کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﺪﯾﻢ آزاﯾﺪ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی و ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﺑﻪ ﺷﻮری در زﻋﻔﺮان ( .Crocus sativus L )
زینب شهاب زاده؛ بهرام حیدری؛ عباس عالم زاده؛ رضا فرامرزی حافظ؛ علی دادخدایی؛ حسن پاک نیت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (246.2 K)

2 ارزیابی مقاومت به شوری از طریق هیبرید اسیون بین جنس Triticum durum xAegilops spetoides
سید احمد سادات نوری؛ نام مک نیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (198.25 K)

3 کاربرد الکتروفورز پروتئینها در بررسی مقاومت به شوری چغندر قند در شرایط آزمایشگاهی In vitro
بهرام علیزاده؛ مصطفی ولیزاده؛ سید یعقوب صادقیان؛ بهرام باغبان کهنه روز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (219.28 K)

4 بررسی برخی از صفات جوانهزنی گیاه دارویی خارمریم (Silybum marianum L)تحت سطوح شوری
مهدی فدوی صامتی؛ فرزاد شریف زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.4 K)

5 بررسی کال زایی و مقاومت به شوری در ارقام مختلف گندم طی کشت جنین نارس
مهدی امیری تکلدانی؛ منصور امیدی؛ هوشنگ علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.58 K)

6 جداسازی و کلونینگ DNA ژن tive3 SOS3saltoverly sensiti از Arabidopsis thaliana
لیلا شرقی؛ مقصود پژوهنده؛ محمد احمد آبادی؛ فاطمه محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.92 MB)

7 اثر شوری خاک بر خصوصیات فیزیولوژیک ارقام تجاری پنبه
جلال میرقاسمی؛ معصومه شابدین؛ عمران عالیشاه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (24.49 K)

8 بررسی تنوع موجود در خصوص صفت مقاومت به شوری در تعدادی از ژنوتیپ های گندم بهاره و هیبریدهای حاصل از آن
احمد سادات نوری؛ حمیده خلج؛ محمدرضا لبافی حسین آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.05 K)

9 بررسی تنوع رفتاری یک گونه قارچ میکوریزا (AM) در مقاومت به شوری در گیاهان شبدر (Trifolium subterraneum) و فستوکا (Festuca arundinacea)
حمیدرضا اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (23.7 K)