| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های آگروپابرون با استفاده از روشهای ژنتیکی و تجزیه ترکیبات شیمیایی | |
| حمید رجبی معماری، عزت اله فرشادفر، محسن فرشادفر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 301.2 K | ||
| 2 | بررسی اثر برخی ترکیبات شیمیایی در رفع خفتگی دانه زیره سیاه | |
| معصومه پوراسماعیل، مظفر شریفی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 238.56 K | ||
| 3 | ارزیابی محتوای پروتئین و آهن دانه در ژنوتیپهای گندم دوروم | |
| رقیه ناصری، کیانوش چقامیرزا، رضا محمدی، لیلا زارعی، علی بهشتی آل آقا | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.03 M | ||
| 4 | تاثیر ﻗﺎرچ ﭘﺮﯾﻔﻮرﻣﻮﺮ ﺳﭙﻮرا اﯾﻨﺪﯾﮑﺎ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ و ﻣﺤﻠﻮﻟﭙﺎﺷﯽ اﺳﯿد ﺳﺎﻟﯿﺴﯿﻠﯿﮏ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ اﺳﺎﻧﺲ و ﺗﻐﯿﯿﺮات ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژﯾﮑﯽ آوﯾﺸﻦ ﺑﺎﻏﯽ | |
| سمیه میرزایی، سیدعطاءاله سیادت، محمدرضا مرادی تلاوت، بابک پاکدامن سردرود | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.59 M | ||