English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
6
1
تاثیر تنوع آللی زیر واحدهای گلوتنین دارای وزن مولکولی زیاد در ارزش نانوایی لاین های به نژادی گندم نان
گودرز نجفیان، سیروس عبدمیشانی، بهمن یزدی صمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
295.78 K
2
بررسی تنوع ژنتیکی زیرواحدهای گلوتنین های با وزن ملکولی زیاد و تعیین رابطه این زیرواحدها با ارزش نانوایی در گندمهای بومی غرب ایران
هومن سالاری، سیروس عبد میشانی، محمدرضا قنادها، بهمن یزدی صمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
315.34 K
3
ارتفاع رسوب با SDS بعنوان شاخصی در ارزیابی کیفیت نانوایی گندم
محسن اسماعیل زاده مقدم، عبدالمجید رضایی، محمد شاهدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
576.11 K
4
انداره گیری، بررسی و مطالعه برخی عناصر غذایی در آرد نانوایی، گندم محلی و وارداتی شهرستان خرم آباد
نرگس ابدالی، ماشالله دانشور، مجتبی آهوز
مشاهده مقاله
اصل مقاله
32.89 K
5
بررسی تنوع و تجزیه ضرایب مسیر صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در لاینهای اصلاحی ارقام زراعی و بومی گندم
فهیمه شاهین نیا، عباس سعیدی، عبدالمجید رضایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
232.59 K
6
کشت مخلوط چاودار و گندم و اثر آن بر خصوصیات نانوایی آرد حاصله
غلامعباس اکبری، زینب جوانمردی، مسعود مختاری، محمد علی باغستانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
63.27 K