کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 24

1 براورد ترکیب پذیری، توارث پذیری و هتروزیس صفات در ارقام برنج به روش دی آلل
رحمت آزاد؛ رحیم هنر نژاد؛ قربانعلی نعمت زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (295.09 K)

2 بررسی اثر ژنها و وراثت پذیری برخی از صفات مهم در برنج به روش تلاقی دی آلل
غلامعباس کیانوش؛ سیروس عبدمیشانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (207.14 K)

3 تعیین نوع عمل ژن و قابلیتهای توارث صفات کمی و کیفی در برنج با استفاده از تجزیه و تحلیل گرافیکی دی آلل
احمدعلی شوشی؛ رحیم هنرنژاد؛ قربانعلی نعمت زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (225.05 K)

4 خصوصیات ژنتیکی شاخص های مقاومت به خشکی در آفتابگردان
رضا درویش زاده؛ علیرضا پیرزاد؛ ایرج برنوسی؛ احمد صرافی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.62 MB)

5 مطالعه ترکیب پذیزی و تجزیه ژنتیکی بعضی صفات کمی در کلزا ( ب . نیپوس )
محمدرضا احمدی؛ حبیب اله سمیع زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.27 K)

6 بررسی نحوه توارث درصد پروتئین دانه و برخی صفات دیگر در گندم نان به روش دو رگ گیری دی آلل
علیرضا اطمینان؛ محمدرضا قنادها؛ مهدی فاضل نجف آبادی؛ علی اکبر شاه نجات بوشهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.88 K)

7 تجزیه ترکیب پذیری و ارزیابی عمل ژن برخی صفات مرتبط با خشکی در لاین های گندم نان با استفاده از روش تلافی دی آلل
رضا دریکویند؛ عزت اله فرشادفر؛ فرهاد نظریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (23.85 K)

8 تجزیه دی آلل برای صفت تولید کالوس و باززایی گیاه در کشت باک برنج
علی اکبر عبادی؛ مریم حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (20.17 K)

9 بررسی اثر ژن ها، ترکیب پذیری و همبستگی صفات در جمعیت های F2 توتون های تیپ بارلی
رحیم هنرنژاد؛ مرداویج شعاعی دیلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (24.17 K)

10 برآورد پارامترهای ژنتیکی برخی صفات فیزیولوژیک مقاومت به خشکی در گندم ( Triticum aestivum L) به روش تجزیه و تحلیل تلافی های دی آلل
ویدا قطبی؛ محمدتقی آساد؛ جهانشاه اشکانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.75 K)

11 تعیین نحوه عمل ژن و وراثت پذیری برخی صفات کیفی در برنج
کورس ربیعی؛ مصطفی ولیزاده؛ محمد نوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.06 K)

12 ترکیب پذیری و عمل ژنها در گندم نان در شرایط تنش خشکی با استفاده از تجزیه دی آلل
جعفر احمدی؛ عباسعلی زالی؛ علیرضا طالعی؛ عباس سعیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (225.72 K)

13 بررسی ژنتیکی مقاومت به بولتینگ و برخی صفات کمی و کیفی چغندرقند به روش دی آلل
محمدرضا اوراضی زاده؛ محمود مصباح؛ یعقوب صادقیان مطهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.71 K)

14 بررسی ترکیب پذیری عمومی و خصوصی پنج لاین خالص ذرت برای صفات مختلف با استفاده از سیستم تلاقی دی الل
علی براتی؛ قربانعلی نعمت زاده؛ غلامعباس کیانوش؛ رجب چوگان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (217.79 K)

15 بررسی اثر ژن برای صفات مختلف در ذرت با استفاده از سیستم تلاقی دی آلل
علی براتی؛ قربانعلی نعمت زاده؛ غلامعباس کیانوش؛ رجب چوگان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (189.67 K)

16 مقایسه برآورد پارامترهای ژنتیکی از طریق روشهای مختلف دی آلل گریفینگ در کلزا
سعید پورداد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (412.44 K)

17 براورد اثر ژنها و ترکیب پذیری برخی از صفات کمی برنج به روش دی آلل
مریم حسینی؛ علیرضا ترنگ؛ رحیم هنرنژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (155.17 K)

18 بررسی ترکیب پذیری عمومی و خصوصی اجزای مقاومت به زنگ زرد در گندم به روش دی آلل
منوچهر خدارحمی؛ قاسم کریم زاده؛ محمدرضا قنادها؛ محمد ترابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.28 K)

19 ارزیابی قابلیت ترکیب پذیری خصوصیات کیفی ( غلظت ژل، میزان آمیلوز و درجه حرارت ژلاتینه) برنج به روش تلاقیهای دی آلل
کورس ربیعی؛ مصطفی ولیزاده؛ علی مومنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.4 K)

20 تعین ترکیب پذیری عمومی و خصوصی ارقام برنج از طریق تجزیه دی آلل
مصطفی صادقی؛ مهرزاد اله قلی پور؛ محمدصالح محمدصالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.36 K)

21 روابط لاین های ذرت ایرانی با لاین های استاندارد و انتساب آن ها به گروههای هترونیک شناخته شده
خداداد مصطفوی؛ رجب چوکان؛ محمد ثابت؛ محمدرضا بی همتا؛ اسلام مجیدی هروان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.91 K)

22 بررسی ژنتیکی مقاومت به شنه روسی در لاین های پیشرفته گندم دوروم با استفاده از روش دای آلل
امیرحسین نوربخش؛ عباسعلی زالی؛ توحید نجفی میرک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.44 K)

23 مطالعه اثر ژنها و ترکیب پذیری مقاومت به بیماری زنگ زرد در برخی ژنوتیپ های گندم نان
علیرضا رضوی؛ محمد نائب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (63.12 K)

24 مطالعه ژنتیکی ارقام کلزا از طریق تجزیه دی آلل
آمنه سادات هاشمی؛ قربانعلی نعمت زاده؛ نادعلی بابائیان جلودار؛ امید قاسمی چپی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.66 K)