کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 27

-124 بررسی و مقایسه باندهای پروتئین ارقام یونجه ایرانی در زمانهای مختلف رشد گیاه توسط الکتروفورز
امیر سبحانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.88 K)

-123 تعیین اثر انگشت ارقام اصلاح شده گندمهای نان ایرانی با استفاده از الکتروفورز
نیازعلی سپهوند، پرویز وجدانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.89 K)

-122 بررسی تنوع ژنتیکی گونه های گروه Vulgares جنس beta از طریق الکتروفورز
یعقوب صادقیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (351.17 K)

-121 شناسایی و طبقه بندی گندمهای ایران با استفاده از الکتروفورز گلیادین
علی مسعودی نژاد، بهمن یزدی صمدی، سیروس عبدمیشانی، محمد نبی سربلوکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.13 K)

-120 طبقه بندی زنتیکی گندمهای ایران با استفاده از الکتروفورز پروتئینها
علی مسعودی نژاد، بهمن یزدی صمدی، معصومه فیروزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (350.97 K)

-119 برسی تنوع ژنتیکی گندمهای ایرانی با استفاده از الکتروفورز و روشهای آماری چند متغیره
علی مسعودی نژاد، بهمن یزدی صمدی، سیروس عبد میشانی، معصومه فیروزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (200.34 K)

-118 ارتباط بین فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان با وزن تر گیاهچه‌های لوبیا قرمز تحت تنش شوری
سجاد محرم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (227.62 K)

-117 بررسی تنوع ژنتیکی گندمهای دیپلوئید وحشی با استفاده از الکتروفورز پروتئینهای ذخیره ای
ولی ا له محمدی، پریچهر احمدیان، سیروس عبد میشانی، محمدرضا قنادها
مشاهده مقاله | اصل مقاله (257.24 K)

-116 بررسی تنوع ژنتیکی لاینهای سویا با استفاده از روش الکتروفورز پروتئین دانه
حمید علیپور، علی محمد میبدی، عبدالمجید رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.77 K)

-115 تعیین رابطه پروتینهای ذخیره ای دانه گلوتنین با ارزش نانوائی لاینهای پیشرفته گندم از طریق تکنیک الکتروفورز
قنبر توحیدفر، سیروس عبد میشانی، بهمن یزدی صمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.55 K)

-114 بررسی تنوع ژنتیکی ارقام سیب زمینی زراعی از طریق الکتروفورز پروتئین ذخیره آنها SDS-PAGE
علی عمارلو، رض ا قلی میر فخرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (250.13 K)

-113 کاربرد الکتروفورز پروتئینها در بررسی مقاومت به شوری چغندر قند در شرایط آزمایشگاهی In vitro
بهرام علیزاده، مصطفی ولیزاده، سید یعقوب صادقیان، بهرام باغبان کهنه روز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (219.28 K)

-112 بررسی گلوتنین های ذخیره ای دانه در گندم و گونه های خویشاوند آن از طریق الکتروفورز SDS-PAGE
امید سفالیان، مصطفی ولیزاده، محمد مقدم، اسلام مجیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (213.18 K)

-111 بررسی تنوع ژنتیکی گندمهای دیپلوئید وحشی با استفاده از الکتروفورز پروتیئنهای ذخیره ای د انه
ولی اله محمدی، پریچهر احمدیان، سیروس عبدمیشانی، محمدرضا قنادها
مشاهده مقاله | اصل مقاله (213.03 K)

-110 تعیین درصد دگر گرده افشانی گیاه گاودانه از طریق الکتروفورز
رضا فتوت، عمادالدین بزرگ زاده، محمد مقدم، مصطفی ولیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (244.14 K)

-109 مطالعه تنوع پروتئینی ارقام برنج ایرانی از طریق الکتروفورز
بابک ربیعی، مصطفی ولیزاده، محمد مقدم، علی اللهی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (215.93 K)

-108 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺑﯿﻤﺎری ﻓﻮزارﯾﻮم (Fusarium verticillioides) روی ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﻧﺰﯾﻢ ﮐﺎﺗﺎﻻز در ژل ﭘﻠﯽآﮐﺮﯾﻼﻣﯿﺪ در ﻻﯾﻦ 17 B73 و MO ذرت
سجاد محرنژاد، فرهاد باغبانی، علی بنده حق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (796.67 K)

-107 مقایسه ارقام برنج ایرانی و خارجی بر اساس الکتروفورز پروتئین های ذخیره ای دانه و صفات کمی
ابوذر ابوذری گزافرودی، مصطفی ولیزاده، محمدحسین فتوکیان، رحیم هنرنژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.79 K)

-106 بررسی تنوع ارقام زراعی گندم نان با استفاده از تکنیک RAPD- PCR
حسینعلی رامشینی، محمدرضا نقوی، هوشنگ علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (19.87 K)

-105 استفاده از بررسی الگوی الکتروفورزی ، اندازه گیری مقدار کمی پروتئین های محلول برگی و ریشه و محتوای کلروکیل تحت تنش شوری برای شناسایی ارقام متحمل به شوری سورگوم .( Sorghum bicolor L. )
وحید باوی، بهروز شیران، مهدی قنوانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.54 K)

-104 ارزیابی تنوع ژنتیکی در ارقام مختلف کنجد ( .sesamum indicum L ) با استفاده از تجزیه خوشه ای الگوهای الکتروفورزی پروتئین کل دانه
علیرضا بیابانی، حسن پاک نیت، روح اله نادری خراجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.26 K)

-103 بررسی تغییرات کمی و کیفیت ظهور باندهای پروتئینی در برگ ذرت (.Zea mays L) در مرحله رویشی تحت شرایط تنش کمبود آب و نیتروژن
سیروس منصوری فر، سید علی محمد مدرس ثانوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31 K)

-102 اسکرین کردن لاین‌های به‌نژادی گندم برای کیفیت نانوایی با استفاده از تجزیه کلاستر بر اساس زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی
رضا نیکوسرشت، حمید دهقانی، رضاقلی میرفخرایی، گودرز نجفیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (22 K)

-101 استفاده از مارکرهای پروتئینی و رگرسیون چند متغیره در اصلاح کیفیت گندم
رضا نیکوسرشت، حمید دهقانی، رضاقلی میرفخرایی، گودرز نجفیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (22 K)

-100 آنالیز pcr مکان‌های ژنی زیر واحدهای سنگین پروتئین‌های گندم نانوایی
هناء سامری، افشین صلواتی، بهمن یزدی صمدی، علی اکبر شاه نجات بوشهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (23.21 K)