English

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 2

1 بررسی اثر توام عناصر غذائی (ازت, فسفر, پتاس) با آب شور بر عملکرد و ذخیره پروتئین دانه گندم
ابوالقاسم حسنی
مشاهده مقاله اصل مقاله 388.42 K

2 تاثیر مصرف کودهای شیمیایی و دامی بر عملکرد و درصد پروتئین دانه گندم رقم اترک
سهیل افراعی، مسعود اکبری فامیله
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.82 M

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب