| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | بررسی ترکیب پذیری لاین ها و ارقام برنج با استفاده از تجزیه دی آلل | |
| سید مصطفی صادقی، ناصر محمدیان روشن، فاطمه جاوید | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 2 M | ||
| 2 | مطالعه پارامترهای ژنتیکی عملکرد دانه و اجزاء آن در جوی بدون پوشینه از طریق تجزیه دی آلل | |
| رهام عشقی، جاوید اجاقی، سامره سالایوا، مصطفی ولیزاده، سعید اهری زاد، حسین مصطفایی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.51 M | ||
| 3 | مطالعه ترکیب پذیری و هتروزیس در ارقام پاییزه کلزا | |
| شیوا عزیزی نیا، فرزاد جاویدفر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 27.1 K | ||