کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 بررسی خواص کیفی ماده اولیه ماکارونی و نحوه تولید و ویزگیهای ان
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (453.35 K)

2 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺗﻨﺶ ﺧﺸﮑﯽ آﺧﺮ ﻓﺼﻞ و ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺤﻠﻮل ﭘﺎﺷﯽ اﮐﺴﯿﻦ و ﺳﺎﯾﺘﻮﮐﯿﻨﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﮔﻨﺪم ﻧﺎن و ﻣﺎﮐﺎروﻧﯽ
هدایت اله کریم زاده سورشجانی؛ سعید موری؛ یحیی امام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (345.11 K)

3 بررسی و مقایسه عملکرد ارقام گندم تتراپلوئید ( دوروم ) مخصوص ماکارونی در آذربایجان غربی
ایرج سیف
مشاهده مقاله | اصل مقاله (139.29 K)

4 بررسی خواص کیفی ماکارونی گندمهای دوروم در برنامه اصلاح ارقام گندم در کشور
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.86 K)

5 بررسی مقایسه ای کیفیت ماکارونی با تاکید بر مقاومت LMWGs و برخی پارامارهای کیغی در 10 لاین گندم دوروم
اعظم سلیمی؛ محمد طهماسب؛ اکبر قندی؛ فاطمه مهدیه نجف آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.93 MB)

6 بررسی شاخص های کیفی گندم دوروم با توجه به خصوصیات ماکارونی مطلوب
کاووس رشمه کریم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.71 K)