English

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 3

1 بررسی تاثیر غلظت نمک طعام و زمان تنش شوری بر عکس العمل شیمیایی کلروفیل در چغندر قند
ذبیح اله رنجی، اسلام مجیدی، ابوالحسن هاشمی، امیر قلاوند، سعید واحدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 289.66 K

2 بررسی میزان مقاومت به شوری در جوانه زنی در اکوتیپ های مختلف اکسپرس
علی تدین
مشاهده مقاله اصل مقاله 24.61 K

3 تعیین آستانه تحمل به شوری پنج رقم گندم نان
غلامحسن رنجبر، سید علی محمد چراغی، امین آناقلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 27.49 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب