نویسنده =
تعداد مقالات: 12

1 بررسی خواص کیفی ارقام تجارتی گندم نان از نظر امکان استفاده در صنایع ماکارونی سازی
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 611.44 K

2 برسی علل افت کیفیت و ضایعات نان در ایران و راههای برطرف کردن نارساییها
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 499.73 K

3 بررسی خواص کیفی ماده اولیه ماکارونی و نحوه تولید و ویزگیهای ان
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 453.35 K

4 بررسی خواص کیفی و ارزش نانوائی گندمهای اصلاح شده در سطح زارع جهت تعیین فرمول اختلاط برای تولید آرد یکنواخت در ایران
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 411.83 K

5 بررسی اثرات میزان و زمان مصرف کود سرک روی خواص کیفی، ارزش نانوائی و عملکرد گندم
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 446.79 K

6 تجزیه و تحلیل روابط بین صفات موثر در کیفیت نانوائی گندم
محسن اسماعیل زاده مقدم، عبدالمجید رضایی، پرویز ایرانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 383.53 K

7 بررسی و تعیین میزان اختلاط گندم و چاودار جهت تهیه نان
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 291.83 K

8 بررسی خواص کیفی ماکارونی گندمهای دوروم در برنامه اصلاح ارقام گندم در کشور
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 297.86 K

9 تولید و مصرف آلفاآمیلاز
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 289.2 K

10 بررسی اثرات میزان و زمان مصرف ازت بصورت سرک بر عملکرد اجزای عملکرد و خصوصیات کیفی گندم
داود افیونی، ناصر خدابنده، پرویز ایرانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 462.25 K

11 بررسی تاثیر تقسیط ازت بر عملکرد کمی و کیفی ارقام جدید گندم
ودود عدنیا، غلامرضا امین زاده، جلال پیله ور عبادی، پرویز ایرانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 249.68 K

12 بررسی و ارزیابی زراعی, فنی و اقتصادی کشت ذرت سیلوئی رقم 704 و چاپر برداشت مربوطه در تراکمها و فاصله ردیفهای متفاوت در منطقه اسلامشهر تهران
محمد زمانیان، افشین ایوانی، پرویز ایرانی، سیدابوالقاسم حقایقی مقدم، هرمز اسدی، اصغر هادی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 487.99 K