| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 6 | ||
| 1 | بررسی خواص کیفی ماده اولیه ماکارونی و نحوه تولید و ویزگیهای ان | |
| پرویز ایرانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 453.35 K | ||
| 2 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺗﻨﺶ ﺧﺸﮑﯽ آﺧﺮ ﻓﺼﻞ و ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺤﻠﻮل ﭘﺎﺷﯽ اﮐﺴﯿﻦ و ﺳﺎﯾﺘﻮﮐﯿﻨﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﮔﻨﺪم ﻧﺎن و ﻣﺎﮐﺎروﻧﯽ | |
| هدایت اله کریم زاده سورشجانی، سعید موری، یحیی امام | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 345.11 K | ||
| 3 | بررسی و مقایسه عملکرد ارقام گندم تتراپلوئید ( دوروم ) مخصوص ماکارونی در آذربایجان غربی | |
| ایرج سیف | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 139.29 K | ||
| 4 | بررسی خواص کیفی ماکارونی گندمهای دوروم در برنامه اصلاح ارقام گندم در کشور | |
| پرویز ایرانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 297.86 K | ||
| 5 | بررسی مقایسه ای کیفیت ماکارونی با تاکید بر مقاومت LMWGs و برخی پارامارهای کیغی در 10 لاین گندم دوروم | |
| اعظم سلیمی، محمد طهماسب، اکبر قندی، فاطمه مهدیه نجف آبادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.93 M | ||
| 6 | بررسی شاخص های کیفی گندم دوروم با توجه به خصوصیات ماکارونی مطلوب | |
| کاووس رشمه کریم | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 170.71 K | ||