| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | تعیین نیاز به عناصر غذائی پر مصرف در تناوب چغندر قند و گندم | |
| کیومرث کلارستاقی، غلامرضا علیزاده، فرزانه کاویان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 539.89 K | ||
| 2 | استفاده از تحزیه علیت در بررسی تعادل عناصر غذائی در گندم دیم | |
| ولی فیضی اصل، فرید نورمند موید | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 425.15 K | ||
| 3 | روشهای مطالعه نحوه جذب و توزیع عناصر غذائی در گیاهان | |
| علی سروش زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 334.29 K | ||
| 4 | بررسی تاثیر متقابل کاربرد عناصر غذائی میکرو و مقادیر مختلف کود ازت روی انتقال مجدد Remobilization مواد فتوسنتزی در گندم دوروم | |
| سعید ذاکر نژاد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 369.1 K | ||
| 5 | بررسی اثر توام عناصر غذائی (ازت, فسفر, پتاس) با آب شور بر عملکرد و ذخیره پروتئین دانه گندم | |
| ابوالقاسم حسنی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 388.42 K | ||