کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 83

-49 تفاوتهای ژنوتیپی در میزان ازت بافت ارقام مختلف گندم نان و ارتباط آن با میزان محصول و پروتئین دانه
محمدعلی رستمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (409.49 K)

-48 بررسی و تعیین اثر ازت و فسفر روی خاک, ترکیب برگ, عملکرد و پروتئین دانه گندم فلات
عزیز شاهرخ نیا؛ نیکزاد ضیائیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (398.17 K)

-47 بررسی اثر ازت و تراکم بوته بر ارزش تکنولوژی چغندر قند
حمیدرضا ابراهیمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (533.22 K)

-46 اثر سطوح مختلف ازت و فسفر بر رشد و نمو و عملکرد گیاه ذرت دانه ای
ماشا اله دانشور؛ بیژن باجلان؛ محمد شیخ؛ محمد فیضیان؛ اکبر سهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (422.67 K)

-45 بررسی و تعیین مصرف انواع مختلف مواد آلی، ازت و فسفر در خزانه برنج
محمود ساعدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.62 K)

-44 تاثیر مقادیر ازت و فسفر در رشد رویشی و زایشی جو
منصور صارمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.03 K)

-43 استفاده از صفات ظاهری, تکاملی و مقدار ازت گیاه در یک سلکسیون در سویا
حسن زینالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (510.76 K)

-42 اثر منابع و مقادیر مختلف ازت سرک بر روند تغییرات شاخصهای رشد رقم ویلیامز سویا
مهدی عزیزی؛ مهدی کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (313.96 K)

-41 اثر اوره روی تثبیت بیولوژیکی ازت در 7 ژنوتیپ نخود فرنگی در شرایط هیدروپونیک
مهری صفاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (565.08 K)

-40 تعیین میزان جذب ازت, فسفر و پتاس در برگ پرچم و سایر برگهای واریته های مختلف برنج
مرتضی نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (344.03 K)

-39 تاثیر متقابل ازت و تقسیط ان بر ارزش تکنولوژیکی چغندر قند
محمدرضا جهاداکبر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.54 K)

-38 استفاده از روش ایزوتوپی ازت - 15 برای اندازه گیری تثبیت ازت در گیاه نخود و ارزیابی آثار باقیمانده از تناوب در زراعت گندم
نصراله ثاقب؛ کیومرث صیادان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.28 K)

-37 ارزیابی صفات ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژﯾﮏ ﺑﺎﺑﻮنه ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﺧﺸﮑﯽ و ﻣﺼﺮف ازت
میترا جباری؛ لیلا فروتن
مشاهده مقاله | اصل مقاله (243.32 K)

-36 بررسی و تعیین مناسبترین نسبت ازت و فسفر در زمانهای مصرف برگیاه ذرت
همایون دارخال
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.13 K)

-35 بررسی اثرات استفاده از ازت و مراحل مختلف برداشت علوفه در کشت دو منظوره گندم هیرمند
محمدعلی ابراهیمی؛ محمد حسین سنگتراش؛ جعفر کامبوزیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.64 K)

-34 تاثیر کاربرد ازت در مرحله گلدهی بر عملکرد کمی و کیفی گندم نان
یحیی امام؛ غلامرضا موید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.21 K)

-33 تعیین اثر مقادیر مختلف بذر جو ( والفجر ) و ازت روی عملکرد قصیل و دانه
حسین بری ابر قویی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.48 K)

-32 تفاوت ژنتیکی ارقام جو از نظر انتقال مجدد ازت و کربوهیدرات در طول دوره پر شدن دانه
قدرت اله فتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.3 K)

-31 بررسی اثرات ازت و فسفر بر خواص کمی و کیفی گندم رقم شماره 3 به زراعی ( 6513 ) در سالهای 74-72
اسداله معتمد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (224.83 K)

-30 بررسی اثرات ازت و فسفر بر خواص کمی وکیفی جو رقم ریحان در سالهای 74-72
اسداله معتمد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (231.66 K)

-29 دستیابی به کشاورزی پایدار با مطالعه اثر کشت مخلوط یونجه وگراس های چند ساله بر درصد موادآلی وازت خاک
معصومه فرید؛ احمد علی شجاعی؛ امین فرنیا؛ محمد شاهوردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.73 K)

-28 بررسی اجمالی روشهای هسته ای سنجش تثبیت بیولوژیک ازت
نجات پیرولی پیرانوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.23 K)

-27 مقایسه کارائی همزیستی سویه های تجاری باکتری بردی ریزوبیوم ژاپنیکوم با ارقام سویا در محیط فاقد ازت
نجات پیرولی پیراوند؛ ناهید صالح راستین؛ حسین آفریده؛ نصرت اله ثاقب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (532.14 K)

-26 بررسی تاثیر قطع آبیاری قبل از برداشت و مصرف دیر ازت بر عملکرد کمی و کیفی و پوسدگی ریشه چغندر قند در منطقه دزفول
حمید شریفی؛ مصطفی حسین پور؛ عبدالامیر رهنما
مشاهده مقاله | اصل مقاله (304.36 K)

-25 بررسی تاثیر تقسیط ازت بر روند رشد چغندر قند
ولی اله یوسف آبادی؛ جواد گوهری؛ اله وردی روحی؛ داریوش مظاهری؛ ابوالحسن هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (331.2 K)