نویسنده =
تعداد مقالات: 11

1 اﺛﺮ ﮐﻮدﻫﺎی ﺑﯿﻮﻟﻮژﯾﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ زﯾﺮه ﺳﺒﺰ
مجید امینی، قاسم حسین طلایی، مهدی رضایی، خسرو عزیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 281.23 K

2 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﻮد ﻓﺴﻔﺮه در ﺗﻠﻔﯿﻖ ﺑﺎ ﮐﻮد زﯾﺴﺘﯽ ﻓﺴﻔﺎت ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ زﯾﺮه ﺳﺒﺰ Cuminumcyminum
مجید امینی، قاسم حسین طلایی، خسرو عزیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 252.9 K

3 بررسی اثرات مﺨﺘﻠﻒ ﻧﯿﺘﺮوژن و ﻓﺴﻔﺮ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮐﻤﯽ وﮐﯿﻔﯽ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ زﯾﺮه ﺳﺒﺰ (Cuminum cyminum)
قاسم طلایی، مجید امینی، محمدحسین فتوکیان، خسرو عزیزی، مهدی رضایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 240.87 K

4 تاثیر سطوح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﻮد ﻧﯿﺘﺮوژن در ﺗﻠﻔﯿﻖ ﺑﺎ ﮐﻮد ﺑﯿﻮﻟﻮژﯾﮏ ﻧﯿﺘﺮوﮐﺴﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ زﯾﺮه ﺳﺒﺰﺘﺮوﮐﺴﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ زﯾﺮه ﺳﺒﺰ (cuminum cyminum)
قاسم حسین طلایی، مجید امینی، محمدحسین فتوکیان، خسرو عزیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 406.61 K

5 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﮐﺎرﺑﺮد ﮐﻮدﻫﺎی زﯾﺴﺘﯽ و ﻓﺴﻔﺮه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و اﺟﺰای ﻋﻤﻠﮑﺮد رازﯾﺎنه
پویان حسین زاده، مجید امینی، حسین حیدری شریف آباد، علی محمد مدرس ثانوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 276.63 K

6 تأثیر سیستم‌های مختلف کوددهی بر عملکرد و درصد فسفر درکشت مخلوط افزایشی یونجه (Medicago sativa L.) و رازیانه (Foeniculum vulgare L.)
زینب بساق زاده، مجید امینی، محمدحسین فتوکیان، مینا آقا بابا دستجردی، شهلا شغیعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 118.4 K

7 اثر جایگزینی کود شیمیایی با کود بیولوژیک بر شاخص های کیفی ارقام کنجد
مجید امینی، احسان شاکری، علی طباطبایی، علی محمد مدرس ثانوی، وحیده رفیعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 379.54 K

8 بررسی امکان مهار علف های هرز و تولید محصول در کشت مخلوط یونجه و رازیانه
زینب بساق زاده، مجید امینی، مینا آقا بابا دستجردی، شهلا شفیعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 156.29 K

9 واکنش ارقام مختلف کنجد به کاربرد کود های شیمیایی و بیولوژیک تأمین کننده نیتروژن
مجید امینی، احسان شاکری، علی طباطبایی، علی محمد مدرس، وحیده رفیعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 205.08 K

10 بررﺳﻲ ﺗﺎﺛﻴﺮ ﻛﻮدﻫﺎی ﺑﻴﻮﻟﻮژﻳﻚ وﺷﻴﻤﻴﺎﻳﻲ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﻜﺮد ﻛﻤﻲ وﻛﻴﻔﻲ ارﻗﺎم ارزن در اﺳﺘﺎن ﻗﻢ
مجید امینی، محسن آسوده گان، سیروس منصوری فر
مشاهده مقاله اصل مقاله 633.55 K

11 ارزﻳﺎﺑﻲ اﺛﺮ ﻛﺸﺖ ﻣﺨﻠﻮط ﺑﺮ روی ﻋﻤﻠﻜﺮد ﻛﻤﻲ و ﻛﻴﻔﻲ رازﻳﺎﻧﻪ
مهدی رضاپور، مجید امینی، محمدحسین فتوکیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 654.18 K