English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
11
1
بررسی درجه مقاومت جو رقم یزد 5 در مرحله جوانه زنی در مقابل افزایش غلظت آنیونهای C1 , so4 , hco3
عباس کریمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
480.77 K
2
اثر تاریخ برداشت بر روی عملکرد و غلظت کاردنلولید بر گ موگه
هوشنگ آلیاری، کاظم قاسمی گلعذانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
300.16 K
3
مقایسه کمیت و کیفیت DNA استخراج شده از نخود با استفاده از روشهای مختلف دستی برای مطالعات اپی ژنتیک
کیانوش زنگنه، فرهاد شکوهی فر، مجتبی ممرآبادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.14 M
4
تاثیر اسموپرایمینگ بر جوانه زنی بذر چغندرقند در شرایط تنش خشکی
علی جلیلیان، رضا توکل افشاری، ولی اله یوسف آبادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
31.7 K
5
اندازه گیری و مقایسه قوه نامیه و سرعت جوانه زنی بذور پنبه کرک زدائی شده در غلظت ها و زمان های مختلف مصرف اسید سولفوریک
امید صادقی پور، رضا منعم، ساسان فرهنگیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
33.9 K
6
اثرات شوری بر روی محتوای رنگیزه ها در سورگوم علوفه ای
جعفر مسعود سینکی، حسین حیدری شریف آباد، قربان نورمحمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
29.59 K
7
بررسی اثر فصل های مختلف کاشت بر عملکرد بیولوژیک و مقدار کمی اسانس گیاه دارویی بادرشبویه dracocephalum moldavica l
اکرم ایوبی، سعید دوازده امامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
28.2 K
8
تاثیر نوع ریز نمونه و غلظت 2.4d بر کالوس زایی گیاه آنتوریوم Anthurium andreanum var . fire
بهنام صداقتی، نادعلی بابائیان، نادعلی باقری، خلیل قلی زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
2.06 M
9
اثر عمق آب و غلظت علف کش تیوبنکارب بر رشد رویشی برنج رقم هاشمی
صبرینه فرزان، جعفر اصغری، بیژن یعقوبی، بابک ربیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
55.45 K
10
نقش قارچ های همزیست اندوفایت گیاه فسکیوی بلند و فسکیوی مرتعی در جذب عناصر پر مصرف و کم مصرف در شرایط تنش شوری
محمدرضا سبزعلیان، آقا فخر میرلوحی، پریسا حیدری زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
32.64 K
11
اثر غلظت های مختلف محلول های غذایی لانگ اشتن و هوگلند عملکرد یونجه رقم بمی در شرایط هیدروپونیک
نعیمه پیشوایی، حسن فرح بخش، علی اکبر مقصودی مود
مشاهده مقاله
اصل مقاله
30.14 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه