کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 بررﺳﯽ ﻣﺤﺘﻮای ﮐﻠﺮوﻓﯿﻞ و ﻣﯿﺰان ﺟﺬب آهن و ﻣﻨﮕﻨﺰ در ﮔﻨﺪم ﻧﺎن رﻗﻢ ﺳﺮداری و ﮔﻮﻧﻪﻫﺎی اﺟﺪادی آن
مهرانگیز اکبری؛ محمدجواد زارع؛ علی اشرف مهرابی؛ علی اصغر نصراله نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.57 K)

2 تجمع ﺑﺮﺧﯽ ﻋﻨﺎﺻﺮﮐﻢﻣﺼﺮف در ﺑﺮگ ﭘﺮﭼﻢ دو رﻗﻢ ﺑﺮﻧﺞ Oryza sativa L. در اﺛﺮ ﮐﺎرﺑﺮد درازﻣﺪت ﮐﻤﭙﻮﺳﺖ زﺑﺎﻟﻪ ﺷﻬﺮی ﻫﻤﺮاه ﺑﺎ ﮐﻮد ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ
فیض اله عزیز راد فیروزی؛ همت اله پیردشتی؛ محمدعلی بهمنیار؛ محمدعلی اسماعیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (261.89 K)

3 اثرات عناصر رﯾﺰ ﻣﻐﺬی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد، درﺻﺪ روﻏﻦ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ داﻧﻪ ﺳﻮﯾﺎ
اسماعیل یساری؛ ساعده مظفری؛ عینعلی شفیعی؛ امید قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (259.62 K)

4 اثرات ﻣﺼﺮف ﺧﺎﮐﯽ و ﻣﺤﻠﻮل ﭘﺎﺷﯽ ﻋﻨﺎﺻﺮ روی، ﺑﺮ و ﻣﻨﮕﻨﺰ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد داﻧﻪ و روﻏﻦ ﺳﻮﯾﺎ
اسماعیل یساری؛ ساعده مظفری؛ امید قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (217.44 K)

5 ارزﻳﺎﺑﻲ اﺛﺮات روشﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺼﺮف ﻣﻨﮕﻨﺰ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﻜﺮد، اﺟﺰاء ﻋﻤﻠﻜﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﻣﻨﮕﻨﺰ در ﺑﺮﺧﻲ اﻧﺪامﻫﺎی ﮔﻨﺪم اﻟﻮﻧﺪ در ﺷﺮاﻳﻂ ﮔﻠﺨﺎﻧﻪای ﺷﻴﺮاز
سالار حبیب پور؛ مهراب عطا زاده؛ مجید رخشنده رو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (644.62 K)

6 تاثیر قطع آبیاری و محلول پاشی برخی ریز مغذی ها بر عملکرد کلزا
سید احمد کلانتر احمدی؛ علیرضا شفیعی زرگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.77 K)

7 ﺑﺮرﺳﻲ ﺗﺄﺛﻴﺮ ﻣﺤﻠﻮلﭘﺎﺷﻲ ﻧﺎﻧﻮ ﻛﻮد ﻛﻼﺗﻪ آﻫﻦ و ﻣﻨﮕﻨﺰ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﻛﻢآﺑﻲ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﻲ ﺻﻔﺎت ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژﻳﻜﻲ و ﻋﻤﻠﻜﺮد ﻋﻠﻮﻓﻪای ذرت داﻧﻪای
فاطمه نجمی فر؛ علی محمدمدرس ثانوی؛ مجید آقا علیخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (697.06 K)

8 ﺑﺮرﺳﻲ اﺛﺮ ﻣﺤﻠﻮلﭘﺎﺷﻲ ﻋﻨﺎﺻﺮ رﻳﺰ ﻣﻐﺬی آﻫﻦ، ﻣﻨﮕﻨﺰ و ﺑﻴﻮﻣﻜﺲﻛﻮد ﻛﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﻴﺎت رﺷﺪی،ﻋﻤﻠﻜﺮد و ﭘﺮوﺗﺌﻴﻦ ﺳﻮﻳﺎ رﻗﻢ وﻳﻠﻴﺎﻣﺰ
مهران فلک ناز؛ دانیال کهریزی؛ شیدا فرخیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (680.18 K)

9 اﺛﺮ ﻣﺘﻘﺎﺑﻞ ﻛﺎرﺑﺮد ﻋﻨﺎﺻﺮ ﺑﺮ، ﻣﻨﮕﻨﺰ و ﺑﺎﻛﺘﺮی ﻫﺎی آزاد ﻛﻨﻨﺪه ﻓﺴﻔﺮ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﻜﺮد ﻋﻠﻮﻓﻪ ﻳﻮﻧﺠه
مریم خیرخواه؛ طاهره حسن آبادی؛ حمید مدنی؛ قربان نورمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (645.12 K)