کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 بررسی خواص کیفی ماده اولیه ماکارونی و نحوه تولید و ویزگیهای ان
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 453.35 K

2 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺗﻨﺶ ﺧﺸﮑﯽ آﺧﺮ ﻓﺼﻞ و ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺤﻠﻮل ﭘﺎﺷﯽ اﮐﺴﯿﻦ و ﺳﺎﯾﺘﻮﮐﯿﻨﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﮔﻨﺪم ﻧﺎن و ﻣﺎﮐﺎروﻧﯽ
هدایت اله کریم زاده سورشجانی، سعید موری، یحیی امام
مشاهده مقاله اصل مقاله 345.11 K

3 بررسی و مقایسه عملکرد ارقام گندم تتراپلوئید ( دوروم ) مخصوص ماکارونی در آذربایجان غربی
ایرج سیف
مشاهده مقاله اصل مقاله 139.29 K

4 بررسی خواص کیفی ماکارونی گندمهای دوروم در برنامه اصلاح ارقام گندم در کشور
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 297.86 K

5 بررسی مقایسه ای کیفیت ماکارونی با تاکید بر مقاومت LMWGs و برخی پارامارهای کیغی در 10 لاین گندم دوروم
اعظم سلیمی، محمد طهماسب، اکبر قندی، فاطمه مهدیه نجف آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.93 M

6 بررسی شاخص های کیفی گندم دوروم با توجه به خصوصیات ماکارونی مطلوب
کاووس رشمه کریم
مشاهده مقاله اصل مقاله 170.71 K