کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | بررسی تاثیر غلظت نمک طعام و زمان تنش شوری بر عکس العمل شیمیایی کلروفیل در چغندر قند | |
ذبیح اله رنجی، اسلام مجیدی، ابوالحسن هاشمی، امیر قلاوند، سعید واحدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.66 K) | ||
2 | بررسی میزان مقاومت به شوری در جوانه زنی در اکوتیپ های مختلف اکسپرس | |
علی تدین | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (24.61 K) | ||
3 | تعیین آستانه تحمل به شوری پنج رقم گندم نان | |
غلامحسن رنجبر، سید علی محمد چراغی، امین آناقلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.49 K) |