نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی تغییرات اسیدفیتیک و روی در انواع نان پخته شده در تهران و مقایسه آنها با نان سبوس دار داخلی و خارجی | |
محمد جعفر ملکوتی، عاکفه امامی، سودابه دیوان بیگی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 447.92 K |
نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی تغییرات اسیدفیتیک و روی در انواع نان پخته شده در تهران و مقایسه آنها با نان سبوس دار داخلی و خارجی | |
محمد جعفر ملکوتی، عاکفه امامی، سودابه دیوان بیگی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 447.92 K |