| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | ویژگیهای کیفی چغندر قند تحت تاثیر عناصر غذایی بور و پتاسیم | |
| نیما یداللهی، محمودرضا تدین | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 718.02 K | ||
| 2 | بررسی وضعیت تکنولوژیکی چغندرقند در مناطق مختلف استانهای اصفهان و چهارمحال و بختیاری | |
| مسعود هنرور، محمد عبدالهیان نوقابی، ایرج علیمرادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 21.68 K | ||
| 3 | بررسی تغییرات نیتروژن مضره، ضریب قلیائیت و قند قابل استحصال در اواخر رشد گیاه چغندرقند، تحت سیستم های آبیاری قطره ای، بارانی و فارو | |
| میر احمد موسوی شلمانی، علی خراسانی، رایحه میرخانی، شهرام مشایخی، نجات پیرولی بیرانوند، سید محمود محاطی، محمد صادق حبی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 24.8 K | ||
| 4 | اثر کم آبیاری طی فصل رشد بر کمیت و کیفیت چغندرقند | |
| رحیم محمدیان، بابک بابایی، رضا شیخ الاسلامی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 28.95 K | ||