کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 3

1 بررسی ترکیب پذیری لاین ها و ارقام برنج با استفاده از تجزیه دی آلل
سید مصطفی صادقی؛ ناصر محمدیان روشن؛ فاطمه جاوید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2 MB)

2 مطالعه پارامترهای ژنتیکی عملکرد دانه و اجزاء آن در جوی بدون پوشینه از طریق تجزیه دی آلل
رهام عشقی؛ جاوید اجاقی؛ سامره سالایوا؛ مصطفی ولیزاده؛ سعید اهری زاد؛ حسین مصطفایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.51 MB)

3 مطالعه ترکیب پذیری و هتروزیس در ارقام پاییزه کلزا
شیوا عزیزی نیا؛ فرزاد جاویدفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.1 K)