کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های آگروپابرون با استفاده از روشهای ژنتیکی و تجزیه ترکیبات شیمیایی | |
حمید رجبی معماری؛ عزت اله فرشادفر؛ محسن فرشادفر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (301.2 K) | ||
2 | بررسی اثر برخی ترکیبات شیمیایی در رفع خفتگی دانه زیره سیاه | |
معصومه پوراسماعیل؛ مظفر شریفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (238.56 K) | ||
3 | ارزیابی محتوای پروتئین و آهن دانه در ژنوتیپهای گندم دوروم | |
رقیه ناصری؛ کیانوش چقامیرزا؛ رضا محمدی؛ لیلا زارعی؛ علی بهشتی آل آقا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB) | ||
4 | تاثیر ﻗﺎرچ ﭘﺮﯾﻔﻮرﻣﻮﺮ ﺳﭙﻮرا اﯾﻨﺪﯾﮑﺎ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ و ﻣﺤﻠﻮﻟﭙﺎﺷﯽ اﺳﯿد ﺳﺎﻟﯿﺴﯿﻠﯿﮏ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ اﺳﺎﻧﺲ و ﺗﻐﯿﯿﺮات ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژﯾﮑﯽ آوﯾﺸﻦ ﺑﺎﻏﯽ | |
سمیه میرزایی؛ سیدعطاءاله سیادت؛ محمدرضا مرادی تلاوت؛ بابک پاکدامن سردرود | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.59 MB) |