کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 بررسی کیفیت نانوائی انواع گندم در سطح استان خراسان
جعفر اسدیان، مسعود نجفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 425.24 K

2 بررسی خواص کیفی و ارزش نانوائی گندمهای اصلاح شده در سطح زارع جهت تعیین فرمول اختلاط برای تولید آرد یکنواخت در ایران
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 411.83 K

3 بررسی اثرات میزان و زمان مصرف کود سرک روی خواص کیفی، ارزش نانوائی و عملکرد گندم
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 446.79 K

4 بررسی ارزش نانوائی گندمهای ایران با استفاده از ازمایش رسوب SDS
علی مسعودی نژاد، بهمن یزدی صمدی، سیروس عبدمیشانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 336.59 K

5 تعیین رابطه پروتینهای ذخیره ای دانه گلوتنین با ارزش نانوائی لاینهای پیشرفته گندم از طریق تکنیک الکتروفورز
قنبر توحیدفر، سیروس عبد میشانی، بهمن یزدی صمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 170.55 K

6 قابلیت روش کروماتگرافی مایع فازمعکوس با کارآئی بالا rp-hplc در برآورد ژنتیکی کیفیت نانوائی از طریق تجزیه گلیادین ها در گندمهای نان
رضا امیری، عبدالمجید رضائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 357.37 K