کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 6 | ||
1 | بررسی خواص کیفی ماده اولیه ماکارونی و نحوه تولید و ویزگیهای ان | |
پرویز ایرانی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 453.35 K | ||
2 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺗﻨﺶ ﺧﺸﮑﯽ آﺧﺮ ﻓﺼﻞ و ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺤﻠﻮل ﭘﺎﺷﯽ اﮐﺴﯿﻦ و ﺳﺎﯾﺘﻮﮐﯿﻨﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﮔﻨﺪم ﻧﺎن و ﻣﺎﮐﺎروﻧﯽ | |
هدایت اله کریم زاده سورشجانی، سعید موری، یحیی امام | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 345.11 K | ||
3 | بررسی و مقایسه عملکرد ارقام گندم تتراپلوئید ( دوروم ) مخصوص ماکارونی در آذربایجان غربی | |
ایرج سیف | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 139.29 K | ||
4 | بررسی خواص کیفی ماکارونی گندمهای دوروم در برنامه اصلاح ارقام گندم در کشور | |
پرویز ایرانی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 297.86 K | ||
5 | بررسی مقایسه ای کیفیت ماکارونی با تاکید بر مقاومت LMWGs و برخی پارامارهای کیغی در 10 لاین گندم دوروم | |
اعظم سلیمی، محمد طهماسب، اکبر قندی، فاطمه مهدیه نجف آبادی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.93 M | ||
6 | بررسی شاخص های کیفی گندم دوروم با توجه به خصوصیات ماکارونی مطلوب | |
کاووس رشمه کریم | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 170.71 K |