کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 اثر آبیاری، تاریخ کاشت، رقم و نیتروژن بر آمینواسیدها، پروفیل اسیدهای چرب و محتوای نشاسته (Zea mays L) دانه ذرت
مریم رحیمی جهانگیر لو؛ غلامعباس لکبری؛ ایرج الله دادی؛ سعید صوفی زاده؛ دیوید پارسنز؛ اکبر یعقوبی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

2 اثر تلقیح کننده ها میکروبی(ازتوباکتر و آزوسپریلیوم) و تنش خشکی بر ترکیب اسید های چرب آفتابگردان
جلال جلالیان؛ علی محمد مدرس ثانوی؛ احمد اصغر زاده؛ محسن فرشادفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.13 K)

3 اثر ریزمغذی بر خصوصیات کمی و کیفی دو رقم آفتابگردان در منطقه ارسنجان
محمدمهدی رحیمی ارسنجانی؛ داریوش مظاهری؛ ناصر خدابنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.95 K)

4 بررسی اثرات تاریخ کاشت بر درصد پروتئین، روغن، میزان اسیدهای چرب و گلوکوزینولات دانه چهار رقم کلزا پاییزه
علیمحمد مدرس ثانوی؛ غلامرضا دانشگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.01 K)

5 بررسی اثر اشعه رونگتن بر روی ترکیب اسیدهای چرب سه رقم کتان روغنی
زینب جوانمردی؛ حمید ایرانژاد؛ نسترن شهبازیان؛ والتر شوستر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (53.34 K)

6 آنالیز ساختاری اسیدهای چرب پنج رقم کتان روغنی ( Linum usitatissimum L)
حمید ایران نژاد؛ ایرج اله دادی؛ زینب جوانمردی؛ نرجس محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.86 K)

7 اثر تنش قطع آبیاری و محلول پاشی روی و منگنز بر محتوا و ترکیب اسیدهای چرب روغن دانه در دو ژنوتیپ گلرنگ پاییزه
محسن موحدی دهنوی؛ علی محمد مدرس ثانوی؛ محسن برزگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.58 K)