کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | مقایسه پروتئینهای با وزن مولکولی بالا HMW- GLUTENIN و پائین LMW- GLUTENIN در گندمهای ایران و بررسی نقش آنها در ارزش نانوایی | |
علی مسعودی نژاد؛ بهمن یزدی صمدی؛ سیروس عبدمیشانی؛ معصومه فیروزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.59 K) | ||
2 | ارزیابی و مقایسه صفات کیفی و ارزش نانوایی ژنوتیپ های جدید تریتی پایرم ( Tritipyrum ) و تریتیکاله ( Triticale) و گندم نان | |
حسین شاهسوند حسنی؛ نسیبه سلطانی نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.56 K) |