کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 13

1 نقش کودهای ازته کند رها در زراعت برنج
منصور صارمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (541.35 K)

2 تعیین نیاز چغندر قند به کودهای ازته و فسفره و همچنین بررسی اثرات کود اوره گوگردی روی چغندرقند در خراسان
کیومرث کلارستاقی؛ اسماعیل صادقی؛ غلامرضا علیزاده؛ نیر السادات پریزاده؛ هاشم نبوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (578.83 K)

3 بررسی اثر مقادیر مختلف کودهای ازته و فسفره بر عملکرد سیب زمینی
علی کرد زنگنه؛ حبیب امینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (426.38 K)

4 اثر کودهای شیمیایی ازته و فسفره بر کمیت و کیفیت چغندرقند
محمود نیرومند جهرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.89 K)

5 بررسی و تعیین نیاز لوبیا چیتی به کودهای ازته, فسفره و پتاسه در منطقه لردگان
حسین خدادادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (444.47 K)

6 اثرات منابع و مقادیر کودهای ازته بر شاخص های رشد و ارتباط آن با عملکرد دانه ذرت
اسماعیل نصر اصفهانی؛ ناصر خدابنده؛ مهدی کریمی؛ هوشنگ یزدانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (471.36 K)

7 نیاز سیب زمینی به کودهای ازته و فسفره در منطقه شهرکرد
حسین خدادادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (191.25 K)

8 بررسی اثرات میزان و زمان مصرف منابع مختلف کودهای ازته شیمیایی در گندم دیم
وفا توشیح؛ پرویز عبدالملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.32 K)

9 استفاده از حد بحرانی نیترات در پای بوته محصول ذرت به منظور کاهش مصرف کودهای ازته
سلطنت خویی؛ امید قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (204.72 K)

10 استفاده از حد بحرانی نیترات در پای بوته های سیب زمینی بمنظور کاهش مصرف کودهای ازته
نایب دانشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (321.28 K)

11 بررسی اثرات میزان و زمان کاربرد کودهای مختلف ازته بر عملکرد گندم دیم (سرداری)
علی اشرف طلیعی؛ کیومرث صیادیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (180.5 K)

12 کاهش مصرف کودهای ازته از طریق تصحیح زمان مصرف و تاثیر آن بر میزان عملکرد و عیار چغندرقند
اکبر همتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (151.82 K)

13 بررسی سطوح مختلف کودهای ازته و فسفره بر عملکرد علوفه ای اسپرس در شرایط دیم
حمید ایران نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (192.96 K)