کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 3

1 بررسی ترکیب پذیری لاین ها و ارقام برنج با استفاده از تجزیه دی آلل
سید مصطفی صادقی، ناصر محمدیان روشن، فاطمه جاوید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2 MB)

2 مطالعه پارامترهای ژنتیکی عملکرد دانه و اجزاء آن در جوی بدون پوشینه از طریق تجزیه دی آلل
رهام عشقی، جاوید اجاقی، سامره سالایوا، مصطفی ولیزاده، سعید اهری زاد، حسین مصطفایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.51 MB)

3 مطالعه ترکیب پذیری و هتروزیس در ارقام پاییزه کلزا
شیوا عزیزی نیا، فرزاد جاویدفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.1 K)