English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
83
-99
تفاوتهای ژنوتیپی در میزان ازت بافت ارقام مختلف گندم نان و ارتباط آن با میزان محصول و پروتئین دانه
محمدعلی رستمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (409.49 K)
-98
بررسی و تعیین اثر ازت و فسفر روی خاک, ترکیب برگ, عملکرد و پروتئین دانه گندم فلات
عزیز شاهرخ نیا، نیکزاد ضیائیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (398.17 K)
-97
بررسی اثر ازت و تراکم بوته بر ارزش تکنولوژی چغندر قند
حمیدرضا ابراهیمیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (533.22 K)
-96
اثر سطوح مختلف ازت و فسفر بر رشد و نمو و عملکرد گیاه ذرت دانه ای
ماشا اله دانشور، بیژن باجلان، محمد شیخ، محمد فیضیان، اکبر سهرابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (422.67 K)
-95
بررسی و تعیین مصرف انواع مختلف مواد آلی، ازت و فسفر در خزانه برنج
محمود ساعدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (386.62 K)
-94
تاثیر مقادیر ازت و فسفر در رشد رویشی و زایشی جو
منصور صارمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (334.03 K)
-93
استفاده از صفات ظاهری, تکاملی و مقدار ازت گیاه در یک سلکسیون در سویا
حسن زینالی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (510.76 K)
-92
اثر منابع و مقادیر مختلف ازت سرک بر روند تغییرات شاخصهای رشد رقم ویلیامز سویا
مهدی عزیزی، مهدی کریمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (313.96 K)
-91
اثر اوره روی تثبیت بیولوژیکی ازت در 7 ژنوتیپ نخود فرنگی در شرایط هیدروپونیک
مهری صفاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (565.08 K)
-90
تعیین میزان جذب ازت, فسفر و پتاس در برگ پرچم و سایر برگهای واریته های مختلف برنج
مرتضی نصیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (344.03 K)
-89
تاثیر متقابل ازت و تقسیط ان بر ارزش تکنولوژیکی چغندر قند
محمدرضا جهاداکبر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (373.54 K)
-88
استفاده از روش ایزوتوپی ازت - 15 برای اندازه گیری تثبیت ازت در گیاه نخود و ارزیابی آثار باقیمانده از تناوب در زراعت گندم
نصراله ثاقب، کیومرث صیادان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (330.28 K)
-87
ارزیابی صفات ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژﯾﮏ ﺑﺎﺑﻮنه ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﺧﺸﮑﯽ و ﻣﺼﺮف ازت
میترا جباری، لیلا فروتن
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (243.32 K)
-86
بررسی و تعیین مناسبترین نسبت ازت و فسفر در زمانهای مصرف برگیاه ذرت
همایون دارخال
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (230.13 K)
-85
بررسی اثرات استفاده از ازت و مراحل مختلف برداشت علوفه در کشت دو منظوره گندم هیرمند
محمدعلی ابراهیمی، محمد حسین سنگتراش، جعفر کامبوزیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (354.64 K)
-84
تاثیر کاربرد ازت در مرحله گلدهی بر عملکرد کمی و کیفی گندم نان
یحیی امام، غلامرضا موید
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (265.21 K)
-83
تعیین اثر مقادیر مختلف بذر جو ( والفجر ) و ازت روی عملکرد قصیل و دانه
حسین بری ابر قویی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (277.48 K)
-82
تفاوت ژنتیکی ارقام جو از نظر انتقال مجدد ازت و کربوهیدرات در طول دوره پر شدن دانه
قدرت اله فتحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (441.3 K)
-81
بررسی اثرات ازت و فسفر بر خواص کمی و کیفی گندم رقم شماره 3 به زراعی ( 6513 ) در سالهای 74-72
اسداله معتمد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (224.83 K)
-80
بررسی اثرات ازت و فسفر بر خواص کمی وکیفی جو رقم ریحان در سالهای 74-72
اسداله معتمد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (231.66 K)
-79
دستیابی به کشاورزی پایدار با مطالعه اثر کشت مخلوط یونجه وگراس های چند ساله بر درصد موادآلی وازت خاک
معصومه فرید، احمد علی شجاعی، امین فرنیا، محمد شاهوردی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (382.73 K)
-78
بررسی اجمالی روشهای هسته ای سنجش تثبیت بیولوژیک ازت
نجات پیرولی پیرانوند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (361.23 K)
-77
مقایسه کارائی همزیستی سویه های تجاری باکتری بردی ریزوبیوم ژاپنیکوم با ارقام سویا در محیط فاقد ازت
نجات پیرولی پیراوند، ناهید صالح راستین، حسین آفریده، نصرت اله ثاقب
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (532.14 K)
-76
بررسی تاثیر قطع آبیاری قبل از برداشت و مصرف دیر ازت بر عملکرد کمی و کیفی و پوسدگی ریشه چغندر قند در منطقه دزفول
حمید شریفی، مصطفی حسین پور، عبدالامیر رهنما
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (304.36 K)
-75
بررسی تاثیر تقسیط ازت بر روند رشد چغندر قند
ولی اله یوسف آبادی، جواد گوهری، اله وردی روحی، داریوش مظاهری، ابوالحسن هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (331.2 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4