| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | بررسی رابطه اجزای عملکرد دانه ارقام لوبیا قرمز | |
| امیرقلی سنجری، شهلا هاشمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 395.79 K | ||
| 2 | ارزیابی تنوع ژنتیکی و رابطه عملکرد با اجزای خود به روش تجزیه علیت در عدس | |
| رامین رافضی، محمد مقدم، مصطفی ولیزاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 327.19 K | ||
| 3 | بررسی تنوع ژنتیکی و تجزیه علیت برای عملکرد دانه در ارقام پیشرفته برنج | |
| مهران غلامی، مصطفی ولیزاده، محمد مقدم، محمدصالح محمدصالحی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 498.07 K | ||
| 4 | بررسی تنوع ژنتیکی در برنج با استفاده از صفات مرفولوژیک | |
| منوچهر خردنام، علی بهپوری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 251.86 K | ||
| 5 | بررسی تنوع ژنتیکی بین ژنوتیپ های مختلف اسپرس بر اساس نشانگرهای ریخت شناسی و شیمیایی | |
| محسن فرشادفر، عزت اله فرشادفر، مژگان ضیایی، علی اشرف جعفری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 29.2 K | ||