English

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 1

1 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺑﺎﮐﺘﺮیﻫﺎی ﻣﺤﺮک رﺷﺪ و ﺷﻮری ﺑﺮ ﺳﻄﺢ ﺑﺮگ و درﺻﺪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮگ ﮔﯿﺎه ﻧﻌﻨﺎع ﺳﺒﺰ ( .Mentha spicata L )
صادق قریشی، صدیقه برزگر، زهره برزگر، سعید مودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 235.8 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب