کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﺪﯾﻢ آزاﯾﺪ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی و ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﺑﻪ ﺷﻮری در زﻋﻔﺮان ( .Crocus sativus L )
زینب شهاب زاده، بهرام حیدری، عباس عالم زاده، رضا فرامرزی حافظ، علی دادخدایی، حسن پاک نیت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (246.2 K)

2 ارزیابی مقاومت به شوری از طریق هیبرید اسیون بین جنس Triticum durum xAegilops spetoides
سید احمد سادات نوری، نام مک نیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (198.25 K)

3 کاربرد الکتروفورز پروتئینها در بررسی مقاومت به شوری چغندر قند در شرایط آزمایشگاهی In vitro
بهرام علیزاده، مصطفی ولیزاده، سید یعقوب صادقیان، بهرام باغبان کهنه روز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (219.28 K)

4 بررسی برخی از صفات جوانهزنی گیاه دارویی خارمریم (Silybum marianum L)تحت سطوح شوری
مهدی فدوی صامتی، فرزاد شریف زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.4 K)

5 بررسی کال زایی و مقاومت به شوری در ارقام مختلف گندم طی کشت جنین نارس
مهدی امیری تکلدانی، منصور امیدی، هوشنگ علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.58 K)

6 جداسازی و کلونینگ DNA ژن tive3 SOS3saltoverly sensiti از Arabidopsis thaliana
لیلا شرقی، مقصود پژوهنده، محمد احمد آبادی، فاطمه محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.92 MB)

7 اثر شوری خاک بر خصوصیات فیزیولوژیک ارقام تجاری پنبه
جلال میرقاسمی، معصومه شابدین، عمران عالیشاه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (24.49 K)

8 بررسی تنوع موجود در خصوص صفت مقاومت به شوری در تعدادی از ژنوتیپ های گندم بهاره و هیبریدهای حاصل از آن
احمد سادات نوری، حمیده خلج، محمدرضا لبافی حسین آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.05 K)

9 بررسی تنوع رفتاری یک گونه قارچ میکوریزا (AM) در مقاومت به شوری در گیاهان شبدر (Trifolium subterraneum) و فستوکا (Festuca arundinacea)
حمیدرضا اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (23.7 K)