کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 6 | ||
1 | بررسی کیفیت نانوائی انواع گندم در سطح استان خراسان | |
جعفر اسدیان، مسعود نجفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (425.24 K) | ||
2 | بررسی خواص کیفی و ارزش نانوائی گندمهای اصلاح شده در سطح زارع جهت تعیین فرمول اختلاط برای تولید آرد یکنواخت در ایران | |
پرویز ایرانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (411.83 K) | ||
3 | بررسی اثرات میزان و زمان مصرف کود سرک روی خواص کیفی، ارزش نانوائی و عملکرد گندم | |
پرویز ایرانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (446.79 K) | ||
4 | بررسی ارزش نانوائی گندمهای ایران با استفاده از ازمایش رسوب SDS | |
علی مسعودی نژاد، بهمن یزدی صمدی، سیروس عبدمیشانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (336.59 K) | ||
5 | تعیین رابطه پروتینهای ذخیره ای دانه گلوتنین با ارزش نانوائی لاینهای پیشرفته گندم از طریق تکنیک الکتروفورز | |
قنبر توحیدفر، سیروس عبد میشانی، بهمن یزدی صمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.55 K) | ||
6 | قابلیت روش کروماتگرافی مایع فازمعکوس با کارآئی بالا rp-hplc در برآورد ژنتیکی کیفیت نانوائی از طریق تجزیه گلیادین ها در گندمهای نان | |
رضا امیری، عبدالمجید رضائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.37 K) |