کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 13

1 بررسی کمی پروتئینهای ذخیره ای گندم ( گلوتنین ) با استفاده از الکترورز و لیزر اسکانر
علی مسعودی نژاد؛ بهمن یزدی صمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (564.96 K)

2 بررسی تنوع کمی ترکیبات مختلف پروتینهای ذخیره ای گندم برای زیر واحدهای LMW- GLUTENIN , HMW_ GLUTENIN و GLADIN
علی مسعودی نژاد؛ بهمن یزدی صمدی؛ سیروس عبدمیشانی؛ معصومه فیروزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.37 K)

3 تاثیر تنوع آللی زیر واحدهای گلوتنین دارای وزن مولکولی زیاد در ارزش نانوایی لاین های به نژادی گندم نان
گودرز نجفیان؛ سیروس عبدمیشانی؛ بهمن یزدی صمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (295.78 K)

4 بررسی تنوع ژنتیکی زیرواحدهای گلوتنین های با وزن ملکولی زیاد و تعیین رابطه این زیرواحدها با ارزش نانوایی در گندمهای بومی غرب ایران
هومن سالاری؛ سیروس عبد میشانی؛ محمدرضا قنادها؛ بهمن یزدی صمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.34 K)

5 تعیین رابطه پروتینهای ذخیره ای دانه گلوتنین با ارزش نانوائی لاینهای پیشرفته گندم از طریق تکنیک الکتروفورز
قنبر توحیدفر؛ سیروس عبد میشانی؛ بهمن یزدی صمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.55 K)

6 بررسی تاثیر میزان پروتئین دانه در بروز خواص کیفی چهار رقم گندم نان در رابطه با زنوتیپ گلوتنین های سنگین در انها
گودرز نجفیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (494.03 K)

7 بررسی زیرواحدهای با وزن مولکولی بالا گلوتنین و چند صفت کیفی مهم دانه گندم و روابط انها از طریق روشهای اماری چند متغیره
قنبر توحیدفر؛ سیروس عبد میشانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.47 K)

8 تعیین رابطه گلوتنین های دارای وزن مولکولی زیاد با ارزش نانوایی در گندمهای بومی اصفهان از طریق تکنیک الکتروفورز
فرشید طلعت؛ سیروس عبدمیشانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (312.08 K)

9 برآورد ژنتیکی کیفیت نانوایی و توجیه تفاوتهای ان از طریق تجزیه زیر واحدهای گلوتنین با روش RP
رضا امیری؛ عبدالمجید رضایی؛ محمد شاهدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (188.84 K)

10 روابط فیلوژنتیکی تعدادی از گون ههای گندمیان بر اساس توالی ژن های گلوتنین
مریم گلدسته؛ ایرج مهرگان؛ محمدرضا نقوی؛ نژاد سالاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (774.21 K)

11 استفاده از زیر واحدهای گلوتنین سنگین در بررسی کیفیت ژنوتیپ های گندم نان در برنامه های به نژادی گندم ایران
صدیقه بحرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.85 K)

12 بررسی زیر واحدهای گلوتنین (H. M. W) در لاین‌های دابلد هاپلویید گندم
فرشاد بختیاری؛ رضا بزرگی‌پور؛ گودرز نجفیان؛ بهزاد سرخی؛ محتبی وهاب‌زاده؛ محسن اسماعیل‌زاده مقدم؛ نادیا بقایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.55 K)

13 شناسایی زیر واحد جدید پروتئین گلوتنین با وزن مولکولی بالا، در Aegilops Cylindrica
محمد فرخاری؛ محمدرضا نقوی؛ علی پیغمبری؛ منیژه سبکدست؛ محمد آقایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (25.22 K)