کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 27

1 بررسی و مقایسه باندهای پروتئین ارقام یونجه ایرانی در زمانهای مختلف رشد گیاه توسط الکتروفورز
امیر سبحانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.88 K)

2 تعیین اثر انگشت ارقام اصلاح شده گندمهای نان ایرانی با استفاده از الکتروفورز
نیازعلی سپهوند؛ پرویز وجدانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.89 K)

3 بررسی تنوع ژنتیکی گونه های گروه Vulgares جنس beta از طریق الکتروفورز
یعقوب صادقیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (351.17 K)

4 شناسایی و طبقه بندی گندمهای ایران با استفاده از الکتروفورز گلیادین
علی مسعودی نژاد؛ بهمن یزدی صمدی؛ سیروس عبدمیشانی؛ محمد نبی سربلوکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.13 K)

5 طبقه بندی زنتیکی گندمهای ایران با استفاده از الکتروفورز پروتئینها
علی مسعودی نژاد؛ بهمن یزدی صمدی؛ معصومه فیروزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (350.97 K)

6 برسی تنوع ژنتیکی گندمهای ایرانی با استفاده از الکتروفورز و روشهای آماری چند متغیره
علی مسعودی نژاد؛ بهمن یزدی صمدی؛ سیروس عبد میشانی؛ معصومه فیروزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (200.34 K)

7 ارتباط بین فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان با وزن تر گیاهچه‌های لوبیا قرمز تحت تنش شوری
سجاد محرم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (227.62 K)

8 بررسی تنوع ژنتیکی گندمهای دیپلوئید وحشی با استفاده از الکتروفورز پروتئینهای ذخیره ای
ولی ا له محمدی؛ پریچهر احمدیان؛ سیروس عبد میشانی؛ محمدرضا قنادها
مشاهده مقاله | اصل مقاله (257.24 K)

9 بررسی تنوع ژنتیکی لاینهای سویا با استفاده از روش الکتروفورز پروتئین دانه
حمید علیپور؛ علی محمد میبدی؛ عبدالمجید رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.77 K)

10 تعیین رابطه پروتینهای ذخیره ای دانه گلوتنین با ارزش نانوائی لاینهای پیشرفته گندم از طریق تکنیک الکتروفورز
قنبر توحیدفر؛ سیروس عبد میشانی؛ بهمن یزدی صمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.55 K)

11 بررسی تنوع ژنتیکی ارقام سیب زمینی زراعی از طریق الکتروفورز پروتئین ذخیره آنها SDS-PAGE
علی عمارلو؛ رض ا قلی میر فخرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (250.13 K)

12 کاربرد الکتروفورز پروتئینها در بررسی مقاومت به شوری چغندر قند در شرایط آزمایشگاهی In vitro
بهرام علیزاده؛ مصطفی ولیزاده؛ سید یعقوب صادقیان؛ بهرام باغبان کهنه روز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (219.28 K)

13 بررسی گلوتنین های ذخیره ای دانه در گندم و گونه های خویشاوند آن از طریق الکتروفورز SDS-PAGE
امید سفالیان؛ مصطفی ولیزاده؛ محمد مقدم؛ اسلام مجیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (213.18 K)

14 بررسی تنوع ژنتیکی گندمهای دیپلوئید وحشی با استفاده از الکتروفورز پروتیئنهای ذخیره ای د انه
ولی اله محمدی؛ پریچهر احمدیان؛ سیروس عبدمیشانی؛ محمدرضا قنادها
مشاهده مقاله | اصل مقاله (213.03 K)

15 تعیین درصد دگر گرده افشانی گیاه گاودانه از طریق الکتروفورز
رضا فتوت؛ عمادالدین بزرگ زاده؛ محمد مقدم؛ مصطفی ولیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (244.14 K)

16 مطالعه تنوع پروتئینی ارقام برنج ایرانی از طریق الکتروفورز
بابک ربیعی؛ مصطفی ولیزاده؛ محمد مقدم؛ علی اللهی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (215.93 K)

17 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺑﯿﻤﺎری ﻓﻮزارﯾﻮم (Fusarium verticillioides) روی ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﻧﺰﯾﻢ ﮐﺎﺗﺎﻻز در ژل ﭘﻠﯽآﮐﺮﯾﻼﻣﯿﺪ در ﻻﯾﻦ 17 B73 و MO ذرت
سجاد محرنژاد؛ فرهاد باغبانی؛ علی بنده حق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (796.67 K)

18 مقایسه ارقام برنج ایرانی و خارجی بر اساس الکتروفورز پروتئین های ذخیره ای دانه و صفات کمی
ابوذر ابوذری گزافرودی؛ مصطفی ولیزاده؛ محمدحسین فتوکیان؛ رحیم هنرنژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.79 K)

19 بررسی تنوع ارقام زراعی گندم نان با استفاده از تکنیک RAPD- PCR
حسینعلی رامشینی؛ محمدرضا نقوی؛ هوشنگ علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (19.87 K)

20 استفاده از بررسی الگوی الکتروفورزی ، اندازه گیری مقدار کمی پروتئین های محلول برگی و ریشه و محتوای کلروکیل تحت تنش شوری برای شناسایی ارقام متحمل به شوری سورگوم .( Sorghum bicolor L. )
وحید باوی؛ بهروز شیران؛ مهدی قنوانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.54 K)

21 ارزیابی تنوع ژنتیکی در ارقام مختلف کنجد ( .sesamum indicum L ) با استفاده از تجزیه خوشه ای الگوهای الکتروفورزی پروتئین کل دانه
علیرضا بیابانی؛ حسن پاک نیت؛ روح اله نادری خراجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.26 K)

22 بررسی تغییرات کمی و کیفیت ظهور باندهای پروتئینی در برگ ذرت (.Zea mays L) در مرحله رویشی تحت شرایط تنش کمبود آب و نیتروژن
سیروس منصوری فر؛ سید علی محمد مدرس ثانوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31 K)

23 اسکرین کردن لاین‌های به‌نژادی گندم برای کیفیت نانوایی با استفاده از تجزیه کلاستر بر اساس زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی
رضا نیکوسرشت؛ حمید دهقانی؛ رضاقلی میرفخرایی؛ گودرز نجفیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (22 K)

24 استفاده از مارکرهای پروتئینی و رگرسیون چند متغیره در اصلاح کیفیت گندم
رضا نیکوسرشت؛ حمید دهقانی؛ رضاقلی میرفخرایی؛ گودرز نجفیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (22 K)

25 آنالیز pcr مکان‌های ژنی زیر واحدهای سنگین پروتئین‌های گندم نانوایی
هناء سامری؛ افشین صلواتی؛ بهمن یزدی صمدی؛ علی اکبر شاه نجات بوشهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (23.21 K)