| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 6 | ||
| 1 | بررسی کیفیت نانوائی انواع گندم در سطح استان خراسان | |
| جعفر اسدیان، مسعود نجفی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 425.24 K | ||
| 2 | بررسی خواص کیفی و ارزش نانوائی گندمهای اصلاح شده در سطح زارع جهت تعیین فرمول اختلاط برای تولید آرد یکنواخت در ایران | |
| پرویز ایرانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 411.83 K | ||
| 3 | بررسی اثرات میزان و زمان مصرف کود سرک روی خواص کیفی، ارزش نانوائی و عملکرد گندم | |
| پرویز ایرانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 446.79 K | ||
| 4 | بررسی ارزش نانوائی گندمهای ایران با استفاده از ازمایش رسوب SDS | |
| علی مسعودی نژاد، بهمن یزدی صمدی، سیروس عبدمیشانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 336.59 K | ||
| 5 | تعیین رابطه پروتینهای ذخیره ای دانه گلوتنین با ارزش نانوائی لاینهای پیشرفته گندم از طریق تکنیک الکتروفورز | |
| قنبر توحیدفر، سیروس عبد میشانی، بهمن یزدی صمدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 170.55 K | ||
| 6 | قابلیت روش کروماتگرافی مایع فازمعکوس با کارآئی بالا rp-hplc در برآورد ژنتیکی کیفیت نانوائی از طریق تجزیه گلیادین ها در گندمهای نان | |
| رضا امیری، عبدالمجید رضائی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 357.37 K | ||