English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
27
-1649
بررسی و مقایسه باندهای پروتئین ارقام یونجه ایرانی در زمانهای مختلف رشد گیاه توسط الکتروفورز
امیر سبحانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
275.88 K
-1648
تعیین اثر انگشت ارقام اصلاح شده گندمهای نان ایرانی با استفاده از الکتروفورز
نیازعلی سپهوند، پرویز وجدانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
364.89 K
-1647
بررسی تنوع ژنتیکی گونه های گروه Vulgares جنس beta از طریق الکتروفورز
یعقوب صادقیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
351.17 K
-1646
شناسایی و طبقه بندی گندمهای ایران با استفاده از الکتروفورز گلیادین
علی مسعودی نژاد، بهمن یزدی صمدی، سیروس عبدمیشانی، محمد نبی سربلوکی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
361.13 K
-1645
طبقه بندی زنتیکی گندمهای ایران با استفاده از الکتروفورز پروتئینها
علی مسعودی نژاد، بهمن یزدی صمدی، معصومه فیروزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
350.97 K
-1644
برسی تنوع ژنتیکی گندمهای ایرانی با استفاده از الکتروفورز و روشهای آماری چند متغیره
علی مسعودی نژاد، بهمن یزدی صمدی، سیروس عبد میشانی، معصومه فیروزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
200.34 K
-1643
ارتباط بین فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان با وزن تر گیاهچههای لوبیا قرمز تحت تنش شوری
سجاد محرم نژاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
227.62 K
-1642
بررسی تنوع ژنتیکی گندمهای دیپلوئید وحشی با استفاده از الکتروفورز پروتئینهای ذخیره ای
ولی ا له محمدی، پریچهر احمدیان، سیروس عبد میشانی، محمدرضا قنادها
مشاهده مقاله
اصل مقاله
257.24 K
-1641
بررسی تنوع ژنتیکی لاینهای سویا با استفاده از روش الکتروفورز پروتئین دانه
حمید علیپور، علی محمد میبدی، عبدالمجید رضایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
375.77 K
-1640
تعیین رابطه پروتینهای ذخیره ای دانه گلوتنین با ارزش نانوائی لاینهای پیشرفته گندم از طریق تکنیک الکتروفورز
قنبر توحیدفر، سیروس عبد میشانی، بهمن یزدی صمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
170.55 K
-1639
بررسی تنوع ژنتیکی ارقام سیب زمینی زراعی از طریق الکتروفورز پروتئین ذخیره آنها SDS-PAGE
علی عمارلو، رض ا قلی میر فخرایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
250.13 K
-1638
کاربرد الکتروفورز پروتئینها در بررسی مقاومت به شوری چغندر قند در شرایط آزمایشگاهی In vitro
بهرام علیزاده، مصطفی ولیزاده، سید یعقوب صادقیان، بهرام باغبان کهنه روز
مشاهده مقاله
اصل مقاله
219.28 K
-1637
بررسی گلوتنین های ذخیره ای دانه در گندم و گونه های خویشاوند آن از طریق الکتروفورز SDS-PAGE
امید سفالیان، مصطفی ولیزاده، محمد مقدم، اسلام مجیدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
213.18 K
-1636
بررسی تنوع ژنتیکی گندمهای دیپلوئید وحشی با استفاده از الکتروفورز پروتیئنهای ذخیره ای د انه
ولی اله محمدی، پریچهر احمدیان، سیروس عبدمیشانی، محمدرضا قنادها
مشاهده مقاله
اصل مقاله
213.03 K
-1635
تعیین درصد دگر گرده افشانی گیاه گاودانه از طریق الکتروفورز
رضا فتوت، عمادالدین بزرگ زاده، محمد مقدم، مصطفی ولیزاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
244.14 K
-1634
مطالعه تنوع پروتئینی ارقام برنج ایرانی از طریق الکتروفورز
بابک ربیعی، مصطفی ولیزاده، محمد مقدم، علی اللهی نیا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
215.93 K
-1633
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺑﯿﻤﺎری ﻓﻮزارﯾﻮم (Fusarium verticillioides) روی ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﻧﺰﯾﻢ ﮐﺎﺗﺎﻻز در ژل ﭘﻠﯽآﮐﺮﯾﻼﻣﯿﺪ در ﻻﯾﻦ 17 B73 و MO ذرت
سجاد محرنژاد، فرهاد باغبانی، علی بنده حق
مشاهده مقاله
اصل مقاله
796.67 K
-1632
مقایسه ارقام برنج ایرانی و خارجی بر اساس الکتروفورز پروتئین های ذخیره ای دانه و صفات کمی
ابوذر ابوذری گزافرودی، مصطفی ولیزاده، محمدحسین فتوکیان، رحیم هنرنژاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
27.79 K
-1631
بررسی تنوع ارقام زراعی گندم نان با استفاده از تکنیک RAPD- PCR
حسینعلی رامشینی، محمدرضا نقوی، هوشنگ علیزاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
19.87 K
-1630
استفاده از بررسی الگوی الکتروفورزی ، اندازه گیری مقدار کمی پروتئین های محلول برگی و ریشه و محتوای کلروکیل تحت تنش شوری برای شناسایی ارقام متحمل به شوری سورگوم .( Sorghum bicolor L. )
وحید باوی، بهروز شیران، مهدی قنوانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
28.54 K
-1629
ارزیابی تنوع ژنتیکی در ارقام مختلف کنجد ( .sesamum indicum L ) با استفاده از تجزیه خوشه ای الگوهای الکتروفورزی پروتئین کل دانه
علیرضا بیابانی، حسن پاک نیت، روح اله نادری خراجی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
26.26 K
-1628
بررسی تغییرات کمی و کیفیت ظهور باندهای پروتئینی در برگ ذرت (.Zea mays L) در مرحله رویشی تحت شرایط تنش کمبود آب و نیتروژن
سیروس منصوری فر، سید علی محمد مدرس ثانوی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
31 K
-1627
اسکرین کردن لاینهای بهنژادی گندم برای کیفیت نانوایی با استفاده از تجزیه کلاستر بر اساس زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی
رضا نیکوسرشت، حمید دهقانی، رضاقلی میرفخرایی، گودرز نجفیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
22 K
-1626
استفاده از مارکرهای پروتئینی و رگرسیون چند متغیره در اصلاح کیفیت گندم
رضا نیکوسرشت، حمید دهقانی، رضاقلی میرفخرایی، گودرز نجفیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
22 K
-1625
آنالیز pcr مکانهای ژنی زیر واحدهای سنگین پروتئینهای گندم نانوایی
هناء سامری، افشین صلواتی، بهمن یزدی صمدی، علی اکبر شاه نجات بوشهری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
23.21 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2