نویسنده =
تعداد مقالات: 29

1 رابطه گلوتینهای دارای وزن مولکولی بالا با کیفیت ارزش نانوائی گندم نان
گودرز نجفیان؛ سیروس عبدمیشانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.6 K)

2 تاثیر تنوع آللی زیر واحدهای گلوتنین دارای وزن مولکولی زیاد در ارزش نانوایی لاین های به نژادی گندم نان
گودرز نجفیان؛ سیروس عبدمیشانی؛ بهمن یزدی صمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (295.78 K)

3 ﺑﺮرﺳﯽ ﺳﺎزﮔﺎری و ﭘﺎﯾﺪاری ﻋﻤﻠﮑﺮد داﻧﻪ ژﻧﻮﺗﯿﭗ ﻫﺎی اﻣﯿﺪ ﺑﺨﺶ ﮔﻨﺪم ﻧﺎن در ﺷﺮاﯾﻂ ﮐﻢ آﺑﯿﺎری ﺑﺮای ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﻌﺘﺪل ﮐﺸﻮر
گودرز نجفیان؛ رضا نیکو سرشت؛ داوود افیونی؛ احمد جعفر نژاد؛ جواد حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (199.44 K)

4 ﺑﻪ ﮔﺰﯾﻨﯽ آﻟﻞ ﻫﺎی دﺧﯿﻞ در ارزش ﻧﺎﻧﻮاﯾﯽ در ﻧﺴﻞ ﻫﺎی در ﺣﺎل ﺗﻔﺮق ﮔﻨﺪم ﻧﺎن
الهام مهرآذر؛ علی ایزدی دربندی؛ محسن محمدی؛ گودرز نجفیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.18 K)

5 بررسی تنوع ژنتیکی ارقام گندم نان و دوروم با استفاده از نشانگر های ریزماهواره
رضا دریکوند؛ آرام سلاجورزی؛ گودرز نجفیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (207.79 K)

6 بررسی تاثیر میزان پروتئین دانه در بروز خواص کیفی چهار رقم گندم نان در رابطه با زنوتیپ گلوتنین های سنگین در انها
گودرز نجفیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (494.03 K)

7 ﻣﺎده ﺧﺸﻚ ﭘﻮﻳﺎ ﺷﺪه از اﺟﺰای ﺳﺎﻗﻪ ژﻧﻮﺗﻴﭗﻫﺎی ﮔﻨﺪم ﺗﺤﺖ اﺛﺮ ﺗﻨﺶ ﺧﺸﻜﻲ ﭘﺲ از ﮔﺮدهاﻓﺸﺎﻧﻲ و ﻣﺤﻠﻮلﭘﺎﺷﻲ روی
داود افیونی؛ گودرز نجفیان؛ لیلی صفایی؛ مصلح الدین رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (625.46 K)

8 تشخیص آلل واکسی در مکان ژنی Wx-B 1 در برخی از ژنوتیپ های گندم نان
بهنام حبیبی خانیانی؛ محمدرضا همتا؛ محمداسماعیل حسنی؛ گودرز نجفیان؛ فرخ درویش
مشاهده مقاله

9 شناسایی زیرواحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا (HMW-Gs)با استفاده از نشانگرهای مبتنی بر پروتئین در ژنوتیپهای بومی گندم نان
مسلم عبدی پور؛ محسن ابراهیمی؛ علی ایزدی دربندی؛ آنا ماریا ماسترانجلو؛ گودرز نجفیان؛ یوسف ارشد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (864.4 K)

10 ارزیابی کیفی ژنوتیپهای بومی گندم دوروم از لحاظ زیرواحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا (HMW-Gs) استفاده ازSDS-PAGE
مسلم عبدی پور؛ محسن ابراهیمی؛ علی ایزدی دربندی؛ آنا ماریا ماسترانجلو؛ گودرز نجفیان؛ یوسف ارشد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (815.68 K)

11 ارزیابی ژنوتیپهای بومی گندم نان از لحاظ زیرواحدهای گلوتنین با وزن مولکولی پایین(LMW-Gs)
مسلم عبدی پور؛ محسن ابراهیمی؛ علی ایزدی دربندی؛ آناماریا ماسترانجلو؛ گودرز نجفیان؛ یوسف ارشد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (740.89 K)

12 تعیین الگوی باندی زیرواحدهای گلوتنین با وزن مولکولی پایین(LMW-Gs)با استفاده از نشانگرهای مبتنی بر پروتئین در ژنوتیپهای ایرانی گندم دوروم
مسلم عبدی پور؛ محسن ابراهیمی؛ علی ایزدی دربندی؛ آناماریا ماسترانجلو؛ گودرز نجفیان؛ یوسف ارشد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (834.34 K)

13 تجزیه پایداری عملکرد دانه در ژنوتیپ های گندم تحت شرایط تنش رطوبتی آخر فصل
محمد معتمدی؛ گودرز نجفیان؛ علی اشرف جعفری؛ اکبر قندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.55 K)

14 بررسی عملکرد لاین های گندم متحمل به خشکی آخر فصل در برخی از مناطق معندل ایران
گودرز نجفیان؛ اکبر قندی؛ حسن عبدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (25.75 K)

15 تناوب زراعی مقدمه ای بر پایداری تولید گندم
عباسعلی نوری نیا؛ شعبان کیا؛ محمدحسین ارزانش؛ مهدی کلاته؛ معصومه صالحی؛ گودرز نجفیان؛ علیرضا گرزین؛ الهام فغانی؛ عبدالرحیم نظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.12 K)

16 سازگاری خصوصی و عمومی،مفاهیمی گسترده تر در اصلاح نباتات دارای قابلیت توصیف از طریق صفات زراعی و فیزیولوژیکی(مثال هایی از گندم)
گودرز نجفیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (62.59 K)

17 سازگاری وسیع ژنوتیپ VEERY و نتایج حاصل از آن نمونه ای بارز از هموستازی گندم
گودرز نجفیان؛ محمدرضا جلال کمالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (342.21 K)

18 کیفیت گندم‌های تولید داخل کشور در سال زراعی 83-1382
بهروز پیرایش فر؛ محمدرضا جلال کمالی؛ گودرز نجفیان؛ عباس کشاورز؛ عباسعلی نوری‌نیا؛ لطفعلی لطفی‌نژاد؛ معرفت قاسمی؛ صادق خاوری‌نژاد؛ غلامعباس لطفعلی آینه؛ منوچهر ذستفال؛ محمود طبیب غفاری؛ محمد عابدینی؛ محمد بهاری؛ شیر علی کوهکن؛ داود افیونی؛ محمد حسین صابری؛ مسعود قدسی؛ احمد جعفرنژاد؛ حسین امین؛ بهمن شعبان‌زاده؛ غلامحسین احمدی؛ حسن عبدی؛ هدایت‌اله میبدی یزدی؛ سعید عابدی اسکویی؛ محمد رضایی؛ غلامرضا امین‌زاده؛ علی‌رضا رضوی؛ رامین سلطانی؛ پرویز صالحی؛ کریم حسینی؛ فرامرز امیری جبالبارز؛ تقی بابایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.39 K)

19 تجزیه و تحلیل چند متغیره برای صفات کیفی مؤثر در کیفیت نانوایی ارقام تجارتی و لاینهای امید بخش گندم ثان کشت شده در ایران
قربان محمداکبری راد؛ گودرز نجفیان؛ محسن اسماعیل زاده مقدم؛ منوچهر خدارحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.14 K)

20 بررسی شاخص های مقاومت به خشکی (تنش آبی) ارقام و لاین های گندم آبی مناطق معتدل
امیر کیوان کفاشی؛ گودرز نجفیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (25.47 K)

21 تجزیه پایداری اجزا عملکرد گندم آبی تحت تنش رطوبتی آخر فصل
محمد معتمدی؛ گودرز نجفیان؛ عبدالکریم بنی سعیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.04 K)

22 اسکرین کردن لاین‌های به‌نژادی گندم برای کیفیت نانوایی با استفاده از تجزیه کلاستر بر اساس زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی
رضا نیکوسرشت؛ حمید دهقانی؛ رضاقلی میرفخرایی؛ گودرز نجفیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (22 K)

23 استفاده از مارکرهای پروتئینی و رگرسیون چند متغیره در اصلاح کیفیت گندم
رضا نیکوسرشت؛ حمید دهقانی؛ رضاقلی میرفخرایی؛ گودرز نجفیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (22 K)

24 بررسی زیر واحدهای گلوتنین (H. M. W) در لاین‌های دابلد هاپلویید گندم
فرشاد بختیاری؛ رضا بزرگی‌پور؛ گودرز نجفیان؛ بهزاد سرخی؛ محتبی وهاب‌زاده؛ محسن اسماعیل‌زاده مقدم؛ نادیا بقایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.55 K)

25 بررسی سازگاری لاین های امید بخش گندم نان متحمل به خشکی آخر فصل برای مناطق معتدل با استفاده از روش تجزیه پایدار AMMI
گودرز نجفیان؛ احمد جعفرنژاد؛ رضا نیکو سرشت؛ اکبر قندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.1 K)