی |
|
احمد مزین، اردلان مهرانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 204.48 K
|
|
16 |
|
بررسی و مقایسه خواص کمی و کیفی ژنوتیپ های گل محمدی ( Risa damascenaM ) |
|
مهبد صاحبی، رضا طبائی عقدانی، علی اشرف جعفری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 34.22 K
|
|
17 |
|
بررسی روش های مختلف کاشت بر خواص کمی و کیفی پنبه |
|
حسین جمیلی، محمد سیرجانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 23.81 K
|
|
18 |
|
ارزیابی خواص کمی و کیفی ارقام سیب زمینی در منطقه جلگه ای گرگان |
|
فرامرز سیدی، حسین علی فتحی، جلال محمدزاده، منصور صلاتی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 29.26 K
|
|
19 |
|
سازگاری فارینو گراف و اکستنسو گراف جهت تعیین کیفیت ارقام گندم های نان برای تهیه نان های مسطح |
|
بهروز پیرایش فر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 503.59 K
|