English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
6
1
مقایسه کمی و کیفی سطوح پلوییدی و ژرمیته تحت شرایط نرمال و شور در ژرم پلاسم چغندر قند
کیوان فتوحی، محمود مصباح، عادل پدرام، عبدالمجید خورشید، معروف خلیلی، کیوان پیروتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (359.14 K)
2
تاثیر روش کشت و رقم بر کمیت و کیفیت محصول چغندرقند در اراضی شور
ولی اله یوسف آبادی، جواد گوهری، داریوش طالقانی، داریوش کاظمینی خواه، مهدی بقائی کیا، عباس نوروزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (13.94 K)
3
تاثیر تنش خشکی در مراحل مختلف رشد بر کمیت و کیفیت چغندر قند
محمدرضا میرزایی، معین الدین رضوانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (27.2 K)
4
مقایسه ویژگی های کمی و کیفی ارقام داخلی و خارجی چغندرقند پاییزه در فسا
غلامرضا اشرف منصوری، رضا عباسیان، علیرضا زراعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (26.79 K)
5
اثر رژیم های مختلف آبیاری بر عملکرد و کیفیت شیمیایی توتون شرقی
حجت صالح زاده، امیر فیاض مقدم، ایرج برنوسی، رضا امیر نیا، رحمت ا... رنجبر، مهدی قیاسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (28.04 K)
6
اثر کاربرد کود نیتروژن در آخر فصل بر خواص کمی و کیفی چغندر قند
داوود سجادیان، غلامرضا احمدی، مجید عنابستانی، علی رضا احمدی، سعید جاهدی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (29.63 K)