کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | بررسی اثر ژن قابلیت ترکیب پذیری و اثرات سیتوپلاسمی در صفات تعیین کننده کیفیت پخت دانه برنج 0874-03 | |
مریم حسینی، علی اکبر عبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.51 K) | ||
2 | تعیین اثر ژن و ترکیب پذیری در کنترل زودرسی و عملکرد دانه در برنج | |
نادعلی باقری، نادعلی بابائیان جلودار، اسماعیل حسن نتاج | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.77 K) | ||
3 | برآورد اثرات ترکیب پذیری در کلزا (.Brassica napus L) به روش تلاقی لاین × تستر | |
حسن غلامی، محمد مقدم | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.63 K) | ||
4 | برآورد برخی پارامترهای ژنتیکی کنترل کننده عملکرد دانه و صفات مرتبط در گندم دوروم | |
میترا ونداد، سعداله هوشمند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.37 K) |