کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | ویژگیهای کیفی چغندر قند تحت تاثیر عناصر غذایی بور و پتاسیم | |
نیما یداللهی؛ محمودرضا تدین | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (718.02 K) | ||
2 | بررسی وضعیت تکنولوژیکی چغندرقند در مناطق مختلف استانهای اصفهان و چهارمحال و بختیاری | |
مسعود هنرور؛ محمد عبدالهیان نوقابی؛ ایرج علیمرادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (21.68 K) | ||
3 | بررسی تغییرات نیتروژن مضره، ضریب قلیائیت و قند قابل استحصال در اواخر رشد گیاه چغندرقند، تحت سیستم های آبیاری قطره ای، بارانی و فارو | |
میر احمد موسوی شلمانی؛ علی خراسانی؛ رایحه میرخانی؛ شهرام مشایخی؛ نجات پیرولی بیرانوند؛ سید محمود محاطی؛ محمد صادق حبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (24.8 K) | ||
4 | اثر کم آبیاری طی فصل رشد بر کمیت و کیفیت چغندرقند | |
رحیم محمدیان؛ بابک بابایی؛ رضا شیخ الاسلامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.95 K) |