کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | بررسی رابطه اجزای عملکرد دانه ارقام لوبیا قرمز | |
امیرقلی سنجری، شهلا هاشمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.79 K) | ||
2 | ارزیابی تنوع ژنتیکی و رابطه عملکرد با اجزای خود به روش تجزیه علیت در عدس | |
رامین رافضی، محمد مقدم، مصطفی ولیزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.19 K) | ||
3 | بررسی تنوع ژنتیکی و تجزیه علیت برای عملکرد دانه در ارقام پیشرفته برنج | |
مهران غلامی، مصطفی ولیزاده، محمد مقدم، محمدصالح محمدصالحی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (498.07 K) | ||
4 | بررسی تنوع ژنتیکی در برنج با استفاده از صفات مرفولوژیک | |
منوچهر خردنام، علی بهپوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.86 K) | ||
5 | بررسی تنوع ژنتیکی بین ژنوتیپ های مختلف اسپرس بر اساس نشانگرهای ریخت شناسی و شیمیایی | |
محسن فرشادفر، عزت اله فرشادفر، مژگان ضیایی، علی اشرف جعفری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.2 K) |