English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
12
1
بررسی خواص کیفی ارقام تجارتی گندم نان از نظر امکان استفاده در صنایع ماکارونی سازی
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (611.44 K)
2
برسی علل افت کیفیت و ضایعات نان در ایران و راههای برطرف کردن نارساییها
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (499.73 K)
3
بررسی خواص کیفی ماده اولیه ماکارونی و نحوه تولید و ویزگیهای ان
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (453.35 K)
4
بررسی خواص کیفی و ارزش نانوائی گندمهای اصلاح شده در سطح زارع جهت تعیین فرمول اختلاط برای تولید آرد یکنواخت در ایران
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (411.83 K)
5
بررسی اثرات میزان و زمان مصرف کود سرک روی خواص کیفی، ارزش نانوائی و عملکرد گندم
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (446.79 K)
6
تجزیه و تحلیل روابط بین صفات موثر در کیفیت نانوائی گندم
محسن اسماعیل زاده مقدم، عبدالمجید رضایی، پرویز ایرانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (383.53 K)
7
بررسی و تعیین میزان اختلاط گندم و چاودار جهت تهیه نان
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (291.83 K)
8
بررسی خواص کیفی ماکارونی گندمهای دوروم در برنامه اصلاح ارقام گندم در کشور
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (297.86 K)
9
تولید و مصرف آلفاآمیلاز
پرویز ایرانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (289.2 K)
10
بررسی اثرات میزان و زمان مصرف ازت بصورت سرک بر عملکرد اجزای عملکرد و خصوصیات کیفی گندم
داود افیونی، ناصر خدابنده، پرویز ایرانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (462.25 K)
11
بررسی تاثیر تقسیط ازت بر عملکرد کمی و کیفی ارقام جدید گندم
ودود عدنیا، غلامرضا امین زاده، جلال پیله ور عبادی، پرویز ایرانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (249.68 K)
12
بررسی و ارزیابی زراعی, فنی و اقتصادی کشت ذرت سیلوئی رقم 704 و چاپر برداشت مربوطه در تراکمها و فاصله ردیفهای متفاوت در منطقه اسلامشهر تهران
محمد زمانیان، افشین ایوانی، پرویز ایرانی، سیدابوالقاسم حقایقی مقدم، هرمز اسدی، اصغر هادی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (487.99 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه