کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 اثر آبیاری، تاریخ کاشت، رقم و نیتروژن بر آمینواسیدها، پروفیل اسیدهای چرب و محتوای نشاسته (Zea mays L) دانه ذرت
مریم رحیمی جهانگیر لو، غلامعباس لکبری، ایرج الله دادی، سعید صوفی زاده، دیوید پارسنز، اکبر یعقوبی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

2 اثر تلقیح کننده ها میکروبی(ازتوباکتر و آزوسپریلیوم) و تنش خشکی بر ترکیب اسید های چرب آفتابگردان
جلال جلالیان، علی محمد مدرس ثانوی، احمد اصغر زاده، محسن فرشادفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.13 K)

3 اثر ریزمغذی بر خصوصیات کمی و کیفی دو رقم آفتابگردان در منطقه ارسنجان
محمدمهدی رحیمی ارسنجانی، داریوش مظاهری، ناصر خدابنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.95 K)

4 بررسی اثرات تاریخ کاشت بر درصد پروتئین، روغن، میزان اسیدهای چرب و گلوکوزینولات دانه چهار رقم کلزا پاییزه
علیمحمد مدرس ثانوی، غلامرضا دانشگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.01 K)

5 بررسی اثر اشعه رونگتن بر روی ترکیب اسیدهای چرب سه رقم کتان روغنی
زینب جوانمردی، حمید ایرانژاد، نسترن شهبازیان، والتر شوستر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (53.34 K)

6 آنالیز ساختاری اسیدهای چرب پنج رقم کتان روغنی ( Linum usitatissimum L)
حمید ایران نژاد، ایرج اله دادی، زینب جوانمردی، نرجس محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.86 K)

7 اثر تنش قطع آبیاری و محلول پاشی روی و منگنز بر محتوا و ترکیب اسیدهای چرب روغن دانه در دو ژنوتیپ گلرنگ پاییزه
محسن موحدی دهنوی، علی محمد مدرس ثانوی، محسن برزگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.58 K)