کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 13

1 بررﺳﯽ ﭘﺘﺎﻧﺴﯿﻞ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﯿﻨﯽ ﺗﯿﻮﺑﺮ از ﻣﯿﮑﺮوﺗﯿﻮﺑر ارﻗﺎم ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﯿﺐ زﻣﯿﻨﯽ در ﺳﯿﺴﺘﻢ ﻫﯿﺪروﭘﻮﻧﯿک
داود حسن پناه؛ حسن حسن آبادی؛ شهرام عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.01 K)

2 تأثیر رنگ محیط ریشه بر برخی ویژگی های مورفولوژیک گندم، عدس و نخود در کشت هیدروپونیک
فرید شریعتی؛ سعدالله هوشمند؛ علیرضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.6 K)

3 اثرات سیلیس بر روی شاخص های رشد گیاه برنج در کشت هیدروپونیک
الهیار فلاح
مشاهده مقاله | اصل مقاله (210.8 K)

4 کشت هیدروپونیک خلر (.Lathyrus sativum L)
سعید حجت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (23.99 K)

5 بررسی تحمل به شوری در برخی از ارقام برنج بومی مازندران با استفاده از تکنیک کشت بافت و هیدروپونیک
سحاب رحمانزاده؛ کمال کاظمی تبار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (23.21 K)

6 رشد ریشه ژنوتیپ های نخود ( .Cicer arietinum L) در شرایط کشت هیدروپونیک و گلخانه تحت شرایط تنش خشکی
علی گنجعلی؛ سعید حجت؛ حسن پرسا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (25.76 K)

7 اثر غلظت کلسیم و پتاسیم در محلول هیدروپونیک بر عکس العمل کلرنگ به شوری در شرایط گلخانه
مرضیه گرجی؛ مرتضی زاهدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.34 K)

8 تاثیر قارچ های اندوفایت بر تحمل به خشکی تال فسکیو
فرشته بیات؛ آقافخر میرلوحی؛ محمود خدامباشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.31 K)

9 بررسی تحمل به شوری شش رقم داخلی و خارجی گندم نان در سه محیط سنگریزه، هیدروپونیک و ماسه
اشکبوس دهداری؛ عبدالمجید رضایی؛ سید علی محمد میر محمدی میبدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.44 K)

10 بررسی اثر تنش خشکی بر روی ارقام مختلف گندم
رضا ضرغامی؛ بیتا اسکوئی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.73 K)

11 اثر تنش شوری روی روابط آبی در کلزا
فرید شکاری؛ فریبرز شکاری؛ عزیز جوانشیر؛ هوشنگ آلیاری؛ محمدرضا شکیبا؛ حامد طباطباوکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (25.63 K)

12 اثر بهینه سازی مصرف نیتروژن و پتاسیم در محلول غذایی جانسون بر میزان اسانس نعناع فلفلی در شرایط کشت هیدروپونیک
کاوه حسن زاده راد؛ محمود بهزادی؛ سعید جاهدی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.49 K)

13 اثر غلظت های مختلف محلول های غذایی لانگ اشتن و هوگلند عملکرد یونجه رقم بمی در شرایط هیدروپونیک
نعیمه پیشوایی؛ حسن فرح بخش؛ علی اکبر مقصودی مود
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.14 K)