نویسنده =
تعداد مقالات: 6

1 بررسی رقابت چاودار با گندم و تاثیر اختلاط آن بر کیفیت نان حاصله
مهدی مین باشی معینی، حمید رحیمیان، محمدرضا کرمی نژاد، بهروز پیرایش فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (250.17 K)

2 بررسی اثر نوع گندم و درجه استحصال آرد بر بافت و خواص ارگائولپتیک نان تافتون
سپیده بهرامی، بهروز پیرایش فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.37 K)

3 بررسی اثر نوع گندم و درجه استحصال آرد بر بافت و خواص ارگانولپتیک نان تافتون
سپیده بهرامی، بهروز پیرایش فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.87 K)

4 کیفیت گندم‌های تولید داخل کشور در سال زراعی 83-1382
بهروز پیرایش فر، محمدرضا جلال کمالی، گودرز نجفیان، عباس کشاورز، عباسعلی نوری‌نیا، لطفعلی لطفی‌نژاد، معرفت قاسمی، صادق خاوری‌نژاد، غلامعباس لطفعلی آینه، منوچهر ذستفال، محمود طبیب غفاری، محمد عابدینی، محمد بهاری، شیر علی کوهکن، داود افیونی، محمد حسین صابری، مسعود قدسی، احمد جعفرنژاد، حسین امین، بهمن شعبان‌زاده، غلامحسین احمدی، حسن عبدی، هدایت‌اله میبدی یزدی، سعید عابدی اسکویی، محمد رضایی، غلامرضا امین‌زاده، علی‌رضا رضوی، رامین سلطانی، پرویز صالحی، کریم حسینی، فرامرز امیری جبالبارز، تقی بابایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.39 K)

5 سازگاری فارینو گراف و اکستنسو گراف جهت تعیین کیفیت ارقام گندم های نان برای تهیه نان های مسطح
بهروز پیرایش فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (503.59 K)

6 اثر تنش شوری و خشکی بر خواص مرتبط با کیفیت ارقام گندم نان
علیرضا عیوضی، شاپور عبدالهی، سید قاسم حسینی سالکده، اسلام مجیدی هروان، سید ابوالقاسم محمدی، بهروز پیرایش فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.49 K)