| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | بررسی تاثیر غلظت نمک طعام و زمان تنش شوری بر عکس العمل شیمیایی کلروفیل در چغندر قند | |
| ذبیح اله رنجی، اسلام مجیدی، ابوالحسن هاشمی، امیر قلاوند، سعید واحدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 289.66 K | ||
| 2 | بررسی میزان مقاومت به شوری در جوانه زنی در اکوتیپ های مختلف اکسپرس | |
| علی تدین | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 24.61 K | ||
| 3 | تعیین آستانه تحمل به شوری پنج رقم گندم نان | |
| غلامحسن رنجبر، سید علی محمد چراغی، امین آناقلی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 27.49 K | ||