کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی مقایسه ای کیفیت ماکارونی با تاکید بر مقاومت LMWGs و برخی پارامارهای کیغی در 10 لاین گندم دوروم | |
اعظم سلیمی، محمد طهماسب، اکبر قندی، فاطمه مهدیه نجف آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.93 MB) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی مقایسه ای کیفیت ماکارونی با تاکید بر مقاومت LMWGs و برخی پارامارهای کیغی در 10 لاین گندم دوروم | |
اعظم سلیمی، محمد طهماسب، اکبر قندی، فاطمه مهدیه نجف آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.93 MB) |