کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 83

76 اثر مقادیر مختلف سرب و روی بر جذب آنها بوسیله گلرنگ
علیرضا هوشمندفر، داود ارادتمند اصلی، محمد مهدی طهرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (54.52 K)

77 کارایی مصرف روی در برخی ژنوتیپ های غلات دانه ریز
مجتبی نوری حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.72 K)

78 اثر کود بیولوژیک ( ازتوباکتر ) روی و تقسیط نیتروژن بر عملکرد و اجزا عملکرد دانه گندم رقم پیشتاز
ذبیح اله راوری، عباس خاصه سیرجانی، مهران غیبی، حمید نجفی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.42 K)

79 برهم کنش نیتروژن، روی و پتاسیم بر عملکرد دانه و روغن کلزا
علی پیرمرادی، عبداله حسن زاده قورت تپه، عزیز مجیدی، محسن رشدی، ناصر آخوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (503.59 K)

80 بررسی اثر عناصر ریزمغذی آهن و روی بر عملکرد دانه و خصوصیات نانوایی لاینهای موتانت گندم طبسی
سارا قربانی، ایرج امینی، محمدرضا اردکانی، همت اله پیردشتی، ساغر رسایی موخر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.69 K)

81 اثر سطوح مختلف عناصر غذایی روی و آهن و برهمکنش آنها بر عملکرد کمی و کیفی گندم
رامین زنگنه پور، داود ارادتمند اصلی، محمد مهدی طهرانی، محمد پسندیده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.48 K)

82 اثر مقادیر و نحوه کاربرد سولفات روی بر عملکرد و تجمع عناصر آهن، روی، مس و منگنز در دانه لوبیا(.phaseolus vulgaris L)
حسین کاظمی پشت مساری، همت الله پیردشتی، محمد علی بهمنیار، محمد علی احمدی شاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.14 K)

83 اثر مصرف کودهای روی و بر بر برخی صفات زراعی نخود دیم در خرم آباد
جواد احمدپور، علی خورگامی، حسن پیرداده، منوچهر کلهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.33 K)