نویسنده =
تعداد مقالات: 87

76 ارزیابی خصوصیات زراعی لاین های دابل هاپلوئید تریتیکاله
سیاره ایرانی؛ احمد ارزانی؛ عبدالمجید رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.83 K)

77 بررسی فاصله بین بوته ها و تاریخ های مختلف کاشت بر صفات فنولوژیکی و عملکرد دانه لوبیا چشم بلبلی
حمیدرضا مبصر؛ عبدالمجید رضایی؛ مهدی کریمی؛ علی افتخاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.85 K)

78 برآورد پارامتر های ژنتیکی برخی منات مرتبط به تحمل به شوری در گندم به روش تلاقی های دای آلل در شرایط شور و غیر شور
اشکبوس دهداری؛ عبدالمجید رضایی؛ علی محمد میرمحمدی میبدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.12 K)

79 همبستگی صفات در طی نسل های متوالی شاخصی است مناسب در جهت برآورد قابلیت توارث خصوصی در کلزا
ولی اله رامئه؛ عبدالمجید رضایی؛ قدرت اله سعیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.44 K)

80 مطالعه میزان هتروزیس خصوصیات کمی در کلزا
ولی اله رامئه؛ عبدالمجید رضایی؛ قدرت اله سعیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.44 K)

81 ارزیابی واکنش لاین های نوترکیب جو به نیتروژن
نازگل عمرانی؛ عبدالمجید رضایی؛ احمد ارزانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.34 K)

82 برآورد پارامترهای ژنتیکی عملکرد دانه گندم و خصوصیات مرتبط با استفاده از نسل F2 تلاقی های دای آلل در شرایط رطوبتی مطلوب و تنش خشکی
سیروس طهماسبی؛ محمود خدامباشی؛ عبدالمجید رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.49 K)

83 سرعت و طول دوره پر شدن دانه در ارقام زراعی یولاف
محمد مرادی؛ عبدالمجید رضایی؛ احمد ارزانی؛ محمد معتمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.69 K)

84 مقایسه عملکرد دانه لاین های پیشرفته گندم نان در منطقه اصفهان
رسول یزدانی کچویی؛ اکبر قندی؛ عبدالمجید رضایی؛ داود افیونی؛ مهدی علی درچه ای
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.85 K)

85 اثر برداشت بر خصوصیات مختلف ارقام یولایف
فرشید همت‌زاده؛ مهراب یادگاری؛ عبدالمجید رضایی؛ حمیدرضا گنجعلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (22.47 K)

86 تجزیه ژنتیکی تحمل به شوری در تلاقی های ارقام گندم نان با استفاده از تجزیه میانگین و واریانس نسل ها
اشکبوس دهداری؛ عبدالمجید رضایی؛ علی محمد میر محمدی میبدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.63 K)

87 بررسی تحمل به شوری شش رقم داخلی و خارجی گندم نان در سه محیط سنگریزه، هیدروپونیک و ماسه
اشکبوس دهداری؛ عبدالمجید رضایی؛ سید علی محمد میر محمدی میبدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.44 K)