کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 83

-124 تفاوتهای ژنوتیپی در میزان ازت بافت ارقام مختلف گندم نان و ارتباط آن با میزان محصول و پروتئین دانه
محمدعلی رستمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (409.49 K)

-123 بررسی و تعیین اثر ازت و فسفر روی خاک, ترکیب برگ, عملکرد و پروتئین دانه گندم فلات
عزیز شاهرخ نیا، نیکزاد ضیائیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (398.17 K)

-122 بررسی اثر ازت و تراکم بوته بر ارزش تکنولوژی چغندر قند
حمیدرضا ابراهیمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (533.22 K)

-121 اثر سطوح مختلف ازت و فسفر بر رشد و نمو و عملکرد گیاه ذرت دانه ای
ماشا اله دانشور، بیژن باجلان، محمد شیخ، محمد فیضیان، اکبر سهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (422.67 K)

-120 بررسی و تعیین مصرف انواع مختلف مواد آلی، ازت و فسفر در خزانه برنج
محمود ساعدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.62 K)

-119 تاثیر مقادیر ازت و فسفر در رشد رویشی و زایشی جو
منصور صارمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.03 K)

-118 استفاده از صفات ظاهری, تکاملی و مقدار ازت گیاه در یک سلکسیون در سویا
حسن زینالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (510.76 K)

-117 اثر منابع و مقادیر مختلف ازت سرک بر روند تغییرات شاخصهای رشد رقم ویلیامز سویا
مهدی عزیزی، مهدی کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (313.96 K)

-116 اثر اوره روی تثبیت بیولوژیکی ازت در 7 ژنوتیپ نخود فرنگی در شرایط هیدروپونیک
مهری صفاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (565.08 K)

-115 تعیین میزان جذب ازت, فسفر و پتاس در برگ پرچم و سایر برگهای واریته های مختلف برنج
مرتضی نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (344.03 K)

-114 تاثیر متقابل ازت و تقسیط ان بر ارزش تکنولوژیکی چغندر قند
محمدرضا جهاداکبر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.54 K)

-113 استفاده از روش ایزوتوپی ازت - 15 برای اندازه گیری تثبیت ازت در گیاه نخود و ارزیابی آثار باقیمانده از تناوب در زراعت گندم
نصراله ثاقب، کیومرث صیادان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.28 K)

-112 ارزیابی صفات ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژﯾﮏ ﺑﺎﺑﻮنه ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﺧﺸﮑﯽ و ﻣﺼﺮف ازت
میترا جباری، لیلا فروتن
مشاهده مقاله | اصل مقاله (243.32 K)

-111 بررسی و تعیین مناسبترین نسبت ازت و فسفر در زمانهای مصرف برگیاه ذرت
همایون دارخال
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.13 K)

-110 بررسی اثرات استفاده از ازت و مراحل مختلف برداشت علوفه در کشت دو منظوره گندم هیرمند
محمدعلی ابراهیمی، محمد حسین سنگتراش، جعفر کامبوزیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.64 K)

-109 تاثیر کاربرد ازت در مرحله گلدهی بر عملکرد کمی و کیفی گندم نان
یحیی امام، غلامرضا موید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.21 K)

-108 تعیین اثر مقادیر مختلف بذر جو ( والفجر ) و ازت روی عملکرد قصیل و دانه
حسین بری ابر قویی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.48 K)

-107 تفاوت ژنتیکی ارقام جو از نظر انتقال مجدد ازت و کربوهیدرات در طول دوره پر شدن دانه
قدرت اله فتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.3 K)

-106 بررسی اثرات ازت و فسفر بر خواص کمی و کیفی گندم رقم شماره 3 به زراعی ( 6513 ) در سالهای 74-72
اسداله معتمد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (224.83 K)

-105 بررسی اثرات ازت و فسفر بر خواص کمی وکیفی جو رقم ریحان در سالهای 74-72
اسداله معتمد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (231.66 K)

-104 دستیابی به کشاورزی پایدار با مطالعه اثر کشت مخلوط یونجه وگراس های چند ساله بر درصد موادآلی وازت خاک
معصومه فرید، احمد علی شجاعی، امین فرنیا، محمد شاهوردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.73 K)

-103 بررسی اجمالی روشهای هسته ای سنجش تثبیت بیولوژیک ازت
نجات پیرولی پیرانوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.23 K)

-102 مقایسه کارائی همزیستی سویه های تجاری باکتری بردی ریزوبیوم ژاپنیکوم با ارقام سویا در محیط فاقد ازت
نجات پیرولی پیراوند، ناهید صالح راستین، حسین آفریده، نصرت اله ثاقب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (532.14 K)

-101 بررسی تاثیر قطع آبیاری قبل از برداشت و مصرف دیر ازت بر عملکرد کمی و کیفی و پوسدگی ریشه چغندر قند در منطقه دزفول
حمید شریفی، مصطفی حسین پور، عبدالامیر رهنما
مشاهده مقاله | اصل مقاله (304.36 K)

-100 بررسی تاثیر تقسیط ازت بر روند رشد چغندر قند
ولی اله یوسف آبادی، جواد گوهری، اله وردی روحی، داریوش مظاهری، ابوالحسن هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (331.2 K)