English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
6
1
مقایسه کمی و کیفی سطوح پلوییدی و ژرمیته تحت شرایط نرمال و شور در ژرم پلاسم چغندر قند
کیوان فتوحی؛ محمود مصباح؛ عادل پدرام؛ عبدالمجید خورشید؛ معروف خلیلی؛ کیوان پیروتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (359.14 K)
2
تاثیر روش کشت و رقم بر کمیت و کیفیت محصول چغندرقند در اراضی شور
ولی اله یوسف آبادی؛ جواد گوهری؛ داریوش طالقانی؛ داریوش کاظمینی خواه؛ مهدی بقائی کیا؛ عباس نوروزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (13.94 K)
3
تاثیر تنش خشکی در مراحل مختلف رشد بر کمیت و کیفیت چغندر قند
محمدرضا میرزایی؛ معین الدین رضوانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (27.2 K)
4
مقایسه ویژگی های کمی و کیفی ارقام داخلی و خارجی چغندرقند پاییزه در فسا
غلامرضا اشرف منصوری؛ رضا عباسیان؛ علیرضا زراعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (26.79 K)
5
اثر رژیم های مختلف آبیاری بر عملکرد و کیفیت شیمیایی توتون شرقی
حجت صالح زاده؛ امیر فیاض مقدم؛ ایرج برنوسی؛ رضا امیر نیا؛ رحمت ا... رنجبر؛ مهدی قیاسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (28.04 K)
6
اثر کاربرد کود نیتروژن در آخر فصل بر خواص کمی و کیفی چغندر قند
داوود سجادیان؛ غلامرضا احمدی؛ مجید عنابستانی؛ علی رضا احمدی؛ سعید جاهدی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (29.63 K)