کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 83

-624 تفاوتهای ژنوتیپی در میزان ازت بافت ارقام مختلف گندم نان و ارتباط آن با میزان محصول و پروتئین دانه
محمدعلی رستمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 409.49 K

-623 بررسی و تعیین اثر ازت و فسفر روی خاک, ترکیب برگ, عملکرد و پروتئین دانه گندم فلات
عزیز شاهرخ نیا، نیکزاد ضیائیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 398.17 K

-622 بررسی اثر ازت و تراکم بوته بر ارزش تکنولوژی چغندر قند
حمیدرضا ابراهیمیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 533.22 K

-621 اثر سطوح مختلف ازت و فسفر بر رشد و نمو و عملکرد گیاه ذرت دانه ای
ماشا اله دانشور، بیژن باجلان، محمد شیخ، محمد فیضیان، اکبر سهرابی
مشاهده مقاله اصل مقاله 422.67 K

-620 بررسی و تعیین مصرف انواع مختلف مواد آلی، ازت و فسفر در خزانه برنج
محمود ساعدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 386.62 K

-619 تاثیر مقادیر ازت و فسفر در رشد رویشی و زایشی جو
منصور صارمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 334.03 K

-618 استفاده از صفات ظاهری, تکاملی و مقدار ازت گیاه در یک سلکسیون در سویا
حسن زینالی
مشاهده مقاله اصل مقاله 510.76 K

-617 اثر منابع و مقادیر مختلف ازت سرک بر روند تغییرات شاخصهای رشد رقم ویلیامز سویا
مهدی عزیزی، مهدی کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 313.96 K

-616 اثر اوره روی تثبیت بیولوژیکی ازت در 7 ژنوتیپ نخود فرنگی در شرایط هیدروپونیک
مهری صفاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 565.08 K

-615 تعیین میزان جذب ازت, فسفر و پتاس در برگ پرچم و سایر برگهای واریته های مختلف برنج
مرتضی نصیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 344.03 K

-614 تاثیر متقابل ازت و تقسیط ان بر ارزش تکنولوژیکی چغندر قند
محمدرضا جهاداکبر
مشاهده مقاله اصل مقاله 373.54 K

-613 استفاده از روش ایزوتوپی ازت - 15 برای اندازه گیری تثبیت ازت در گیاه نخود و ارزیابی آثار باقیمانده از تناوب در زراعت گندم
نصراله ثاقب، کیومرث صیادان
مشاهده مقاله اصل مقاله 330.28 K

-612 ارزیابی صفات ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژﯾﮏ ﺑﺎﺑﻮنه ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﺧﺸﮑﯽ و ﻣﺼﺮف ازت
میترا جباری، لیلا فروتن
مشاهده مقاله اصل مقاله 243.32 K

-611 بررسی و تعیین مناسبترین نسبت ازت و فسفر در زمانهای مصرف برگیاه ذرت
همایون دارخال
مشاهده مقاله اصل مقاله 230.13 K

-610 بررسی اثرات استفاده از ازت و مراحل مختلف برداشت علوفه در کشت دو منظوره گندم هیرمند
محمدعلی ابراهیمی، محمد حسین سنگتراش، جعفر کامبوزیا
مشاهده مقاله اصل مقاله 354.64 K

-609 تاثیر کاربرد ازت در مرحله گلدهی بر عملکرد کمی و کیفی گندم نان
یحیی امام، غلامرضا موید
مشاهده مقاله اصل مقاله 265.21 K

-608 تعیین اثر مقادیر مختلف بذر جو ( والفجر ) و ازت روی عملکرد قصیل و دانه
حسین بری ابر قویی
مشاهده مقاله اصل مقاله 277.48 K

-607 تفاوت ژنتیکی ارقام جو از نظر انتقال مجدد ازت و کربوهیدرات در طول دوره پر شدن دانه
قدرت اله فتحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 441.3 K

-606 بررسی اثرات ازت و فسفر بر خواص کمی و کیفی گندم رقم شماره 3 به زراعی ( 6513 ) در سالهای 74-72
اسداله معتمد
مشاهده مقاله اصل مقاله 224.83 K

-605 بررسی اثرات ازت و فسفر بر خواص کمی وکیفی جو رقم ریحان در سالهای 74-72
اسداله معتمد
مشاهده مقاله اصل مقاله 231.66 K

-604 دستیابی به کشاورزی پایدار با مطالعه اثر کشت مخلوط یونجه وگراس های چند ساله بر درصد موادآلی وازت خاک
معصومه فرید، احمد علی شجاعی، امین فرنیا، محمد شاهوردی
مشاهده مقاله اصل مقاله 382.73 K

-603 بررسی اجمالی روشهای هسته ای سنجش تثبیت بیولوژیک ازت
نجات پیرولی پیرانوند
مشاهده مقاله اصل مقاله 361.23 K

-602 مقایسه کارائی همزیستی سویه های تجاری باکتری بردی ریزوبیوم ژاپنیکوم با ارقام سویا در محیط فاقد ازت
نجات پیرولی پیراوند، ناهید صالح راستین، حسین آفریده، نصرت اله ثاقب
مشاهده مقاله اصل مقاله 532.14 K

-601 بررسی تاثیر قطع آبیاری قبل از برداشت و مصرف دیر ازت بر عملکرد کمی و کیفی و پوسدگی ریشه چغندر قند در منطقه دزفول
حمید شریفی، مصطفی حسین پور، عبدالامیر رهنما
مشاهده مقاله اصل مقاله 304.36 K

-600 بررسی تاثیر تقسیط ازت بر روند رشد چغندر قند
ولی اله یوسف آبادی، جواد گوهری، اله وردی روحی، داریوش مظاهری، ابوالحسن هاشمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 331.2 K