کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | تعیین نیاز به عناصر غذائی پر مصرف در تناوب چغندر قند و گندم | |
کیومرث کلارستاقی، غلامرضا علیزاده، فرزانه کاویان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (539.89 K) | ||
2 | استفاده از تحزیه علیت در بررسی تعادل عناصر غذائی در گندم دیم | |
ولی فیضی اصل، فرید نورمند موید | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (425.15 K) | ||
3 | روشهای مطالعه نحوه جذب و توزیع عناصر غذائی در گیاهان | |
علی سروش زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.29 K) | ||
4 | بررسی تاثیر متقابل کاربرد عناصر غذائی میکرو و مقادیر مختلف کود ازت روی انتقال مجدد Remobilization مواد فتوسنتزی در گندم دوروم | |
سعید ذاکر نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.1 K) | ||
5 | بررسی اثر توام عناصر غذائی (ازت, فسفر, پتاس) با آب شور بر عملکرد و ذخیره پروتئین دانه گندم | |
ابوالقاسم حسنی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.42 K) |