| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 6 | ||
| 1 | بررسی اثرات بر در چغندرقند | |
| کیومرث کلارستانی، محمدجعفر ملکوتی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 325.43 K | ||
| 2 | بررسی اثرات بر بر عملکرد کمی و کیفی چغندرقند در استان اصفهان | |
| محمود صلحی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 262.62 K | ||
| 3 | بررسی تاثیر پتاسیم, روی و بر , بر عملکرد کمی و کیفی دو رقم کلزا | |
| فرزاد جاوید فر، محمدرضا احمدی، سعید سماوات | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 269.21 K | ||
| 4 | بررسی اثرات تاریخ کاشت و محلولپاشی نیتروژن و بر در مراحل زایشی بر روی میزان روغن و پروتئین دانه های سویا | |
| حبیب فاطمی نقده، علی سروش زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 170.52 K | ||
| 5 | اثر کاربرد بر و روی بر تشکیل دانه ذرت | |
| مسعود محسنی، محمد حسین حدادی، مجید زمانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 29.78 K | ||
| 6 | اثر مصرف کودهای روی و بر بر برخی صفات زراعی نخود دیم در خرم آباد | |
| جواد احمدپور، علی خورگامی، حسن پیرداده، منوچهر کلهر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 29.33 K | ||