| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | مقایسه پروتئینهای با وزن مولکولی بالا HMW- GLUTENIN و پائین LMW- GLUTENIN در گندمهای ایران و بررسی نقش آنها در ارزش نانوایی | |
| علی مسعودی نژاد، بهمن یزدی صمدی، سیروس عبدمیشانی، معصومه فیروزی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 360.59 K | ||
| 2 | ارزیابی و مقایسه صفات کیفی و ارزش نانوایی ژنوتیپ های جدید تریتی پایرم ( Tritipyrum ) و تریتیکاله ( Triticale) و گندم نان | |
| حسین شاهسوند حسنی، نسیبه سلطانی نژاد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 28.56 K | ||