کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 بررسی کیفیت نانوائی انواع گندم در سطح استان خراسان
جعفر اسدیان؛ مسعود نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (425.24 K)

2 بررسی خواص کیفی و ارزش نانوائی گندمهای اصلاح شده در سطح زارع جهت تعیین فرمول اختلاط برای تولید آرد یکنواخت در ایران
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (411.83 K)

3 بررسی اثرات میزان و زمان مصرف کود سرک روی خواص کیفی، ارزش نانوائی و عملکرد گندم
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (446.79 K)

4 بررسی ارزش نانوائی گندمهای ایران با استفاده از ازمایش رسوب SDS
علی مسعودی نژاد؛ بهمن یزدی صمدی؛ سیروس عبدمیشانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (336.59 K)

5 تعیین رابطه پروتینهای ذخیره ای دانه گلوتنین با ارزش نانوائی لاینهای پیشرفته گندم از طریق تکنیک الکتروفورز
قنبر توحیدفر؛ سیروس عبد میشانی؛ بهمن یزدی صمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.55 K)

6 قابلیت روش کروماتگرافی مایع فازمعکوس با کارآئی بالا rp-hplc در برآورد ژنتیکی کیفیت نانوائی از طریق تجزیه گلیادین ها در گندمهای نان
رضا امیری؛ عبدالمجید رضائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.37 K)