کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 194

1 بررسی خواص کیفی ارقام تجارتی گندم نان از نظر امکان استفاده در صنایع ماکارونی سازی
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (611.44 K)

2 بررسی پاره ای از مشخصات مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی ژنوتیپهای مختلف گندم نان, و ارتباط آنها با عملکرد دانه
مهدی فرید، یحیی امام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.27 K)

3 تعیین نوع عمل ژن برای صفات اگرونومیکی گندم نان در سه تلاقی
سعید نور محمدی، علیرضا طالعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (619.66 K)

4 بررسی قدرت ترکیب پذیری عمومی و خصوصی ارقام گندم نان به روش دورگ گیری دی آلل
پرویز وجدانی، نیاز علی سپهوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (503.11 K)

5 محاسبه میزان وراثت پذیری عمومی و خصوصی برای صفات اگرونومیکی گندم نان در سه تلاقی
سعید نورمحمدی، علیرضا طالعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.23 K)

6 تاثیر تنوع آللی زیر واحدهای گلوتنین دارای وزن مولکولی زیاد در ارزش نانوایی لاین های به نژادی گندم نان
گودرز نجفیان، سیروس عبدمیشانی، بهمن یزدی صمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (295.78 K)

7 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺗﻨﺶ ﺧﺸﮑﯽ آﺧﺮ ﻓﺼﻞ و ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺤﻠﻮل ﭘﺎﺷﯽ اﮐﺴﯿﻦ و ﺳﺎﯾﺘﻮﮐﯿﻨﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﮔﻨﺪم ﻧﺎن و ﻣﺎﮐﺎروﻧﯽ
هدایت اله کریم زاده سورشجانی، سعید موری، یحیی امام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (345.11 K)

8 ﺗﺄﺛﯿﺮ اﻧﺪازه ﻗﻄﺮ ﺑﺬر ﺑﺮ ﺟﻮاﻧﻪ زﻧﯽ، درﺻﺪ ﺳﺒﺰ و ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺳﻪ رﻗﻢ ﮔﻨﺪم ﻧﺎن
عباس زارعیان، حسین صادقی، لیلی یاری، محمدرضا جزایری نوش آبادی، غلامحسن رنجبر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (229.55 K)

9 بررﺳﯽ ﺗﺤﻤﻞ ﺑﻪ ﺗﻨﺶ ﺧﺸﮑﯽ ﭘﺲ از ﻣﺮﺣﻠﻪ ﮔﻠﺪهی در ژﻧﻮﺗﯿﭗ ﻫﺎی ﮔﻨﺪم ﻧﺎن در ﺑﺮﺧﯽ از ﻣﻨﺎﻃﻖ ﺳﺮد ﮐﺸور
زهره شاه طوری، امیر یزدان سپاس، اسلام مجیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.23 K)

10 گروه ﺑﻨﺪی ژﻧﻮﺗﯿﭗ ﻫﺎی ﮔﻨﺪم ﻧﺎن ﺑﺮ اﺳﺎس ﻣﺤﺘﻮای ﻧﺴﺒﯽ آب ﺑﺮگ و ﺗﺎرﯾﺦ رﺳﯿﺪﮔﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﺧﺸکی
زینب سلیمانی، حسینعلی رامشینی، مهدی فاضل، محمدمهدی مرتضویان، بهروز فوقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.92 K)

11 ارزﯾﺎﺑﯽ ﻋﻤﻠﮑﺮد و اﺟﺰای ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻻﯾﻦ ﻫﺎی ﭘﯿﺸﺮﻓﺘﻪ ﮔﻨﺪم ﻧﺎن
شهرام آذرنیا، سعید اهری زاد، معرفت قاسمی، ابوالقاسم محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.84 K)

12 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﻨﻮع ژﻧﺘﯿﮑﯽ 68 ژﻧﻮﺗﯿﭗ ﮔﻨﺪم ﻧﺎن ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژﯾﮏ و فیزیولوژیک
علی اکبر اسدی، حدیثه سادات مرجائی، عبدالرحمن جعفرپورکلهری، امیرمحمد ناجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.32 K)

13 تجزیه علیت عملکرد دانه و صفات وابسته در گندم نان در شرایط دیم
مصطفی آقایی سربرزه، رضا حق پرست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (342.81 K)

14 بررسی تاثیر صفات مورفولوژیک و فنولوژیک بر تحمل به خشکی در گندم نان
رضا حق پرست، مصطفی آقایی سربرزه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.11 K)

15 گزینش غیر مستقیم برای عملکرد دانه در گندم نان
مهدی فرید، یحیی امام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (304.85 K)

16 بررسی سازگاری و پایداری عملکرد ارقام گندم نان در مناطق گرمسیر و نیمه گرمسیر دیم کشور
سیروس محفوظی، عارف امیری، مظفر روستایی، داود صادق زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (260.88 K)

17 ارزﯾﺎﺑﯽ ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژﯾﮑﯽ ﻻﯾﻦ ﻫﺎی ﮔﻨﺪم ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ در ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ ﮔﻨﺪم ﻧﺎن
مصطفی حیدری، مصطفی آقایی سریرزه، محمدرضا بی همتا، محسن محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (226.19 K)

18 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﻨﻮع ژﻧﺘﯿﮑﯽ در ارﻗﺎم ﺑﻮﻣﯽ ﺟﻬﺖ ﺑﻬﺮه ﺑﺮداری در ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎی ﺑﻪ ﻧﮋادی ﮔﻨﺪم ﻧﺎن
مصطفی آقائی، اشکبوس امینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (238.78 K)

19 اﺛﺮ ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﻣﻨﺒﻊ و ﻣﺨﺰن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد داﻧﻪ ارﻗﺎم ﭘﯿﺸﺮﻓﺘﻪ ﮔﻨﺪم ﻧﺎن ﻏﺮب اﯾﺮان در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮐﻢآﺑﯽ ﭘﺲ از ﮔﺮده اﻓﺸﺎﻧﯽ
محسن سعیدی، مجید عبدلی، سعید جلالی هنرمند، سیروس منصوری فر، محمد اقبال قبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.52 K)

20 ارزﯾﺎﺑﯽ ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﺑﻪ ﺗﻨﺶ ﺧﺸﮑﯽ ﭘﺲ از ﮔﺮده اﻓﺸﺎﻧﯽ در ارﻗﺎم ﮔﻨﺪم ﻧﺎن راﯾﺞ در ﻏﺮب ﮐﺸﻮر اﯾﺮان
مجید عبدلی، محسن سعیدی، سعید جلالی هنرمند، سیروس منصوری فر، محمد اقبال قبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (313.08 K)

21 ﺑﺮرﺳﯽ ﺳﺎزﮔﺎری و ﭘﺎﯾﺪاری ﻋﻤﻠﮑﺮد داﻧﻪ ژﻧﻮﺗﯿﭗ ﻫﺎی اﻣﯿﺪ ﺑﺨﺶ ﮔﻨﺪم ﻧﺎن در ﺷﺮاﯾﻂ ﮐﻢ آﺑﯿﺎری ﺑﺮای ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﻌﺘﺪل ﮐﺸﻮر
گودرز نجفیان، رضا نیکو سرشت، داوود افیونی، احمد جعفر نژاد، جواد حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (199.44 K)

22 ارزﯾﺎﺑﯽ ﺗﺨﺼﯿﺺ ﻣﻮاد ﻓﺘﻮﺳﻨﺘﺰی ارﻗﺎم ﮔﻨﺪم ﻧﺎن (Triticum aestivum L.) در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﺧﺸﮑﯽ
سمیه صحرایی فرد، بهرام ملکی، فرهاد جباری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.52 K)

23 ارزﯾﺎﺑﯽ ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ ﮐﯿﻔﯿﺖ داﻧﻪ در ﺑﯿﺴﺖ و ﻫﺸﺖ رﻗﻢ ﮔﻨﺪم ﻧﺎن
محمد صیادی، هومن راضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.9 K)

24 تجزﯾﻪ ارﺗﺒﺎﻃﯽ ﺑﺮای ﺻﻔﺎت ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژیک تحت تنش سرمای بهاره در گندم نان (Triticum aestivum L.) با استفاده از نشانگرهای ریز ماهواره
مجید محمدی، رضا قلی میرفخرایی، علیرضا عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (345.21 K)

25 ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﺤﺪودﯾﺖ رﻃﻮﺑﺘﯽ در ﻣﺮاﺣﻞ ﭘﺲ از ﻇﻬﻮر ﺑﺴﺎک ﺑﺮ راﻧﺪﻣﺎن ﻣﺼﺮف آب و ﺑﺮﺧﯽ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت زراﻋﯽ ﻻﯾﻦ ﻫﺎی اﻣﯿﺪ ﺑﺨﺶ ﮔﻨﺪم ﻧﺎن در ﻣﻨﺎﻃﻖ ﺳﺮد و ﺧﺸﮏ
محمود ناظری، علی اکبر مویدی، بهمن کوهستانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (216.27 K)