کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 32

-1049 مطالعه پارامترهای ژنتیکی چند صفت مهم و موثر در ازدیاد محصول و کیفیت گندم
عبدالرسول ذاکرین
مشاهده مقاله اصل مقاله 375.16 K

-1048 بررسی تاثیر کیفیت آب آبیاری بر عملکرد گندم
محمد فیضی
مشاهده مقاله اصل مقاله 351.32 K

-1047 بررسی ارقام و لاینهای امید بخش برنج از نظر کیفی
فاطمه توسلی لاریجانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 395.44 K

-1046 اثرمحل بذر روی بوته بر شاخصهای کیفیت بذر سویای ویلیامز
غلامحسین سرمدنیا، افشین سلطانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 332.76 K

-1045 بررسی اثرات برگ چینی چغندرقند بر کمیت و کیفیت محصول
کریم فارسی نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 337.32 K

-1044 تاثیر عوامل ژنتیکی و محیطی بر روی کیفیت گندم دوروم
بهرام گرامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 488.83 K

-1043 ﺗﺄﺛﯿﺮ زﻣﺎن و ﻣﯿﺰان ﻣﺼﺮف ﮐﻮد روی ﺑﺮ ﮐﻤﯿﺖ و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺑﺎﻗﻼ
زری ﻣﻘﺪمﻋﻠﯽ ﻧﺦ
مشاهده مقاله اصل مقاله 256.36 K

-1042 نقشه یابی ژنهای کنترل کننده عملکرد و کیفیت چغندرقند در شرایط تنش و بدون تنش خشکی
اباذر رجبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 123.52 K

-1041 بررسی و ارزیابی شیوه های اندازه گیری قدرت بذر گندم
محمد بشارت لو
مشاهده مقاله اصل مقاله 302.1 K

-1040 بررسی اثرات توام تاریخ کاشت و تراکم بوته روی محصول دهی و کیفیت الیاف پنبه ورامین
محمود بازاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 118.81 K

-1039 مقایسه کمی و کیفی سطوح پلوییدی و ژرمیته تحت شرایط نرمال و شور در ژرم پلاسم چغندر قند
کیوان فتوحی، محمود مصباح، عادل پدرام، عبدالمجید خورشید، معروف خلیلی، کیوان پیروتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 359.14 K

-1038 اصلاح و معرفی رقم جدید برنج قائم 1 به روش کلاسیک
قربانعلی نعمت زاده، مرتضی اولادی، غفار کیانی، عباس حاجی پور، سید حمیرضا هاشمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.41 M

-1037 بررسی متد میکرو استخراج و شستشوی نشاسته جهت تعیین کیفیت در جو
علی محمدخانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 282.07 K

-1036 استفاده از زیر واحدهای گلوتین سنگین در بررسی کیفیت ژنوتیپ های گندم در برنامه های به نژادی گندم ایران
صدیقه بحرانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 24.72 K

-1035 تاثیر روش کشت و رقم بر کمیت و کیفیت محصول چغندرقند در اراضی شور
ولی اله یوسف آبادی، جواد گوهری، داریوش طالقانی، داریوش کاظمینی خواه، مهدی بقائی کیا، عباس نوروزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 13.94 K

-1034 بررسی اثر محیط بر روی ترکیب پذیری لاینهای کلزا از نظر صفات زراعی و کیفیت روغن کلزا
سعید پورداد
مشاهده مقاله اصل مقاله 356.56 K

-1033 بررسی تنوع و تجزیه ضرایب مسیر صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در لاینهای اصلاحی ارقام زراعی و بومی گندم
فهیمه شاهین نیا، عباس سعیدی، عبدالمجید رضایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 232.59 K

-1032 بررسی اثرات سطوح پتاسیم و منیزیم بر برخی خواص کمی و کیفی گندم
جعفر شهابی فر
مشاهده مقاله اصل مقاله 33.51 K

-1031 بررسی اثر تراکم بوته بر روی کمیت و کیفیت ارقام گلرنگ
حمیدرضا گنجعلی، عادل مدحج، مهراب یادگاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 25.57 K

-1030 اثر محلول پاشی عناصر روی و منگنز بر عملکرد و کیفیت محصول سیب زمینی
سید روح اله موسوی، حکیمه مرادیان، محمد گلوی، گودرز احمدوند
مشاهده مقاله اصل مقاله 30.91 K

-1029 بررسی اثر دو روش آبیاری تیپ و نشتی و سطوح مختلف نیتروژن و فسفر بر کمیت و کیفیت بذر چغندرقند
محمدرضا میرزایی، علی قدمی فیروز آبادی، کامران آذری، ولی ا... یوسف آبادی، حمید نوشاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 31.83 K

-1028 تاثیر تنش خشکی در مراحل مختلف رشد بر کمیت و کیفیت چغندر قند
محمدرضا میرزایی، معین الدین رضوانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 27.2 K

-1027 مقایسه ویژگی های کمی و کیفی ارقام داخلی و خارجی چغندرقند پاییزه در فسا
غلامرضا اشرف منصوری، رضا عباسیان، علیرضا زراعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 26.79 K

-1026 اثر کاربرد کودهای بیولوژیک بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare )
محمد تقی درزی، امیر قلاوند، فاطمه سفید کن، فرهاد رجالی
مشاهده مقاله اصل مقاله 55.03 K

-1025 بررسی نحوه توارث صفت مقدار آمیلوز برنج در نسل های در حال تفکیک
مریم حسینی، مهرزاد اله قلی پور، حسین حسنجانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 32.15 K