نویسنده =
تعداد مقالات: 12

1 بررسی خواص کیفی ارقام تجارتی گندم نان از نظر امکان استفاده در صنایع ماکارونی سازی
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (611.44 K)

2 برسی علل افت کیفیت و ضایعات نان در ایران و راههای برطرف کردن نارساییها
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (499.73 K)

3 بررسی خواص کیفی ماده اولیه ماکارونی و نحوه تولید و ویزگیهای ان
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (453.35 K)

4 بررسی خواص کیفی و ارزش نانوائی گندمهای اصلاح شده در سطح زارع جهت تعیین فرمول اختلاط برای تولید آرد یکنواخت در ایران
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (411.83 K)

5 بررسی اثرات میزان و زمان مصرف کود سرک روی خواص کیفی، ارزش نانوائی و عملکرد گندم
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (446.79 K)

6 تجزیه و تحلیل روابط بین صفات موثر در کیفیت نانوائی گندم
محسن اسماعیل زاده مقدم؛ عبدالمجید رضایی؛ پرویز ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.53 K)

7 بررسی و تعیین میزان اختلاط گندم و چاودار جهت تهیه نان
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.83 K)

8 بررسی خواص کیفی ماکارونی گندمهای دوروم در برنامه اصلاح ارقام گندم در کشور
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.86 K)

9 تولید و مصرف آلفاآمیلاز
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.2 K)

10 بررسی اثرات میزان و زمان مصرف ازت بصورت سرک بر عملکرد اجزای عملکرد و خصوصیات کیفی گندم
داود افیونی؛ ناصر خدابنده؛ پرویز ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (462.25 K)

11 بررسی تاثیر تقسیط ازت بر عملکرد کمی و کیفی ارقام جدید گندم
ودود عدنیا؛ غلامرضا امین زاده؛ جلال پیله ور عبادی؛ پرویز ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (249.68 K)

12 بررسی و ارزیابی زراعی, فنی و اقتصادی کشت ذرت سیلوئی رقم 704 و چاپر برداشت مربوطه در تراکمها و فاصله ردیفهای متفاوت در منطقه اسلامشهر تهران
محمد زمانیان؛ افشین ایوانی؛ پرویز ایرانی؛ سیدابوالقاسم حقایقی مقدم؛ هرمز اسدی؛ اصغر هادی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (487.99 K)