English
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
6
1
تاثیر تنوع آللی زیر واحدهای گلوتنین دارای وزن مولکولی زیاد در ارزش نانوایی لاین های به نژادی گندم نان
گودرز نجفیان؛ سیروس عبدمیشانی؛ بهمن یزدی صمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (295.78 K)
2
بررسی تنوع ژنتیکی زیرواحدهای گلوتنین های با وزن ملکولی زیاد و تعیین رابطه این زیرواحدها با ارزش نانوایی در گندمهای بومی غرب ایران
هومن سالاری؛ سیروس عبد میشانی؛ محمدرضا قنادها؛ بهمن یزدی صمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (315.34 K)
3
ارتفاع رسوب با SDS بعنوان شاخصی در ارزیابی کیفیت نانوایی گندم
محسن اسماعیل زاده مقدم؛ عبدالمجید رضایی؛ محمد شاهدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (576.11 K)
4
انداره گیری، بررسی و مطالعه برخی عناصر غذایی در آرد نانوایی، گندم محلی و وارداتی شهرستان خرم آباد
نرگس ابدالی؛ ماشالله دانشور؛ مجتبی آهوز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (32.89 K)
5
بررسی تنوع و تجزیه ضرایب مسیر صفات مرتبط با کیفیت نانوایی در لاینهای اصلاحی ارقام زراعی و بومی گندم
فهیمه شاهین نیا؛ عباس سعیدی؛ عبدالمجید رضایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (232.59 K)
6
کشت مخلوط چاودار و گندم و اثر آن بر خصوصیات نانوایی آرد حاصله
غلامعباس اکبری؛ زینب جوانمردی؛ مسعود مختاری؛ محمد علی باغستانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (63.27 K)