English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
84
-149
بررسی اثر زمانهای مختلف برداشت علوفه بر خصوصیات زراعی, عملکرد دانه و علوفه چند رقم جو تریتیکاله
احمد زارع فیض آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (552.79 K)
-148
مقایسه عملکرد علوفه ارقام مختلف اسپرس در شرایط دیم مناطق ییلاقی غرب مازندران
حسن شبابی طبری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (398.21 K)
-147
بررسی اثر تیمارهای برگ زدایی در تراکم ها و تاریخ های مختلف سرزنی بر عملکرد دانه و علوفه در ذرت
منوچهر صلاحی مقدم، حمید رحیمیان مشهدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (314.08 K)
-146
بررسی و مقایسه عملکرد علوفه و پروتئین ارقام سورگوم علوفه ای
علی اکبر مختار زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (177.5 K)
-145
بررسی اثرات استفاده از ازت و مراحل مختلف برداشت علوفه در کشت دو منظوره گندم هیرمند
محمدعلی ابراهیمی، محمد حسین سنگتراش، جعفر کامبوزیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (354.64 K)
-144
ارزﯾﺎﺑﯽ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻋﻠﻮﻓﻪ در ﮐﺸﺖ ﻣﺨﻠﻮط ﺳﻮرﮔﻮم ﺑﺎ ﺑﺮﺧﯽ ﻟﮕﻮم ﻫﺎ (ﺳﻮﯾﺎ و ﻟﻮﺑﯿﺎ ﺳﺒﺰ) در ﻧﺴﺒﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺎﺷﺖ
علی رضا صابری، افشین مساوات، حسن مختار پور، محمد نقی فیض بخش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (208.54 K)
-143
تاثیر ﺑﺮﻫﻤﮑﻨﺶ ارﺗﻔﺎع و زﻣﺎن ﺑﺮش ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺑﺮ روی عملکرد ﻋﻠﻮﻓﻪ وداﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺪون ﭘﻮﺷﯿﻨﻪ در ﺷﺮاﯾﻂ اﻗﻠﯿﻤﯽ ﮔﺮﮔﺎن
علیرضا الازمنی، عباسعلی نوری نیا، عبدالرحیم نظری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (102.78 K)
-142
تأثیر تاریخ کاشت و اکوتیپ بر عملکرد علوفه خلر 1در غرب تهران
سعید آقا علیخانی، فرشته بهنام فر، سیدعلی محمد مدرس ثانوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (137.78 K)
-141
مقایسه اثر الگوی کشت در تولید دو منظوره (بذر و علوفه) یونجه همدانی در منطقه زنجان
محمد رحمانی، محمد اسماعیلی، عباس زارعیان، بابک درویشی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (117.59 K)
-140
بررسی تنوع ژنتیکی کیفیت و عملکرد علوفه در خانواده های ناتنی چچم دائمی LOLIUM PERENNE L تحت دو شرایط کشت فاصله دار و متراکم
علی اشرف جعفری، وینسنت کانالی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (349.78 K)
-139
بررسی ژنتیکی صفات ارتفاع بوته, تعداد پنجه و عملکرد علوفه در لاینهای سورگوم به روش لاینXتستر
عزیز فومن، محمدرضا قنادها، علی مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (258.16 K)
-138
بررسی سه تاریخ کاشت نباتات پوششی زمستانه در خاک ورزی حداقل و معمولی در جذب و بازیافت ازت, تولید علوفه و تاثیر در عملکرد دانه دو رقم ذرت هیبرید 704 و 108
احمد توبه، سید ابوالحسن هاشمی دزفولی، اسلام مجیدی، محمدحسن روزی طلب، داریوش مظاهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (455.26 K)
-137
مطالعه، تحقیق و تعیین میزان آب مصرفی گیاه سورگوم و تاثیر آن بر روی عملکرد علوفه در دشت یزد اردکان
حمید ایران نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (323.75 K)
-136
بررسی و مقایسه عملکرد علوفه شبدر ایرانی
عالیه امامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (205.88 K)
-135
بررسی و مقایسه عملکرد علوفه شبدر ایرانی.
عالیه امامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (226.34 K)
-134
بررسی الگوی کاشت و توالی زمان برداشت در عملکرد بذور علوفه شبدر برسیم در شرایط آب و هوایی جنوب خوزستان
غلامرضا عبادوز، عبدالامیر راهنما، عطا اله سیادت، ابولحسنی هاشمی دزفولی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (372.82 K)
-133
بررسی اثرات مراحل مختلف برداشت علوفه و استفاده از ازت در کشت دو منظوره جو رقم نومار
علی اکبر عامری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (316.78 K)
-132
ارزیابی اثرات سطوح تراکم و سرزنی روی عملکرد علوفه, دانه و شاخص سطح برگ ذرت
حشمت امیدی، زین العابدین طهماسبی، رجب چوگان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (267.92 K)
-131
بررسی اثرات مراحل مختلف برداشت علوفه و استفاده از ازت روی صفات مورفولوژیک و کیفی جو دو منظوره رقم نومار
سید علی محمد مدرس ثانوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (287.35 K)
-130
مقایسه عملکرد علوفه کشت مخلوط و تک کشتی یونجه و آگروپایرون
غلامرضا قادری، محمود یوسفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (325.69 K)
-129
بررسی و مقایسه عملکرد ارقام شبدر برسیم از نظر تولید علوفه با یک رقم متحمل به سرما در شرایط آب و هوایی گلپایگان
همایون دارخال
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (253.35 K)
-128
بررسی تغییرات میزان پروتئین خام دانه و علوفه, سطح پرچم و عملکرد بیولوژیکی در کشت دو منظوره جو
علی اکبر عامری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (376.89 K)
-127
بررسی تاثیر زمان برداشت علوفه و استفاده ازت بر واکنش گندم هیرمند به تنش چرا
محمدعلی ابراهیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (252.61 K)
-126
ارزیابی عملکرد کل و برخی ویژگیهای کیفی علوفه در کشت مخلوط لوبیاتپاری در شرایط آب و هوایی جیرفت (Panicum miliaceum) و ارزن (acutifolus)
سمیه بدخشان، مهدیه امیری نژاد، عنایت الله توحیدی نژاد، بهاره پارسا مطلق
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (320.33 K)
-125
تولید بذر علوفه از گیاه کینوا در فصول مختلف و تعیین ارزش غذایی آن
مهرزاد طاوسی، عزیز کردونی، زینب عنافچه، جواد مهدوی مجد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.26 MB)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4