کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 تاثیر تنوع آللی زیر واحدهای گلوتنین دارای وزن مولکولی زیاد در ارزش نانوایی لاین های به نژادی گندم نان
گودرز نجفیان؛ سیروس عبدمیشانی؛ بهمن یزدی صمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (295.78 K)

2 بررسی تنوع ژنتیکی زیرواحدهای گلوتنین های با وزن ملکولی زیاد و تعیین رابطه این زیرواحدها با ارزش نانوایی در گندمهای بومی غرب ایران
هومن سالاری؛ سیروس عبد میشانی؛ محمدرضا قنادها؛ بهمن یزدی صمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.34 K)

3 ارتفاع رسوب با SDS بعنوان شاخصی در ارزیابی کیفیت نانوایی گندم
محسن اسماعیل زاده مقدم؛ عبدالمجید رضایی؛ محمد شاهدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (576.11 K)

4 انداره گیری، بررسی و مطالعه برخی عناصر غذایی در آرد نانوایی، گندم محلی و وارداتی شهرستان خرم آباد
نرگس ابدالی؛ ماشالله دانشور؛ مجتبی آهوز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.89 K)

5 بررسی تنوع و تجزیه ضرایب مسیر صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در لاینهای اصلاحی ارقام زراعی و بومی گندم
فهیمه شاهین نیا؛ عباس سعیدی؛ عبدالمجید رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.59 K)

6 کشت مخلوط چاودار و گندم و اثر آن بر خصوصیات نانوایی آرد حاصله
غلامعباس اکبری؛ زینب جوانمردی؛ مسعود مختاری؛ محمد علی باغستانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (63.27 K)