کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 32

1 مطالعه پارامترهای ژنتیکی چند صفت مهم و موثر در ازدیاد محصول و کیفیت گندم
عبدالرسول ذاکرین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.16 K)

2 بررسی تاثیر کیفیت آب آبیاری بر عملکرد گندم
محمد فیضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (351.32 K)

3 بررسی ارقام و لاینهای امید بخش برنج از نظر کیفی
فاطمه توسلی لاریجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.44 K)

4 اثرمحل بذر روی بوته بر شاخصهای کیفیت بذر سویای ویلیامز
غلامحسین سرمدنیا؛ افشین سلطانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (332.76 K)

5 بررسی اثرات برگ چینی چغندرقند بر کمیت و کیفیت محصول
کریم فارسی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (337.32 K)

6 تاثیر عوامل ژنتیکی و محیطی بر روی کیفیت گندم دوروم
بهرام گرامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (488.83 K)

7 ﺗﺄﺛﯿﺮ زﻣﺎن و ﻣﯿﺰان ﻣﺼﺮف ﮐﻮد روی ﺑﺮ ﮐﻤﯿﺖ و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺑﺎﻗﻼ
زری ﻣﻘﺪمﻋﻠﯽ ﻧﺦ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.36 K)

8 نقشه یابی ژنهای کنترل کننده عملکرد و کیفیت چغندرقند در شرایط تنش و بدون تنش خشکی
اباذر رجبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.52 K)

9 بررسی و ارزیابی شیوه های اندازه گیری قدرت بذر گندم
محمد بشارت لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.1 K)

10 بررسی اثرات توام تاریخ کاشت و تراکم بوته روی محصول دهی و کیفیت الیاف پنبه ورامین
محمود بازاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (118.81 K)

11 مقایسه کمی و کیفی سطوح پلوییدی و ژرمیته تحت شرایط نرمال و شور در ژرم پلاسم چغندر قند
کیوان فتوحی؛ محمود مصباح؛ عادل پدرام؛ عبدالمجید خورشید؛ معروف خلیلی؛ کیوان پیروتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.14 K)

12 اصلاح و معرفی رقم جدید برنج قائم 1 به روش کلاسیک
قربانعلی نعمت زاده؛ مرتضی اولادی؛ غفار کیانی؛ عباس حاجی پور؛ سید حمیرضا هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.41 MB)

13 بررسی متد میکرو استخراج و شستشوی نشاسته جهت تعیین کیفیت در جو
علی محمدخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.07 K)

14 استفاده از زیر واحدهای گلوتین سنگین در بررسی کیفیت ژنوتیپ های گندم در برنامه های به نژادی گندم ایران
صدیقه بحرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (24.72 K)

15 تاثیر روش کشت و رقم بر کمیت و کیفیت محصول چغندرقند در اراضی شور
ولی اله یوسف آبادی؛ جواد گوهری؛ داریوش طالقانی؛ داریوش کاظمینی خواه؛ مهدی بقائی کیا؛ عباس نوروزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.94 K)

16 بررسی اثر محیط بر روی ترکیب پذیری لاینهای کلزا از نظر صفات زراعی و کیفیت روغن کلزا
سعید پورداد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.56 K)

17 بررسی تنوع و تجزیه ضرایب مسیر صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در لاینهای اصلاحی ارقام زراعی و بومی گندم
فهیمه شاهین نیا؛ عباس سعیدی؛ عبدالمجید رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.59 K)

18 بررسی اثرات سطوح پتاسیم و منیزیم بر برخی خواص کمی و کیفی گندم
جعفر شهابی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.51 K)

19 بررسی اثر تراکم بوته بر روی کمیت و کیفیت ارقام گلرنگ
حمیدرضا گنجعلی؛ عادل مدحج؛ مهراب یادگاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (25.57 K)

20 اثر محلول پاشی عناصر روی و منگنز بر عملکرد و کیفیت محصول سیب زمینی
سید روح اله موسوی؛ حکیمه مرادیان؛ محمد گلوی؛ گودرز احمدوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.91 K)

21 بررسی اثر دو روش آبیاری تیپ و نشتی و سطوح مختلف نیتروژن و فسفر بر کمیت و کیفیت بذر چغندرقند
محمدرضا میرزایی؛ علی قدمی فیروز آبادی؛ کامران آذری؛ ولی ا... یوسف آبادی؛ حمید نوشاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.83 K)

22 تاثیر تنش خشکی در مراحل مختلف رشد بر کمیت و کیفیت چغندر قند
محمدرضا میرزایی؛ معین الدین رضوانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.2 K)

23 مقایسه ویژگی های کمی و کیفی ارقام داخلی و خارجی چغندرقند پاییزه در فسا
غلامرضا اشرف منصوری؛ رضا عباسیان؛ علیرضا زراعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.79 K)

24 اثر کاربرد کودهای بیولوژیک بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare )
محمد تقی درزی؛ امیر قلاوند؛ فاطمه سفید کن؛ فرهاد رجالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (55.03 K)

25 بررسی نحوه توارث صفت مقدار آمیلوز برنج در نسل های در حال تفکیک
مریم حسینی؛ مهرزاد اله قلی پور؛ حسین حسنجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.15 K)