کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﺪﯾﻢ آزاﯾﺪ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی و ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﺑﻪ ﺷﻮری در زﻋﻔﺮان ( .Crocus sativus L )
زینب شهاب زاده، بهرام حیدری، عباس عالم زاده، رضا فرامرزی حافظ، علی دادخدایی، حسن پاک نیت
مشاهده مقاله اصل مقاله 246.2 K

2 ارزیابی مقاومت به شوری از طریق هیبرید اسیون بین جنس Triticum durum xAegilops spetoides
سید احمد سادات نوری، نام مک نیلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 198.25 K

3 کاربرد الکتروفورز پروتئینها در بررسی مقاومت به شوری چغندر قند در شرایط آزمایشگاهی In vitro
بهرام علیزاده، مصطفی ولیزاده، سید یعقوب صادقیان، بهرام باغبان کهنه روز
مشاهده مقاله اصل مقاله 219.28 K

4 بررسی برخی از صفات جوانهزنی گیاه دارویی خارمریم (Silybum marianum L)تحت سطوح شوری
مهدی فدوی صامتی، فرزاد شریف زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 369.4 K

5 بررسی کال زایی و مقاومت به شوری در ارقام مختلف گندم طی کشت جنین نارس
مهدی امیری تکلدانی، منصور امیدی، هوشنگ علیزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 32.58 K

6 جداسازی و کلونینگ DNA ژن tive3 SOS3saltoverly sensiti از Arabidopsis thaliana
لیلا شرقی، مقصود پژوهنده، محمد احمد آبادی، فاطمه محمودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.92 M

7 اثر شوری خاک بر خصوصیات فیزیولوژیک ارقام تجاری پنبه
جلال میرقاسمی، معصومه شابدین، عمران عالیشاه
مشاهده مقاله اصل مقاله 24.49 K

8 بررسی تنوع موجود در خصوص صفت مقاومت به شوری در تعدادی از ژنوتیپ های گندم بهاره و هیبریدهای حاصل از آن
احمد سادات نوری، حمیده خلج، محمدرضا لبافی حسین آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 29.05 K

9 بررسی تنوع رفتاری یک گونه قارچ میکوریزا (AM) در مقاومت به شوری در گیاهان شبدر (Trifolium subterraneum) و فستوکا (Festuca arundinacea)
حمیدرضا اصغری
مشاهده مقاله اصل مقاله 23.7 K