کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 83 |
|
-449 |
|
تفاوتهای ژنوتیپی در میزان ازت بافت ارقام مختلف گندم نان و ارتباط آن با میزان محصول و پروتئین دانه |
|
محمدعلی رستمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 409.49 K
|
|
-448 |
|
بررسی و تعیین اثر ازت و فسفر روی خاک, ترکیب برگ, عملکرد و پروتئین دانه گندم فلات |
|
عزیز شاهرخ نیا، نیکزاد ضیائیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 398.17 K
|
|
-447 |
|
بررسی اثر ازت و تراکم بوته بر ارزش تکنولوژی چغندر قند |
|
حمیدرضا ابراهیمیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 533.22 K
|
|
-446 |
|
اثر سطوح مختلف ازت و فسفر بر رشد و نمو و عملکرد گیاه ذرت دانه ای |
|
ماشا اله دانشور، بیژن باجلان، محمد شیخ، محمد فیضیان، اکبر سهرابی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 422.67 K
|
|
-445 |
|
بررسی و تعیین مصرف انواع مختلف مواد آلی، ازت و فسفر در خزانه برنج |
|
محمود ساعدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 386.62 K
|
|
-444 |
|
تاثیر مقادیر ازت و فسفر در رشد رویشی و زایشی جو |
|
منصور صارمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 334.03 K
|
|
-443 |
|
استفاده از صفات ظاهری, تکاملی و مقدار ازت گیاه در یک سلکسیون در سویا |
|
حسن زینالی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 510.76 K
|
|
-442 |
|
اثر منابع و مقادیر مختلف ازت سرک بر روند تغییرات شاخصهای رشد رقم ویلیامز سویا |
|
مهدی عزیزی، مهدی کریمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 313.96 K
|
|
-441 |
|
اثر اوره روی تثبیت بیولوژیکی ازت در 7 ژنوتیپ نخود فرنگی در شرایط هیدروپونیک |
|
مهری صفاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 565.08 K
|
|
-440 |
|
تعیین میزان جذب ازت, فسفر و پتاس در برگ پرچم و سایر برگهای واریته های مختلف برنج |
|
مرتضی نصیری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 344.03 K
|
|
-439 |
|
تاثیر متقابل ازت و تقسیط ان بر ارزش تکنولوژیکی چغندر قند |
|
محمدرضا جهاداکبر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 373.54 K
|
|
-438 |
|
استفاده از روش ایزوتوپی ازت - 15 برای اندازه گیری تثبیت ازت در گیاه نخود و ارزیابی آثار باقیمانده از تناوب در زراعت گندم |
|
نصراله ثاقب، کیومرث صیادان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 330.28 K
|
|
-437 |
|
ارزیابی صفات ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژﯾﮏ ﺑﺎﺑﻮنه ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﺧﺸﮑﯽ و ﻣﺼﺮف ازت |
|
میترا جباری، لیلا فروتن |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 243.32 K
|
|
-436 |
|
بررسی و تعیین مناسبترین نسبت ازت و فسفر در زمانهای مصرف برگیاه ذرت |
|
همایون دارخال |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 230.13 K
|
|
-435 |
|
بررسی اثرات استفاده از ازت و مراحل مختلف برداشت علوفه در کشت دو منظوره گندم هیرمند |
|
محمدعلی ابراهیمی، محمد حسین سنگتراش، جعفر کامبوزیا |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 354.64 K
|
|
-434 |
|
تاثیر کاربرد ازت در مرحله گلدهی بر عملکرد کمی و کیفی گندم نان |
|
یحیی امام، غلامرضا موید |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 265.21 K
|
|
-433 |
|
تعیین اثر مقادیر مختلف بذر جو ( والفجر ) و ازت روی عملکرد قصیل و دانه |
|
حسین بری ابر قویی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 277.48 K
|
|
-432 |
|
تفاوت ژنتیکی ارقام جو از نظر انتقال مجدد ازت و کربوهیدرات در طول دوره پر شدن دانه |
|
قدرت اله فتحی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 441.3 K
|
|
-431 |
|
بررسی اثرات ازت و فسفر بر خواص کمی و کیفی گندم رقم شماره 3 به زراعی ( 6513 ) در سالهای 74-72 |
|
اسداله معتمد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 224.83 K
|
|
-430 |
|
بررسی اثرات ازت و فسفر بر خواص کمی وکیفی جو رقم ریحان در سالهای 74-72 |
|
اسداله معتمد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 231.66 K
|
|
-429 |
|
دستیابی به کشاورزی پایدار با مطالعه اثر کشت مخلوط یونجه وگراس های چند ساله بر درصد موادآلی وازت خاک |
|
معصومه فرید، احمد علی شجاعی، امین فرنیا، محمد شاهوردی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 382.73 K
|
|
-428 |
|
بررسی اجمالی روشهای هسته ای سنجش تثبیت بیولوژیک ازت |
|
نجات پیرولی پیرانوند |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 361.23 K
|
|
-427 |
|
مقایسه کارائی همزیستی سویه های تجاری باکتری بردی ریزوبیوم ژاپنیکوم با ارقام سویا در محیط فاقد ازت |
|
نجات پیرولی پیراوند، ناهید صالح راستین، حسین آفریده، نصرت اله ثاقب |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 532.14 K
|
|
-426 |
|
بررسی تاثیر قطع آبیاری قبل از برداشت و مصرف دیر ازت بر عملکرد کمی و کیفی و پوسدگی ریشه چغندر قند در منطقه دزفول |
|
حمید شریفی، مصطفی حسین پور، عبدالامیر رهنما |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 304.36 K
|
|
-425 |
|
بررسی تاثیر تقسیط ازت بر روند رشد چغندر قند |
|
ولی اله یوسف آبادی، جواد گوهری، اله وردی روحی، داریوش مظاهری، ابوالحسن هاشمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 331.2 K
|