کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 84

1 بررسی اثر زمانهای مختلف برداشت علوفه بر خصوصیات زراعی, عملکرد دانه و علوفه چند رقم جو تریتیکاله
احمد زارع فیض آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (552.79 K)

2 مقایسه عملکرد علوفه ارقام مختلف اسپرس در شرایط دیم مناطق ییلاقی غرب مازندران
حسن شبابی طبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (398.21 K)

3 بررسی اثر تیمارهای برگ زدایی در تراکم ها و تاریخ های مختلف سرزنی بر عملکرد دانه و علوفه در ذرت
منوچهر صلاحی مقدم، حمید رحیمیان مشهدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.08 K)

4 بررسی و مقایسه عملکرد علوفه و پروتئین ارقام سورگوم علوفه ای
علی اکبر مختار زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (177.5 K)

5 بررسی اثرات استفاده از ازت و مراحل مختلف برداشت علوفه در کشت دو منظوره گندم هیرمند
محمدعلی ابراهیمی، محمد حسین سنگتراش، جعفر کامبوزیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.64 K)

6 ارزﯾﺎﺑﯽ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻋﻠﻮﻓﻪ در ﮐﺸﺖ ﻣﺨﻠﻮط ﺳﻮرﮔﻮم ﺑﺎ ﺑﺮﺧﯽ ﻟﮕﻮم ﻫﺎ (ﺳﻮﯾﺎ و ﻟﻮﺑﯿﺎ ﺳﺒﺰ) در ﻧﺴﺒﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺎﺷﺖ
علی رضا صابری، افشین مساوات، حسن مختار پور، محمد نقی فیض بخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (208.54 K)

7 تاثیر ﺑﺮﻫﻤﮑﻨﺶ ارﺗﻔﺎع و زﻣﺎن ﺑﺮش ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺑﺮ روی عملکرد ﻋﻠﻮﻓﻪ وداﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺪون ﭘﻮﺷﯿﻨﻪ در ﺷﺮاﯾﻂ اﻗﻠﯿﻤﯽ ﮔﺮﮔﺎن
علیرضا الازمنی، عباسعلی نوری نیا، عبدالرحیم نظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.78 K)

8 تأثیر تاریخ کاشت و اکوتیپ بر عملکرد علوفه خلر 1در غرب تهران
سعید آقا علیخانی، فرشته بهنام فر، سیدعلی محمد مدرس ثانوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (137.78 K)

9 مقایسه اثر الگوی کشت در تولید دو منظوره (بذر و علوفه) یونجه همدانی در منطقه زنجان
محمد رحمانی، محمد اسماعیلی، عباس زارعیان، بابک درویشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (117.59 K)

10 بررسی تنوع ژنتیکی کیفیت و عملکرد علوفه در خانواده های ناتنی چچم دائمی LOLIUM PERENNE L تحت دو شرایط کشت فاصله دار و متراکم
علی اشرف جعفری، وینسنت کانالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.78 K)

11 بررسی ژنتیکی صفات ارتفاع بوته, تعداد پنجه و عملکرد علوفه در لاینهای سورگوم به روش لاینXتستر
عزیز فومن، محمدرضا قنادها، علی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.16 K)

12 بررسی سه تاریخ کاشت نباتات پوششی زمستانه در خاک ورزی حداقل و معمولی در جذب و بازیافت ازت, تولید علوفه و تاثیر در عملکرد دانه دو رقم ذرت هیبرید 704 و 108
احمد توبه، سید ابوالحسن هاشمی دزفولی، اسلام مجیدی، محمدحسن روزی طلب، داریوش مظاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (455.26 K)

13 مطالعه، تحقیق و تعیین میزان آب مصرفی گیاه سورگوم و تاثیر آن بر روی عملکرد علوفه در دشت یزد اردکان
حمید ایران نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.75 K)

14 بررسی و مقایسه عملکرد علوفه شبدر ایرانی
عالیه امامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.88 K)

15 بررسی و مقایسه عملکرد علوفه شبدر ایرانی.
عالیه امامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (226.34 K)

16 بررسی الگوی کاشت و توالی زمان برداشت در عملکرد بذور علوفه شبدر برسیم در شرایط آب و هوایی جنوب خوزستان
غلامرضا عبادوز، عبدالامیر راهنما، عطا اله سیادت، ابولحسنی هاشمی دزفولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.82 K)

17 بررسی اثرات مراحل مختلف برداشت علوفه و استفاده از ازت در کشت دو منظوره جو رقم نومار
علی اکبر عامری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (316.78 K)

18 ارزیابی اثرات سطوح تراکم و سرزنی روی عملکرد علوفه, دانه و شاخص سطح برگ ذرت
حشمت امیدی، زین العابدین طهماسبی، رجب چوگان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.92 K)

19 بررسی اثرات مراحل مختلف برداشت علوفه و استفاده از ازت روی صفات مورفولوژیک و کیفی جو دو منظوره رقم نومار
سید علی محمد مدرس ثانوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.35 K)

20 مقایسه عملکرد علوفه کشت مخلوط و تک کشتی یونجه و آگروپایرون
غلامرضا قادری، محمود یوسفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (325.69 K)

21 بررسی و مقایسه عملکرد ارقام شبدر برسیم از نظر تولید علوفه با یک رقم متحمل به سرما در شرایط آب و هوایی گلپایگان
همایون دارخال
مشاهده مقاله | اصل مقاله (253.35 K)

22 بررسی تغییرات میزان پروتئین خام دانه و علوفه, سطح پرچم و عملکرد بیولوژیکی در کشت دو منظوره جو
علی اکبر عامری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.89 K)

23 بررسی تاثیر زمان برداشت علوفه و استفاده ازت بر واکنش گندم هیرمند به تنش چرا
محمدعلی ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (252.61 K)

24 ارزیابی عملکرد کل و برخی ویژگیهای کیفی علوفه در کشت مخلوط لوبیاتپاری در شرایط آب و هوایی جیرفت (Panicum miliaceum) و ارزن (acutifolus)
سمیه بدخشان، مهدیه امیری نژاد، عنایت الله توحیدی نژاد، بهاره پارسا مطلق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (320.33 K)

25 تولید بذر علوفه از گیاه کینوا در فصول مختلف و تعیین ارزش غذایی آن
مهرزاد طاوسی، عزیز کردونی، زینب عنافچه، جواد مهدوی مجد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)